Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ale nerwymam

nowa funkcja w n-k

Polecane posty

Go艣膰 panika si臋 zrobi艂a
ja my艣le 偶e gdy reszta os贸b si臋 kapnie 偶e zrobili taka funkcje,to ka偶dy ja zablokuje i tyle.ja juz zablokowa艂am,m膮偶 i syn te偶.powiadomi艂am te偶 najbli偶szych znajomych.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ej ludzie a nie lepiej wymyslec jakis bardziej zwalowe imie i nazwisko ? :) Takie jakies dziwne :D

Udost臋pnij ten post

wiecie co, chyba przegra艂am 偶ycie - nikt do tej pory dzisiaj nie odwiedzi艂 mojego profilu :) Za to ja mog臋 pochwali膰 si臋 tylko jedn膮 wpadk膮 z niewiedzy o nowej funkcji ;) O kilkana艣cie sekund za p贸藕no wesz艂am na kafeteri臋 :D Reszt臋 \"wpadek\" zaliczam z lipnego profilu... :D

Udost臋pnij ten post

andzik nowe pomys艂y mile widziane.Dawajcie dziewczyny,zorbimy najfajniejszy profil na nk,pami臋tajcie tylko 偶e ma by膰 艣mieszny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdc
ja dzi艣 wesz艂am na profil dziewczyny mojego by艂ego (jestem w sumie z nimi w dobrych stosunkach)jak tylko si臋 zorientowa艂am o zmianach natychmiast doda艂am komentarz do jej najnowszego zdj臋cia.Cyba lepiej to wygl膮da...

Udost臋pnij ten post

dzieki, a swoja droga uwazajmy, moga czaic sie osoby ktore nam ta zabawe popsuja...

Udost臋pnij ten post

Zaraz padne ze smiechu, ktos wyslal zaproszenie do Mariana Pa藕dziocha :D i Jozina z Bazin :D hahahaha

Udost臋pnij ten post

oooo hihih pierwszy kafeteryjny go艣膰 :D

Udost臋pnij ten post

Ale b臋dzie doborowe towarzystwo w艣r贸d znajomych:). Dziewczyny i ch艂opaki dzia艂ajcie,ja id臋 pod prysznic,potem zaj偶e.

Udost臋pnij ten post