Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapany zlapana

Dobra wszyscy przyłapani dzisiaj na naszej klasie łączmy się D !

Polecane posty

Gość zlapany zlapana

:D :D :D wszyscy co oglądali profil, ex chłopaka, nielubianej koleżanki, męża koleżanki , byłej dziewczyny obecnego itd i dali się złapać wpisywać sie :D

Gość może morze
Na szczęście jest kafeteria, więc zanim weszlam do nk już wiedzialam o tej opcji. A też nieraz zaglądalam na różne profile :P

Gość szczesciara1
dzieki Bogu ja najpierw weszlan na kafe wiec mi sie "upieklo" !! :D :D :D :D :D

Gość Poznaniak85
Polacy są jednak zakompleksionym narodem. No i co z tego, że byłaś u byłego ?ludzie na ulicy też sobie cześć nie mówicie i nie podejdziecie do siebie ?

Gość zalamana nowa funkcja
dopisuje sie, ogladam foty bylego, ex panny mego obecnego, sasiadow, kolegi w ktorym sie kochalam kiedys i on o tym wiedzial ale mnie olal, foty faceta mojej znienawidzonej kolezanki:P

Gość csauichsaiu
ej a gdzie to sprawdzić kto do Ciebie zaglądał albo ze ja do kogoś bo nie mogę tego znaleźć??

Gość szczesciara1
i nie wchodzcie na podawane profile!! przeciez zeby zobaczyc profil trzeba sie zalogowac a teraz jest ta poje bana funkcja ze ten ktos kto podal link juz was bedzie widzial... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zenujaca jest NK
brak im juz uzytkownikow ? Teraz kazdy bedzie musial zalozyc "nowy anonimowy" profil a te debile beda sie cieszyc ze wzrasta im liczba uzytkownikow :O

Gość Poznaniak85
wydaje mi się, że chodzi bardziej aby osoba która dała link nie była widziana w pierwszej 3 :D ........ Ale bardzo podoba mi się ta opcja...wyszło szydło z worka do czego tak naprawdę NK służy....Kiedyś człowiek musiał się wypytywać itd i mógł być posądzony o to, że jest wścibski itd teraz wystarczyło mieć konto na naszej klasie aby wiedzieć praktycznie wszystko, kto , gdzie z kim itd ! Żenada Polacy :D

Gość widzieliście ten
no no no...niezłe foczki na tej kafeteri :classic_cool:

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaahjhgjhg
ahahahhaha mozan WYŁĄCZYC TA OPCJE,trza wejsc w edytuj profil ,ustawienia,i tam jest na dole

Gość szczesciara1
poznaniak to chyba zle ci sie wydaje.. bo to ja/jego beda odwiedzac... a nie ten ktos kogos (czyli on nie bedzie widoczny ) :D