Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

expensive

czy możliwe aby w takim wypadku zajśc w ciąze/?

Polecane posty

Gość Arbuzowa pestka
w srakim... a jakie jest prawdopodobienstwo ze sie wyniesiesz z kafe??

Gość dzizas
wakacji czas sie zaczal :o idz do gina z takim pytaniem - dostaniesz fachowa odpowiedz misiami sie bawic dzieciaki ! a nie za seks sie brac !

Statystyka zapytaj :D Takimi rzeczami zajmuje sie taka nauka jak statystyka. Musisz miec dostatecznie duza probe losowa ludzi i wtedy liczysz :D Tutaj ci tego nikt nie powie moge ci jedynie podac wskaznik perla Na 100 par stosujacych stosunek przerywany w ciagu roku w ciaze zachodza 4 przy dokladnym przestrzeganiu wszystkich zalecen ale was raczej dotyczy to 19 przy nieprzestrzeganiu wszystkich zalecen bo mlody chlopak jak sie podnieci to do wytrysku nawet stosunku nie potrzebuje, zreszta przy takim seksie facet moze sie nerwicy nabawic. Pozatym co to za przyjemnosc z takiego seksu myslac o zajsciu w ciaze??? Milej lektury http://pl.wikipedia.org/wiki/Wska%C5%BAnik_Pearla

expensive pytasz wiec ludzie Ci odpowiadają że seks przerywany to nie antykoncepcja ;) ale czemu to do ciebie nie dociera to ja już nie wiem :o

Gość dzizas
no to dokladnie ci powiem dziecko ! skoro doroslas juz do podjecia wspolzycia to chyba na tyle jestes dojrzala zeby uzyc PRAWDZIWEGO sposobu antykoncepcyjnego !!!!!!!!!!!!!!! idz do gina a nie pytaj na takim forum jak kafe!!!!!!

i dlatego nie musiałaś zadawać w kółko pytania :a jakie jest prawdopodobieństow i w jakim wypadku??:) :P

Gość Arbuzowa pestka
ja sie zmywam - brak słów na takiego matoła..

W wieku 17 lat kazde prawdopodobienstwo zajscia w ciaze bylo dla mnie duzo za duze :) POstawilam sobie cel najpierw matura :) I nie mialam occhoty miedzyczasie wypisywac na kafe o swoich watpliwosciach zaszlam czy nie zaszlam?

darujcie sobie te złośliwości , zwracałam sie do naormalnych osób które potrafią pomóc i wyjaśnic

zamierzaliśmy zrobić ale potym jak mi napisaliście , lepiej nie ryzykować dzieki za pomoc

He ale miałam jazde jak to czytałam porazka az sie popłakałam ze śmiechu nie no ale takiego forum jeszcze nie widzialam:):):):):):) Prze jazda :):) Będę tu zaglądać żeby mi sie humor poprawił:)

w tym samym wieku, nie własnie dzieki ci za pomoc..nawet jak by to miało trwać chwiel lepiej sie zabezpieczyć

He ale miałam jazde jak to czytałam porazka az sie popłakałam ze śmiechu nie no ale takiego forum jeszcze nie widzialam Prze jazda Będę tu zaglądać żeby mi sie humor poprawił :):):):)

hehe narazie mam dobry humor z powodu tego Forum:) myślę ze expensive ściemnia bo kto teraz nie wie takich rzeczy o których pytała.. Bo to przecież oczywiste.. Mogę sie mylić ale w tym przypadku myślę że jednak sie nie mylę.. Pozdrawiam :)

Gość brutus78
walcie się tuż przed okresem lub zaraz po nim wtedy nie zajdziesz w ciążę