Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniowa panna mlodaa

kartka z 10 spotkaniami z nauk ma ktos?

Polecane posty

Gość sierpniowa panna mlodaa

w mojej parafii ksiądz wymaga 2 kartek: pierwsza z 2 wykladami ksiedza i 3 spotkaniami z kobietą w poradni rodzinnej. druga kartka to 10 wykladów . niestety w mojej parafi skonczyly sie nauki i musialam szukac w innym kosciele, w tym w ktorym mnie przyjeli jest tylko pierwsza czesc, ksiadz powiedzial ze jak przyniose 2gą i on zobaczy co to jest to mi podbije. i stąd moja prosba. czy ktoras posiada taką kartke? nawet imienna i juz podbitą, zeby tylko pokazac ksiedzu o co mi chodzi. jesli macie czas to prosze zeskanujcie i wyslijcie na adres libido777@interia.pl

a na cóż te 10 spotkań????? to jest kurs przedmalzenski czy jako co to sie kwalifikuje???

takie kartki to ksiadz zabiera i wpina do protokołu wiec nikt ci nie da a ksiadz nie jest idiotą i sparwdzi dane a o jakie miasto chodzi ???? mam pania która robi nauki i poradnie w dwa dni

Gość wiem ze sie oddaje ale
moze jest ktos kto nie oddal, napisalam ze moze byc nawet wypelniona, nie chce jej oddac księdzu, tylko pokazac co mi potrzeba

Gość gdzie jeszcze jedziecie
my nasze spotkania z ksiedzem nie robilismy w polsce bo tam nie mieszkamy i zajely nam dwa spotkania - teraz jeszcze musimy zalatwic poradnie malzenska i tez za dlugo nie bedzie trzeba tam chodzic. Tutaj poprostu jest inaczej i cale szczescie :) a papierek sie liczy bo nie jest na nim napisane ile godzin trwal taki kurs :))