Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielankaa

JAk mam rozumiec takie zachowanie faceta? prosze pomozcie

Polecane posty

Gość sielankaa

w zeszle wakacje wyjechalam do parcy poznalam tam fajnego faceta wszytsko bylo ok na jego pytanie czy sie pojawie w pracy w przyszlym roku tzn w tym pow ze nie wiem zalezy..50/50 on byl pewnien ze sie spotkamy ....ze bedziemy razem tak mowil przynajmniej a jak doszlo juz do spotkania...to on zajety nie rozumiem zapomnial nigdy nie chcial ze mna byc klamal ? jak mam rozumiec

nie barzdo rozeumiem :O widziałas go w poprzednie walakcje ....i teraz w te się okazuje że jest zajęty??? Minął rok... łudziłaś się, że będzie czekał??

Gość ło matkooo
ile ty masz lat?? naprawdę myslałas, że będzie czekał, jesli kogoś poznał/ miał do tego prawo! jestem kobietą :)

Gość paczka-od-krowy
masz to rozumiec tak, ze rok temu był tobą zainteresowany, ale chyba nie liczyłaś, że na podstawie w sumie niczego, bo nic mu nie obiecałas , bedzie czekał nie wiadomo na co ? Jakby nikogo nie spotkał na swojej drodze, to by może cos miedzy wami wyszło, a ze spotkał, to wolal wróbla w garsci niz na dachu

Gość sielankaa
ludzilam sie....bo tak mowil :(

Gość paczka-od-krowy
pfff jak moj były postanowił odejsć do nowo poznanej laski, to ja tez (tfu tfu tfu) mówiłam, że jakby mu sie odwidziało, to bede czekac po pół roku mialam nowego faceta jakby sie były odezwał, to juz by moja propozycja była nieaktualna :P co to w ogóle jest, jakieś deklaracje pisane patykiem po wodzie

Gość angelikagdansk
hej my sie rostalismy na wakacje akurat tylko, nie na rok. ja wyjechalam do usa na work&travel, na 3 i pol miesiaca. znalismy sie wtedy troche czasu ale akurat dopiero zaczynalismy ze oba krecic. oboje mielismy po 22 lata wtedy. czasem dzwonil do mnie do stanow,a ja do niego, glownei mailowalismy przez te wakacje i po powrocie - od razu normalnie byla z nas para. teraz pol roku po slubie,to bylo 4 lata temu. pozdrawiam trzymaj sie,zobacyzsz poznasz jeszcze tego jedynego 🌻

Gość sielankaa
smutne..bo ja czekalam i wyszlam na idiotke przy spotkaniu...:(

tak to juz jest , że ludzie sobie obiecuja rózne rzeczy i nie zawsze dotrzymuja danego slowa. I to nie zawsze wynika ze zlej woli . Zycie toczy sie dalej . Jest taka buddyjska sentencja ,,obietnice sa przyczyna zlamanych obietnic,, . Mądre ? BAAARDZO

Gość sielankaa
nie mielismy, niestety.....wiem ze to wyglada glupio ze ja jestem glupia bo sie ludzilam bo bardzo mi zalezalo..uwierzylam po raz pierwszy:(

Gość sielankaa
przepraszam was...macie racje ze glupio sie ludzilam:(

Gość sielankaa
to nie mialo szans..:(:(:(

Gość paczka-od-krowy
no nie miało jeszcze jakbyscie sie kontaktowali, to co innego a tak - to jak miłość z kolonii

ja mialam podobnie glupia pojechalam za nim do innego kraju i tez mial juz kogos ... odpusc sobie go jakby mu zalezalo tak jak tobie to by czekal bo w sumie nie mial 100% pewnosci ze nie wrocisz

Gość sielankaa
tylko czulam sie jak ostatnia debilka przy spotkaniu to takie upokarzajace...juz wi9dze co on sobie pomyslal o mnie ze mi odbilo i mial pewnie ubaw po pachy:(

Gość paaaanna
sielankaa --->facet jak mu zalezy na dziewczynie prosi ja o kontakt tel email cokolwiek podczas rozlaki dzwoni pisze itd nalega nie zaluj go to on powinien sie czuc glupio nie ty!!! jak moze komus zalezec na 2 osobie i nie chciec sie z nia kontaktowac przz rok? pomysl sama wnioski nasuwaja sie same

Sielankaa - pewnie jestes jeszcze bardzo młoda.... Nie zamartwiaj się już tym bo nie warto... Głowa do góry, spotkasz jeszcze kogoś wartościowego :) Nie On jeden na świecie!

Gość sielankaa
tylko teraz mi glupio ....to takie okropne ...