Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość degeneratka

Jestem beznadziejna.....odechciewa mi sie zyc....

Polecane posty

Gość degeneratka

Mam 16 lat. Lubię wypic sobie alkohol, nauczyłam sie od ojca- alkoholika od kąd pamietam. Moją matke bił, wyzywal i ona jest przewrazliwiona na punkcie alkoholu. Setki, miliony razy byłam pijana jakos udawało mi sie przemknąć do pokoju i zasnac lub poprostu zrobic tak by mnie matka nie zobaczyła. Owszem, nie raz po powrocie do domu czuła ode mnie piwo ale nie byłam pijana mimo ze wczesniej wypiłam z 5-6 piw. ALE pare razy zdarzyło sie ze byłam dosłownie nieprzytomna i matka to wszystko widziała, np prowadziła mnie do domu. wczoraj przegiełam tak sie schlałam ze nic nie pamietam, nie wiem jak znalazłam sie w domu, podobno szłam na boso, jestem cała poobdzierana....matka dzis rano sie popłakała nałozyła mi kare wyjscia z domu, znaczy nie ona- ja sama nie wyjde zeby sie "zrobic chwilowym barankiem i zalagodzic sytuacje", powiedziała ze pojdzie ze mna do poradni alkoholowej i ze bede chodzic na terapie, nie wiem jeszcze czy ona tylko tak mowi czy zrobi tak naprawde. ludzie, nie wiem co robic...jak sie zachowac... jak sie odzywac w tej sytuacji, w tej chwili do matki........pomocy

Gość orkaaaasd
czesc.. trudna sytuacja ale sama ja wywołałaś,nikt Ci nie wlewał alkoholu zapewne do gardła trzeba miec swoj rozum jakikolwiek