*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Mój ma niedługo urodziny i tak pomyślałam, że mu perfumy kupię. Macie jakichś swoich faworytów?:) Jeżeli tak to proszę o pomoc - nazwy i ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
festiwal_kopytek 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 niech sobie sam kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenka 08 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 hugo-boss około 200 zł bardzo ładnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Delicious_ 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Mexx :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arbuzowa pestka Napisano Czerwiec 26, 2008 mi sie podoba niebieska Puma w butelce w ksztalcie tubki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddddddddddddd Napisano Czerwiec 26, 2008 GIO -Armanii jest przepiekny . jak moj facet sie wypsika to od razu do lozka go zaciagam bo mi sie totalnie z seksem kojarzy:D okolo 200 zl kosztuje a tester 150 chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebo-piekło 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 zzapach dal mężczyzny. zależy od wieku i temperamentu, a także musi się 5tobie podobać , najlepiej jak zajdziesz do perfumerii i powąchsz, a ceny jak wiadomo są wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wez wejdz na Napisano Czerwiec 26, 2008 www.zeberka.pl w sephorze sa teraz przeceny na zeberce pisze ktorych per fumow. a ja osobiscie najbardziej lubie puma flowing, ktora jest nied roga:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w kurrwe wyjeebiste ciapcie Napisano Czerwiec 26, 2008 :o jak zwykle dyskusja kończy się tym, że głupie dziewczynki bez zrozumienia pytania wypisują perfumy jakich używają ich fagasowie :o jest dużo fajnych zapachów, wejdź i poszukaj po różnych forach, tylko nie tutaj, a to dlatego, że polecą Ci zapach za max 50 zeta dla dziadków powyżej 60 roku życia, czy podróbę od ruskich, w najlepszym wypadku dezodorant Adidasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dddddddddddddddddd Napisano Czerwiec 26, 2008 chyba pyta autorka to odpisuje !!!! idiotka :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfjhkgfhk Napisano Czerwiec 26, 2008 najpękniejszy zapach to hugo boss in motion.. miodzio:) calvin klein też jest super taka czarna butelka ale nie pamiętam nazwy niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Davidoff- cool water Giorgio Armani Aqua di Gio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfjhkgfhk Napisano Czerwiec 26, 2008 te perfumy to CK BE. tez ładne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosz z Maszewa Napisano Czerwiec 26, 2008 Ja uzywam czarny kanion ma przyjemny lawendowo cynamonową woń Polecam chejka narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosz z Maszewa Napisano Czerwiec 26, 2008 Jeszcze ładny jest nowy zapach brutala jest nie drogi koszt to jedyne 9 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosz z Maszewa Napisano Czerwiec 26, 2008 ostatnio nic nie uzywam, mojej dziewczynie podoba sie zapach mojego potu z lekka nuta zatechlej spermy, co w polaczeniu z zapachem nieswierzego dupska daje miesznake przy ktorej sam kenzo wydaje sie tylko i wylacznie amatorem majacym z perfumami tyle wspolnego co dabjlu busz z inteligencja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*nigdy nie mów nigdy milajla* 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 Dzięki wszystkim, podszywaczom też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach