Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

kto mieszka sam i ...

Polecane posty

no przyznam, nie myslalam o tym ale do pralki zajrzalam bo jak w wannie siedzialam to cos mi tam sie na bialo cos robilo, a teraz wiem ze sie odbijala szafka w pralce bo mam biale szafki w lazience ja to w ogole bojazliwa strasznie ejstem, ale duzo rzeczy tez sobie wkrecam jak mialam z 10lat, szczyl maly bylam to z dzieciakami z podworka sie w chowanego po piwnicach bawilam, byly hihy hahy a teraz w zyciu do piwnicy nie zejde nawet z kims i nawet w dzien a ja tez nie zejde do piwnicy:(:( bo tam smierdzi i sa szczury:( nie lubie ich:(

no ja nie zejde do piwnicy z innego powodu czesto mi sie snilo ze wracam do domu i z piwnicy ktos wychodzi i mnie zabija:P wiem wiem, dziecinne troche ale ja sie po prostu boje:( raz jak wracalam normalnioe do domu to sasiad stal w drzwiach, jezu jak mi sie slabo zrobilo..:o

piekny czy ja powiedzialam ze to ty?:P tylko iz cos mi nie pasowalo bo do kogo innego byly moje slowa adresowane wczorajsze, a ktos inny dzis odpisal:P:P

czasem używam nika z latawcem :D piękny :D:D:D żar się Ciebie fajna trzyma :D piękna to Ty jesteś ja chociaż wiem co piszę zdjęcie widziałem :D

Wczoraj zasnęłam..nawet nie wiedziałam że Macie podobnie...może dziś ktoś zajrzy... ...ale ja duchów się nie obawiam, raczej żyjący sąsiedzi są czasem upierdliwi, palą na balkonie , robią grilla ze starego mięsa, mają koty srające na klatce i nie sprzątają po nich,a towarzystwo wzajemnej adoracji plotkarek osiedlowych przesiaduje pod blokiem i komentuje złośliwie dosłownie wszystko...nie wspomnę już o chrapiącym sąsiedzie.., któremu przeszkadza jak słucham radia.... z domu wychodzę, nawet codziennie, nie tylko do pracy, lubię ludzi i bywać tu i tam...choć przyznam ,że czasem głupio mi bo jestem sama.. a już sama nie wiem czy ktoś by ze mną wytrzymał-bo jestem bałaganiarz,łazienkowy śpiewak, eksperymentalny kucharz,uzależniona od sportu...i wiele innych... ale nie ukrywam chciałabym znaleźć kogoś , kto ...eh, ...

Ja dzis powinnam spac spokojnie bo pol dnia spedzilam na uniwerku a drugie pol na uczeniu sie. Takze licze na szybki sen:))) No i luby jutro nie pracuje wiec noc spedzimy razem:))

allojzeta, fajnie masz , tego tulenia w nocy najbardziej brakuje..cokolwiek to znaczy;-)... Martuś, myślisz,że sobie poradzimy?:-)..jakoś musimy:-), ale czasem pomarudzić jest zdrowo:-)

od marudzenia jeszcze nikt nie umarł, a z ręki chłopa to chyba niejedna :P wniosek oczywisty :P

NicoleSmithe---no zwykle w nocy tez mi brakuje tulenia bo luby ma prace wlasnie w nocy:(( Takze przechodze okres dostosowywania sie do spania samej.

\"od marudzenia jeszcze nikt nie umarł, a z ręki chłopa to chyba niejedna \" :D:D te co umarły to przez marudzenie właśnie :D:D

piątka :D nie będziesz się spierał, czy jajko czy kura 1sza była :P

piąte..> dzięki Ci, pożyczam, oddam rano , koło 10.00, obiecuję:-) Martuś trzeba rozsądnie wybierać facetów..aby nie było problemów, choć wiem, czasem nie przejrzysz..

spoko Nicole ale rano do zwrotu i żeby jakaś pogryziona albo podrapana nie była bo mi do pracy potrzebna jest widzisz Marta oj sorki no tak problemy ze wzrokiem :D jak się lepiej przyjrzysz i okulary na lepsze wymienisz to odrazu jakiś się znajdzie :D:D w miarę normalny

allojzettko, no trudno, teraz się nie da, ale można dążyć do zmian, na lepsze...w miarę możliwości:-)...będzie good:-) pięte..., śliczne dzięki, oddam bez śladów tulenia:-) , ok;-)

Marta, dobrze widzi się tylko sercem..zwłaszcza jeśli w perspektywie ma być tulenie;-), chociaż ..na nim też nie da rady się opierać, może rozum..??/intuicja... z moich doświadczeń.. wszystko zawodzi:-(