Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Granatowy bez

co mam zrobic z dzieckiem??

Polecane posty

mam jeszcze inną teorię , może warto spróbować aby strach leczyć strachem a lęk leczyć innym lękiem , odnośnie tego co proponuję należy zapytać fachowca z dziedziny psychiatrii lub psychologii ale kogoś normalnego , wielu fachowców jest zwyczajnie świrniętych :)

Gość ja pierdziele to twoje dziecko
gdyby moje sie tak zachowywało, mówiło sie sie boi, to na pewno bym sie wyprowadziła bez względu czy to jej wyobraznia czy nie...zwłaszcza ze sa podstawy by sadzic ze ona tego nie wymysliła! jak mozesz nie ufac swojemu dziecku i skazywac ja na strach.

Gość ale pomyslcie tez tu no
ze moze to ich wymarzony dom , dziecinstwa dlaczego maja go opuscic?? albo moze sprzedac?? co po bedzie po smierci rodzicow?? powini to jakos zalatwic nawet z egzorcysta

Gość przeciez to prowokacja
co to znaczy:"wizyta u psychologa nic nie dala"? co konkretnie powiedzial Ci psycholog?

rzeczywiście trudno to wytłumaczyć racjonalnie...to niesamowite i przerażające jak dla mnie, może niech mała przeniesie się do Was na noc, taki strach może jej zaszkodzić..

Gość musztarda
Wy tak na poważnie, czy dla jaj? Ale ciemnota.

Ja też wierzę w duchy i tego typu zjawiska i to prawda że dzieci widza więcej....do mojej koleżanki też przychodził dziadek jak była malutka. A co powiesz na to że mój wujek wracał do domu przez las i usłyszał płacz dziecka poszedł za jego głosem i rozchylając krzaki zobaczył dziecko siedząca przy syto zastawionym stole i płaczące. Spieprzał podobno że aż się kurzyło!! Wyprowadź się stamtąd bo z drugiej strony chyba nie masz powodu żeby nie wierzyć córce. Historia jak z horroru ale wiem że takie rzeczy się zdarzają.

Gość musztarda idz pac
bo i pomaranczowy ci zablokujaa :P

ja powaznie pisalam wlasnie o egzorcyscie czy nie wiem kim tam jeszcze. co z tego ze przez 18 lat nikt nic nie widzial. Jak zmarl moj tata to my tez nic nie widzielismy a jak sie wyprowadzilismy to sasiedzi na dole co jakis czas slyszeli nasz czajnik jak gwizda i im wlosy stawaly na glowie bo wiedzieli ze tam nikt nie mieszka jak wrocilismy kilka lat pozniej to moja babcia co noc slyszala jak ktos chodzi po przedpokoju. a my nigdy nic nie slyszelismy.

ujawnia sie, bo chce miec towarzystwo...Boże, ale to brzmi zgineła majac 15 lat (moja bliżniaczka) ktoś tam napisał o pretensjach - tej nocy pokłóciłam sie z siostrą i własnie w złości ona zbiegła ze schodów, poślizgnęła sie i spadła...ale po jej smierci ja nic nie odczułam, zadnych 'ujawnien' czy jak to nazwac, nawet snów...wiec po co teraz by miała??

Gość no teraz to brzmi jak PROWOKAC
JA pewnie przyszla kogos zepchnac ze schodow

Gość musztarda
Spadła i się zabiła. A teraz dziecko nuci piosenkę, którą Ona lubiła. Możesz pisać scenariusze, serio.

Ja bym się wyprowadziła i nie ważne jaki to dom ładny czy brzydki. Nie skazywałabym córki na strach i przerażenie. Tym bardziej że piszesz że nie jest zdolna do udawania i odstawiania takich numerów. Słuchaj córki!! i Znikajcie stamtąd zanim sobie coś zrobi albo ona jej coś zrobi!

Gość a jak umarła twoja siostra
a może naprawdę chce mieć towarzystwo twojej córki....to strasznie brzmi ale może coiś w tym jest skoro nikomu dorosłemu się nie ujawniła

Gość musztarda
O Matko! Coś jej zrobi, zabierze duszę, uuu... uuu... Ja pierdzielę... ile znacie przypadków, że ktoś po śmierci wyrządził komuś krzywdę? Dowody proszę! I nie mówię o dokumentach tożsamości.

no dobra, nie chce mi sie dalej tego ciagnąc - to prowokacja:D:D:D ktos dobrze przeczuł ze moge pisac scenariusze, bo własnie to robie - jestem w kółku amatorskich filmowców i bedziemy nakrecam film...który własnie bedzie o podobnej tresci..i chciałam zobaczyc waszą reakcje, zoabczyc czy w takie rzeczy wierzycie czy sie ich bioicie, jak na to reagujecie dziękuje za pomoc;* ale na pocieszenie wam powiem, ze własnie taką historie przezyła moja mama, gdy była mała dziewczynka

Gość oj taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
siostra blizniaczka poklocily sie i spadla no piekny film hehehehehhe

A może właśnie w ten sposób mści się na Tobie. Głupio to brzmi ale może postanowiła odegrać się na tobie przez córkę i zniszczenie jej życia. Może Twoja siostra w jakiś sposób Cię obwinia za swoją śmierć.

Gość hahaahha no mowilam ze
to PROWOKACJAAA

a ja i tak dalej wierzę w takie rzeczy

no pieknie, a ja się tak poważnie zaangażowałam 😭 jeszcze mi serce wali...w każdym razie moja historia jest prawdziwa :D

aaa i prosze nie bądżcie złe, pomyslcie sobie ze pomogłyście kilku zdolnym nastolatkom, którzy chcą sie dostac do szkoły filmowej;)

Gość rgrt hty
raczej kariery na tym nie zrobisz bo to juz bylo maglowane w wielu horrorach,

skoro twoją mamę takie coś spotkało to opowiedz jak to było...lubię takie historie chociaż się boje :O...tylko tym razem nie ściemniaj

Na lęki polecam wyjazd do Morąga, tam jest zburzony zamek krzyżacki , dopiero kilka lat temu ktoś odszukał to miejsce, że w Morągu był zamek krzyżacki , byłem w tym zamku i gdy sobie przypomnę to co poczułem i zobaczyłem to nadal mnie ciarki po plecach przechodzą , wielu facetów uciekło z tego zamku w nocy krzycząc RATUNKU !! , w tym zamku nadal jest i panuje oraz rządzi duch pewnej panny, która się nazywała Barbara Shwan , miała 15 lat gdy była w ciąży z Krzyżakiem, została zgwałcona przez Krzyżaka i gdy on się dowiedział, że Barbara Shwan jest w ciąży , wymyślał dla niej różne tortury i w końcu uciął jej głowę toporem , malarz holenderski, który po wielu latach od tego zdarzenia chciał namalować Barbarę Shwan uciekł z tego zamku, inni śmiałkowie również nie wytrzymali dla leczących się na lęk lub strach bardzo polecam wizytę w zamku w Morągu , po tej wizycie w zamku przejdą inne lęki , polecam :)

Gość rgrt hty
np "amityville" duch kogos zmarlego straszy w domu,tylko 1 osoba go widzi tandetny i zuzyty temat wymyslcos lepszego

ta tez jest prawdziwa, mama mi ją opowiedziała...jej mama sie pokłuciła z siostrą bliźniaczką, która spadła ze schodów i umarła, potem moja mama w wieku 8 lat jak w tym domu mieszkała miała taie rózne objawienia, jak wczesniej pisałam to juz pisze serio