Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska D

laska bez piersi to masakra

Polecane posty

Gość bez mózgu też
moze wlasnie latwiej:P

Gość hehe56
wolasnie te baby z miska D to same balerony z wielkim tylkiem i bokami przelewajacymi sie z nad spodni. same grube beczki, bo dziewcvzyna o normalnych wymiarach czyli chyda i zgrabna nie ma takich mleczarni, wiec mozemy tylko wspolczuc temu salcesonowi o pseudonimie MISKA D hehehhe

Gość farmazony gadacie
ja mam 75D i waże 57kg, cycki mam jak doda :P i naturalne :P zazdrosnice

Gość małamii mi
pusta jestes autorko tematu

ja mam malenkie ale wole miec takie niz wymiona,ciekawe czy bedziesz sie tak cieszyc jak bedziesz dzieci karmic albo jak stara krowa bedziesz

Gość bliu bloo
ja nie uwazam ze deski sa kozie pod ogon, ja sama nie mam wielkich piersi)(80B/C wzrost 174) ale i tak je b. lubie i sie z nich ciesze :p najsmieszniej jak widzisz ze kolege kusi, a nie moze czegokolwiek zrobic :D:D wredna jestem :p

Gość cała prawda...
.... są kobiety na tym świecie myslące tylko jednym... puste, beznadziejne i ..... albo sie wstrzymam......

Gość Jestem kolesiem
i mam A

Gość alkohohlik
Małe jest piękne :)

Gość Jestem kolesiem
uprawialem raz seks z taka co ma cycuszki prawie jak A. To naprawde wielka masakra zadna przyjemnosc z macania i lizania ale cipka dobra byla.

Gość widzę, że autorka...
Prawdopodobnie ma niedobrany stanik. Lepiej mieć mały biust, niż duży, ale ze złym stanikiem. Ja też nosiłam 75D, ale teraz mam 65 FF i wszyscy mówią, że o wiele lepiej wyglądam. Biust podniesiony, talia widoczna, ludzie myślą, że schudłam (to też, ale nie tylko)...

Gość Bggggtghhh
Ale nie masz mozgu kur.wo z cycami jak donice... Ladne to nie jest.

Ja juz nie wnikam w to, czy lepsze sa duze czy male biusty, bo to i tak bez sensu. Ale chcialabym wszystkim malo zorientowanym przypomniec, ze miseczka D, to nadal moga byc male cycki. O rozmiarze piersi decyduje pelny rozmiar, czyli obwod klatki piersiowej w zestawieniu z obvwodem piersi. I tak, duza, czy po prostu gruba kobieta, moze miec miseczke D ale jednoczesnie byc kompletna deska.