Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona25ona

od kiedytabletki zaczynaja dzialac

Polecane posty

Gość ona25ona

Witam. pierwszy raz biore tabletki anty i mam pytanie czy po 4 dniach jestem zabezpieczona tymi tabletkami przed zajsciem w ciaze?

Gość WITAJ witaj
NIE!! Zabezpieczona jestes dopiero od 17 dnia od brania tabletek z pierwszego opakowania! Ja teraz takze zaczelam brac tabletki (wczesniej bralam ponad 3 lata, odstawilam na 3 miesiace i teraz znow biore). Pozdrawiam, Ola

Gość asssssssssssddddddddaqww
od 1 dnia krwtynko

Gość WITAJ witaj
odv 1 dnia? a kto tak Ci powiedzial? bo mnie tego uczyli na studiach, a poza tym mowil mi tak moj ginekolog, wiec? ;/ nie masz nic do powiedzenia to sie nieodzywaj, proste. A jesli chcesz sie odzywac to won na studia medyczne po wiedze.

Gość Od
1 dnia,na bank!

Gość Blondiiiiii
Od pierwszego dnia jestes zabezpieczona !!!!!!! Nie słuchaj tej kretynki :P

Gość na opakowaniu pisze
ze przez pierwsze 7 dni nalezy dodatkowo sie zabezpieczac gumka. poczytaj ulotke, musi byc jakas informacja.

Gość do - na opakowaniu
Na opakowaniu (a raczej w ulotce) jest napisane, ze 7 dni nalezy sie zabezpieczac tylko jesli tabletka nie zostala wzieta 1 dc, jesli zostala wzieta 1 dc to skuteczna jest od razu

Gość Paulinuuusiaaa
Dokładnie.. Ej dziewczynko,nie wiem jakie Ty tabletki bierzesz,ale to co mówisz to jakieś brednie. Na studiach Ci mówili?!! Tiaa.. jakoś na ulotce moich tabletek(yasminelle) jest wyraźnie napisane,zabezpieczać dodatkowo prezerwatywą trzeba jeśli pominęło się tabletkę itd. Zapytałam o to ginekologa, od kiedy działają i uzyskałam wyraźną odpowiedź " Jeśli weźmiesz 1-szego dnia miesiączki to od 1 tabletki".. Jakoś dziwne STUDENTKO MEDYCYNY że tylko Ty masz takie dziwne informacje? Może nie od 17-dnia tylko 16 i 3/4 ??? Phiii.. ojj chyba w łape dajesz profesorom,że jakimś cudem zdajesz;D pozdrawiam