Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość microphone40

Dlaczego tylko zsolariowane, w opietych ciuszkach niunie maja wziecie

Polecane posty

Gość Dziewczyna harleyowca
Tak uwazam. Takie lale nie dla prawdziwych facetow. Niech sobie leza na solarce, maluja tipsy albo podryguja w dyskotekach.:) niunie dla karkow!

Gość Takie lalunie
Wcale nie sa atrakcyjne,zwlaszcza te czarne pyski po solarium .jak ostatnio bylam w Polsce to przezylam szok. Ile tandeciar-tanich dziwek, bez odrobiny samokrytyki! Tfu.

Gość nie od obcego
GDZIE ONE MAJA WZIECIE ? SORRY .......CHYBA NA DYSKOTECE W PIERDZISZEWIE MALYM :p

Gość Co wy za chlopow macie
rzeczywistosc "Jest harleyowcem i ma zupelnie inny styl i gust.' Matko boska to sie nie masz czym martwić. Taki typek to nie ma szans na ładna panienkę DZIEKI:D ale chyba nie masz pojecia o harleyowcach, myslisz ze to dupki..Sorry ale podejzewam zaden z nich nie chcialby takiej panny..:)na motor :D My jezdzimy po calym swiecie a one? pewnie z solarium na dyskoteke? To ma byc fajne zycie ...?:D :D nie rozsmieszaj mnie!! Lysy gruby dres? sorry to nie moja estetyka!. A dla mnie wlasnie wazne jest ze moj facet nie slini sie na widok niuni......Moze tobie nie przeszkadza , moze masz takiego ktory zdradzi cie z taka lalunia ladniejsza od ciebie, masz do tego prawo oczywiscie ..

Gość jaaajajjaa
A czemu tak uwazasz????????????????????

Gość i ja torze niet
topik umarl.