Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roman bej

co byście zrobili gdybyście się dowiedzieli że wasze dzieci

Polecane posty

Gość roman bej

syn i córka w wieku 19-22 lat dopuszczają się ze sobą kazirodztwa z własnej nieprzymuzonej woli?

Ciężki temat myślę...Poważna rozmowa nie zaszkodzi ale bez darcia się itp. A może to tylko przypuszczenia? I co masz na myśli mówiąc kaziroctwo, może wyolbrzmiasz?

Gość roman bej
usłyszałem w nocy podejrzane głosy z pokoju syna i przez szparę w uchylonych drzwiach widać było wyraźnie. I oboje wyglądali jakby byli kochankami normalnymi a nie brat i siostra i te szepty typu "lubisz to robić z własną siostrą?" . oddaliłem się cicho ale jak na razie nie zareagowałem. A oni się dziwnie uśmiechają do siebie od jakiegoś czasu.

Gość Ju............................
Dołączyłabym. Skoro wszystko w rodzinie...

Gość sygrfryd de lowe II
niedawno było głośno jakimś niemieckim rodzeństwie co to robili i żyli jak mąż i żona. Masz problem.

Gość Ju............................
Nie no, jak chcą to robić w rodzinie, top babcia też wchodzi w grę. Albno wszyscy, albo nikt. Poważnie na miejscu ojca powiedziałabym córce, żeby mi - skoro tak bardzo lubi się zabawiać z rodzinką - lodzika zrobiła, no co, przeciez lubi.

Gość piszesz harlekina
???

Gość ona67
no wiec zastrzelmy jarka 84 :)

Gość miguel russ
daj im spokój skoro to lubią to niech się bzykają nikomu to nie szkodzi.

Gość laleczka z porcelany
wyslala do psychologa, albo psychiatry :O

Gość gość
Do roman bej. 2008.06.26 Popieramy rodzinny sex w,100% rodzony brat z siostra powinny kochac sie,sprawjajc na wzajem przyjemnosc.Ale polskie tabu i zboczony kosiciol przeszkadza!Nikt nie zaleca robic im dzieci,ja nigdy nie zabranialam swoim razem-spac.Widzialam ze kochali sie,pomagali sobie w nauce,co dobrze im szlo.Pozatym mnie z mezem tez widzieli jak uprawjalismy-sex przeciez to naturalne!.Nagosc w domu byla normalnoscia,nikt nie musial nikogo podgladac z ukrycia itd.Co do corki seksu,powna jestem miewala z ojcem,syn studja poza domem,ja za oceanem-2lata:byli sami maz nie musial szukac kobiety,potrafili dogadac sie.Dzis dzieci sa na swoim zonaci i nie wspomina sie to co bylo.Maja rodziny swoje i dzieci.Corka ta sama metode w domu zastosowala jak bylo unas.Popisze z podobnymi tel"603,072,779.Jadwiga

Gość gość
Znam przypadek 2 braci gdzie jesten gej a drugi bi i gdy byli mlodzi to wzajemnie sobie obciagali. Potem ten bi sie ozenil.

Gość gośćMarchewka
Od czytania chce sie rzygac :O

Gość gość
Do roman bej. 2008.06.26 Popieramy rodzinny sex w,100% rodzony brat z siostra powinny kochac sie,sprawjajc na wzajem przyjemnosc.Ale polskie tabu i zboczony kosiciol przeszkadza!Nikt nie zaleca robic im dzieci,ja nigdy nie zabranialam swoim razem-spac.Widzialam ze kochali sie,pomagali sobie w nauce,co dobrze im szlo.Pozatym mnie z mezem tez widzieli jak uprawjalismy-sex przeciez to naturalne!.Nagosc w domu byla normalnoscia,nikt nie musial nikogo podgladac z ukrycia itd.Co do corki seksu,powna jestem miewala z ojcem,syn studja poza domem,ja za oceanem-2lata:byli sami maz nie musial szukac kobiety,potrafili dogadac sie.Dzis dzieci sa na swoim zonaci i nie wspomina sie to co bylo.Maja rodziny swoje i dzieci.Corka ta sama metode w domu zastosowala jak bylo unas.Popisze z podobnymi tel"603,072,779.Jadwiga

Gość gość
Musisz sobie uswiadomic ze to nie jest normalne ,nie jest zdrowe wasza psychika jest inna niz normalnych rodzin nie obrazajac was potrzebujecie pomocy zdrowotnej a jestes pewna ze twoich dzieci dzieci nie beda postepowac tak samo?.Watpie ze ktokolwiek zdrowy to zaakceptuje