Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julita z jelita

a moj facet nie oglada meczu

Polecane posty

taaaa on wszystko ma we krwi . zwierze , mecze zdrady itp... zauwazcie ze sa tez inni faceci a nie tylko monotonni ci samo.

facet ma we krwi sport...tak najlepiej wrzucić wszystkich do jednego wora :O

El Mariachi jesli to do mnie :P to czytaj ze zrozumieniem .. nie ogladam seriali bo to strata czasu :P tasiemce mnnie nie wciagala ...

Gość El Mariachi
>>> taaaa on wszystko ma we krwi . zwierze , mecze zdrady Uuuu widze potężna frustracją :D Czyzby chłop cie wczoraj olał i wolał mecz oglądać niż z toba siedziec? :D

Eee to chyba moj jest idealem:D Oglada mecze, ale zawsze ze mnna, nie pije do nich piwa, nie wychodzi z kumplami do pubow ogladac meczy a jak jest jakis ciekaw film to woli go ze mna obejrzec i tylko co jakis czas sprawdfzac wynik meczow (bo jak kiedys powiedział- od czego sa ich powtorki?:D) MOJ TO JEDNAK IDEAŁ:D hihih

yhy no tak jest ... mysla ze wszyscy faceci sa tacy sami :P grubo sie myla i widac ze sie obracaja w towarzystwie kibicow :P ja sama niedawno sie dowiedzialam kto to kubica ... i okazalao sie ze jakis dupek ahahahah

Gość sfdf
A czemu do jednego wora wrzucacie facetow wtedy, gdy piszecie, ze faceci to zdobywcy? Ze musicie byc niedostepne, bo oni musza sie postarac? To jest dokladnie to samo.

noooo El Mariachi teraz to juz wiem ze jestes jakis choruti napisalam chyba w 3 postach ze moj chlop nie oglada ... :D:D: piszesz do YHY nie wkladaj slow .. a wiec nie przypisuj swoich historii komus innemu

Gość El Mariachi
>> ja sama niedawno sie dowiedzialam kto to kubica Andrzej Kubica, obecnie piłkarz Górnika Łęczna. Co w tym takiego niezwykłego?

pestka--> no właśnie myślą że wszyscy faceci są tacy sami i nie wierzą że może być inaczej...i to się tyczy zarówno facetów i jak i kobiet...ale wkurzające to jest

Gość El Mariachi
>. wszyscy faceci są tacy sami i nie wierzą że może być inaczej Tak tak, podobnie jak wszystkie baby to kurrwy :o Weź dziecko pierrdolnij sie czymś twardym w główke, to moze ci się polepszy 🖐️

no :O ech nic tu po mnie i tak beda wbijac w glowe swoje racje .. jakby ktos nie mial swego rozumu :P

Gość tak twoja matka tez jest baba
El Mariachi wiec twoja matka tez ahahaah

Gość sfdf
a na moj post nie ma odzewu. Ale tego sie spodziewalem :classic_cool:

el Mariachi---> nie zrozumiałeś mojego wpisu...chodzi mi o to że np.niektóre kobiety sądzą że wszyscy faceci są tacy sami i np.jeśli jej facet chodzi na dziwki to ona jest święcie przekonana ze robi tak każdy facet i nie da sobie przepowiedzieć że może być inaczej...dlatego niektórzy myślą że wszyscy faceci są tacy sami a tak przecież nie jest....teraz rozumiesz?

Gość lazura
moj facet teznie ogląda meczy... ale jak widzi wyścigi motocyklowe to normalnie nie ma gościa...

el Mariachi --->napisałam że ''myślą że wszyscy faceci są tacy sami i nie wierzą że może być inaczej a ty wyjąłeś słowo ''myślą'' i wyszło zupełnio co innego...więc radzę czytać ze zrozumieniem i wszystkie słowa

Gość El Mariachi
>> ona jest święcie przekonana ze robi tak każdy facet Zrozumiałem cie od razu, ale próbowałem uwidocznić bezsensownosć takiego rozumowania :o Ale to i tak walka z wiatrakami, codziennie pojawiają sie tu spazmujące wpisy typu WSZYSCY FACECI TO GNOJE, bo gnojem okazał sie jej chłopak :o

ale ja się nie podpisuję pod takim wpisem że wszyscy faceci to gnoje...bo nie można wszystkich wrzucać do jednego worka...ale niektórzy nie dadzą sobie tego przepowiedzieć bo uwarzają ''jeśli mój jest gnój to twój jest taki sam''

Gość El Mariachi
Wiem.

Gość no i dlatego
nasi sa sinni i nie ogladaja meczow uszanujcie to nie wszyscy ogladaja