Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aolie

NAŁOGOWO WYRYWAM BRWI

Polecane posty

Gość aolie

co mi jest? codziennie potrafię spędzić przed lustrem nawet 4 godziny próbując wyrwac włoski które są prawie niewidoczne i jeszcze nieodrośnięte, staram się nie okaleczac, ale jak juz nie mogę wyrwac, to dochodzi do tego, ze dłubię i dłubię, aż w końcu robie sobie ranki, później mam strupki, smaruje to jakimiś kremami, zeby się wygoiło, a następnego dnia zrywam strupki, dłubię w nich i znów próbuje wyrywac...męczy mnie to strasznie nie mam juz później siły na nic, ale czuję przymus wykonywania tej czynności non stop.Co to jest do cholery...

Gość nie moj topik
ale podniose

Gość KonwaliaTrzy
Masochizm?! Jak ja muszę wyregulować brwi mam gęsią Skurkę i odkładam to tak długo jak to tylko możliwe

Gość pauliii
Witaj! Ja nie mam takiego natręctwa jak ty, ale jeszcze niedawno miałam bardzo podobne. Otóż potrafiłam rano spędzać dwie godziny na układaniu moich brwi. Dążyłam do tego, aby obie brwi były idealnie symetryczne, niedociągnięcia (które tylko ja widziałam) korygowałam ołówkiem do brwi, miałam nawt specjalny ,,grzebyk" do czesania brwi oraz taki ,,przyrząd do starannego układania niemalże każdego włoska oddzielnie.... Było to dla mnie naprawdę baaaardzo uciążliwe i niejednokrotnie doprowadzało mnie to do szału lub łez z bezsilności, gdyż nie mogłam uzyskać perfekcyjnego (wyimaginowanego) efektu. Nadal ,,układam" moje brwi, ale obecnie nie stanowi to już dla mnie natręctwa, zajmuje jakieć 5 do 10 minut jak już naprawdę mi nie wychodzi. Udała mi się to pokonać w bardzo prosty sposób....otóż jak najmniej spoglądania w lusterko w kierunku brwi. Będzie trudne z początku, bo nie można się powstrzymać przed szczegółowym ,,zbadaniem" stanu naszych brwi, ale warto spróbować. Efekty będą na pewno. Zyczę powodzenia!!!