Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NicoleSmith

kto mieszka sam i ...

Polecane posty

sama..a nie mozesz isc na jakis kurs, na jakies szkolenie czy cos w tym stylu? doksztalcisz sie a przy tym pobedziesz z ludzmi i nawiazesz nowe znajomosci.

Gość hkblj
a z jakiego miasta jestes sama ?

Gość sama...... i....
nie mam juz sil aby cos zmieniac.... pozatym w moim przypadku juz jest zapozno na jakies radykalne zmiany.

ja ja bylam na pogrzebie babci mojej kochaniutkiej to poznalam moje dalekie kuzynki i jedna mi powiedziala ze jak pocaluje sie zmarlego to on pozniej przyjdzie po ciebie jejkus ludzie jakie ja jazdy mialam:o mylam sie i co chwile sie ogladalam za wanne czy nikogo nie ma:o a wiadomo jak w mieszkaniach sa lazienki ze naokolo wanny tylko sciana wiec nikogo tam byc nie moze pod wanne ciagle zagladalam, nawet do pralki zajrzalam, :(

Gość hkblj
bredzisz.nigdy nie jets za pozno.to co chcesz tak zyc juz do konca?

Gość sama...... i....
jesli nic sie nie zmieni w ciaglu kilku lat to moze wyjade gdzies dalej.. i znikne z oczu otoczenia, ktorego w sumie i tak nie mam. nie wiem ja juz nie potrafie sobie pomoc. w sumie z kazdym dniem jest w pewnien sposob gorzej, raz bardziej a raz mneij odczuwalny :(

no przyznam, nie myslalam o tym:P ale do pralki zajrzalam bo jak w wannie siedzialam to cos mi tam sie na bialo cos robilo, a teraz wiem ze sie odbijala szafka w pralce bo mam biale szafki w lazience;) ja to w ogole bojazliwa strasznie ejstem, ale duzo rzeczy tez sobie wkrecam jak mialam z 10lat, szczyl maly bylam to z dzieciakami z podworka sie w chowanego po piwnicach bawilam, byly hihy hahy a teraz w zyciu do piwnicy nie zejde nawet z kims i nawet w dzien

Ja mialam tez klopoty ze snem jak musialam pojechac do domu bo umieral moj dziadek. Codziennie chodzilam do szpitala i tylko sie balam by nie umarl przy mnie, bo bym chyba wpadla w panike. W nocy mama musiala do mnie przychodzic.

Gość hkblj
ale z jakiego jestes miasata?moglybysmy sie spotkac i pogadac przy piwie

Gość sama...... i....
raczej z innego niz wiekszosc tutaj...

e tam od razu ze do piwnicy:P moj byly keidys spal w lazience, sie zamknal, bo powiedzial ze nie pozwoli zebym oblala go woda bo byly swieta wielkanocne:P wiec widzisz, to niekoniecznie musi byc piwnica:P

e tam, glupi byl:P dlatego:P mi mowil ze u nich sie woda nie leje ale i tak dostal swoja czesc:P zebyscie nie mysleli o mnie ze ja jakis lobuz jestem, tak tylko kilka kropelek chcialam:P

wiesz chcialam tak jak tradycja jest nie?:P a ze on tak byl a nie inny..:P teraz w tym roku tez chcialam ale to akurat byl dzien kiedy sie rozstawalismy wiec mowie juz oszczedze chlopaka:P

Ja od miesiaca mieszkam sama. Na samym poczatku myslalam, ze zwariuje ale juz jest ok. Nie boje sie spac sama w mieszkaniu, jakos sobie czas organizuje. Takze, myslalam ze bedzie gorzej

"pod wanne ciagle zagladalam, nawet do pralki zajrzalam" sprawdzaj zawsze zmywarke i (co wazne) parapet za oknem - tam najbardziej lubią przesiadywać upiory

ja też mam takie jazdy czasem-jak sobie zaczen wyobrażać cos, najczęściej jak oglądne jakiś straszny film, ponadto jak ktoś umrze to też. kiedys jak bylam mała chciałam iść z tatą na pogrzeb jego ciatki i potem miałam takie jazdy przez 2 tygodnie, że sama w pokoju bez światla nie usnełabym, generalnie to chceli ze mna już iść do psychiatry, bałam się że umre i wogóle.. a wszystko chyba dlatego, że tam była czaszka i kości człowieka jak chowali tą ciotke.. boziu dalej mam stracha jak we wszystkich swiętych tam się idzie. kiedyś też miałam tak że przebudziłam się rano ale jeszcze mis ie chcialo spać zamknełam oczy i poczułam zimny uścisk na kostce, chciałam otworzyć oczy ale nie dałam rady.. a na 100% nikogo w domu ni ebyło czasem też mi sie wydaje że ktoś za mną stoi ale tylko raz mnie chwyciło za ramie.. eh.

i i jeszcze coś nawet w największy upał nie mogę spać przy otwartym oknie bo się boje ze ktoś się wyspindra po balkonie i wejdzie do pokoju i mi cos zrobi