Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadsasdisaidsdf

w przerwie 7dniowej brania tabletek anty bardzo skapy okres czemu?

Polecane posty

Gość jadsasdisaidsdf

zazylam jedno opakowanie etraz mam przerwer 7 dni przed drugim okres wystapil ale bardzo skapy raczej plamienia i boje sie ze cos nie tak ze moge byc w ciazy tab bralam regularnie

Gość jadsasdisaidsdf
nie pocieszylas mnie. podobno gdy sie bierze tab anty okres jest skapy

Gość jadsasdisaidsdf
ktos tak mial?? wazne to dla mnie

Gość masłem se wysmaruj
a jak lekarz przepisywał ci tabsy to ci tłuku nie wytłumaczyłz e po tabsach krwawienie moze być mniejsze?? a ulotki nie potrafisz przeczytac??

Gość jadsasdisaidsdf
nie nic mi nie mowil a w ulotce o tym nie ma dlatego pytam a ze to moje peirwsze opakwoanie to sie denerwuje chyba normlane

Gość jadsasdisaidsdf
moze mi ktos pomoze prosze

Gość jadsasdisaidsdf
ja tez 4 dnia przerwy i wlasnie nie wiem czy to normalne brzuch mam jak balon a tylko plamienia a okresu prawie wcale

Gość jadsasdisaidsdf
ale na ulotce pisze ze w okresie przerwy powinno wystapic krwawienie miesiaczkowe niezaleznie cyz sie zaonczylo czy nie nalezy po 7dniach wziasc nast tab wiec jak nie ma okresu??

Gość dziewczyno co ty wygadujesz
nie rozumiesz, że to KRWAWIENIE nie jest miesiączką tylko KRWAWIENIEM Z ODSTAWIENIA??? przecież piszesz, że pojawiło się u Ciebie więc w czym problem??? nie jest istotne czy jest skąpe czy obfite (bo takie raczej nigdy nie jest podczas stosowania doustnej antykoncepcji) więc nei masz powodu do zmartwienia, bo wszystko jest ok

Gość jadsasdisaidsdf
i dzieki wielkie bo duzo mi pomoglas :)

Gość jadsasdisaidsdf
no tak pojawilo sie bardzo skape i trawalo 1,5 dnia

nie ma sprawy:) ale na przyszłość zawsze sprawdź uprzednio co aplikujesz sobie do organizmu, bo przecież to tylko Twoje zdrowie i nikt o nie nie zadba za Ciebie:)

Gość jadsasdisaidsdf
no to bylam u gina nic mi na ten temat nie powiedzial ulotke przeczytalam cala ale tam jest napsiane to co ci napisalam pozatym to moje 1 opakowanie i biore to na bolesne okresy a przy okazji antykoncepcja to troche jestem ciemna dlatego pytam

nic się nie martw:) ja zanim zaczęłam stosować doustną antykoncepcję miałam zawsze 7-dniowe @ i bardzo bolesne dlatego dla mnie tabletki były wybawieniem - nic mnie nie bolało i mało tego - @ zaczynała się w sobotę rano i kończyła w niedzielę wieczorem:) i tak przez 15 miesięcy, bo tyle stosowałam doustną antykoncepcję moja koleżanka miała krwawienie z odstawienia jeszcze krótsze, bo trwało u niej tylko 1 dzień:) wszystko z Tobą ok:) najważniejsze, że to krwawienie w ogóle jest! gorzej, gdy nie ma go wcale, to może być niepokojące i trzeba wtedy iść do gina, ale u Ciebie jest więc jest w porządku:)

i pamiętaj, że to Twoje zdrowie więc tłumaczenie, że jesteś ciemna w "tych" kwestiach nikogo nie będzie obchodzić, bo przecież na siłę nikt Ci niczego nie aplikuje;) dorosła kobita jesteś, to dbaj o siebie;)

Gość jadsasdisaidsdf
czyli jestes pewna ze to zupelnie normalne? ale co do tego krwawienie to naprawde bardzo slabe troszke poleci a pozniej nic :) i tak o i dlatgeo tak mnie to martwi

tak, jestem pewna i Ty też możesz być;) jest ok;)