Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nieoszpecona

kobiety czemu sie tak oszpecacie?

Polecane posty

Go艣膰 a ja sama
ale to widac golym okiem kto ma solar a kto ma letnia opalenizne

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 majciochy w grochy
a ja sama .. nie kazdy moze opalac sie na sloncu niestety :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
ja tez sie nie opalam na sloncu i w solarze..mam ladna cere , o wiele ladniejsza niz skwarki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majciochy w grochy
kwestia gustu. ja sie sobie duzo bardziej podobam , gdy mam brazowe cialo , niz jak jestem biala jak snieg. powtarzam - brazowe , ja sie w solarium opalam na braz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tatua偶 b臋d臋 mie膰...ju偶 mam
ooo to masz wi臋cej tatua偶y...my艣la艂am 偶e tylko ten na r臋ce...pewnie 艣wietnie wygl膮daj膮 :)...je艣li by艣 mog艂a to wrzu膰 tu fotk臋,ch臋tnie obejrz臋 te dzie艂a :):) a ja sama---> opalenizna jest opalenizn膮...i nie ma r贸znicy czy to z solarium czy s艂onca...opalenizna to obrana sk贸ry przd promieniami...czy na s艂o艅cu czy w solarium sk贸ra broni si臋 tak samo...tylko po solarium przewa偶nie kazdy jest bardziej br膮zowy bo nikomu nie chce sie lezec plackiem na plazy....ja 艂adniej wygl膮dam i lepiej sie czuje jak jestem opalona...a do skwarki to mi daleko..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majciochy w grochy
ok , wrzuce , ale nie dzisiaj bo musze miec dostep do swojego komputera. moze jutro cos skoluje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
nie oplaenizna sie rozni..tak samo jak inaczej wyglad gorska czy nadmorska.....solarzystki od razu idzie poznac

Udost臋pnij ten post

ok :):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
a plackiem nie rtzeba lezec wystarczy roszyc dupsko by sie opalic, szybciej chwyta

Udost臋pnij ten post

o matko ci ch艂opacy wygl膮daj膮 jakby si臋 bejc膮 wysmarowali :O:O:O mi to jest oboj臋tne jak膮 mam opalenizn臋...wa偶ne 偶eby by膰 艂adnie br膮zowym....(nie zjaranym ani pomara艅czowym)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majciochy w grochy
a ja sama .. gdy ktos prawie caly dzien spedza w pracy lub w szkole raczej nie ma kiedy ruszyc dupska by sie opaslic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
od tego jest weekend tak troudno pomyslec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 majciochy w grochy
moze tobie trudno myslec , nie kazdy ma czas by po calym tygodniu pracy lub nauki ( w najgoprszym przypadku pracy i nauki) wywalac dupe na basenie lub nad jeziorem. sa jeszcze inne obowiazki doroslego zycia !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 glistha69
haha a po mnie nie wida膰 nawet solary:D :/ Jedyne co mi wyjdzie to troch臋 pieg贸w na twarzy i robi臋 si臋 bardziej brzoskwiniowa:D Ot, po prostu wygl膮dam zdrowiej:) Co do tatua偶y i innych to uwa偶am ze o gustach sie nie dyskutuje. Ja kocham swego motylka na 艂opatce, a jak si臋 komu艣 nie podoba to albo niech nie patrzy, albo niech se wsadzi nos do dupy. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sama
przynajmniej pare kobiet o ladnej cerze zostanie na tym swiecie a Wam pomarszczone babki zycze duzo liftingow hihihih zgadzam sie ze opalenizna tez ladnie wyglada ale nie zawsze bo wszystkie wlosy sie odznaczaja wtedy. Robia sie jasne , bardzo jasne i wszystkie je widac blehhhhh. Blada cera wyglada bardzo zdrowo czego i wam zycze choc to malo prawdopodobne:)

Udost臋pnij ten post

a ja sama----> blada wygl膮da zdrowo? :o...to ty chyba 艣lepa jeste艣 :D...w艂oski si臋 rozja艣niaj膮 i ich w艂a艣nie nie wida膰...a na tej twojej bladej sk贸rze b臋dzie wida膰 wszystkie ciemne w艂oski...i nie wiem czemu coraz bardziej si臋 denerwujesz...mo偶na to odczyta膰 jako zazdro艣膰 偶e ty latem wygl膮dasz jakby艣 z m艂yna wysz艂a a my wygl膮damy 艣wie偶o,zdrowo,jakby艣my wr贸cily z wakacji :P...a co do zmarszczek-moje kolezanki nie chodz膮 na solarium a wygl膮daj膮 starzej odemnie...a jak b臋d臋 wygl膮dac za 30 lat to mnie nie obchodzi...bo nawet nie wiem czy do偶yj臋....teraz jestem m艂oda i chc臋 艂adnie wygl膮da膰...a jak b臋d臋 stara to i tak nikt nie b臋dzie na mnie zwaraca艂 uwagi wi臋c jedna zmarszczka w t膮 czy w t膮 nie zrobi mi r贸偶nicy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 crazy nut26
fajne tatua偶e s膮 fajne :P:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet co lubi ...
Tatua偶e nie s膮 fajne bo to tylko g艂upia moda a wiele os贸b nie my艣li tylko jak ma艂pki na zasadzie "Go艣ka ma r贸偶臋 ko艂o pipy to ja zrobi臋 sobie ornament nad ty艂kiem a co..."

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kunegundaaaaaaa
he!! ja mam mialam w sumie w wardze brwi i w jezyku z wargi i z brwi wyciagnelam bo jestem w ciazy i nie wypada przyszlej mamusi zostal mi tylko w jezyku i dobrze sie z nimi czulam :P

Udost臋pnij ten post

hehe no akurat ja nie posz艂am ''za mod膮''....zawsze chcia艂am mie膰 tatua偶...od zawsze mia艂am upatrzony wz贸r i miejsce....wi臋c nie masz racji :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kunegundaaaaaaa
☻/ /▌ / l

Udost臋pnij ten post

co tam nie wypada...nie patrz na ludzi tylko ''wsadzaj'' kolczyki ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiasiasia
zale偶y co i kto sobie tatuuje. jak wiejskie dzio艂chy maja tribale nad dup膮 to dajcie spokoj... ale jesli ktos robi jakis taki co ma dla niego znaczenie np zdj臋cie kogos bliskiego kto np umar艂 albo i niekoniecznie to zupe艂nie inna sprawa !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet co lubi ...
Ja nikomu nic nie broni臋 ale np co艣 takiego : http://st.blog.cz/f/filip-delonge.blog.cz/obrazky/951362.jpg nie jest seksowne ,przynajmniej dla mnie . Wiele tatua偶y i innych ozd贸b zwyczajnie oszpeca . Cz臋sto te偶 wida膰 dziewczyn臋 np przesadnie wychudzon膮 albo z ogromn膮 nadwag膮 i jeszcze ma pe艂no kolczyk贸w i... no wiadomo jak wygl膮da.

Udost臋pnij ten post

no te tunele w uszch tez mi sie nie podobaj膮....ale jak ktos tu napisa艂 ''fajny tatua偶 jest fajny'' :P...moim zdaniem oczywi艣cie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 facet co lubi ...
A je艣li chodzi o rodzaj tatua偶u to tribal nad dup膮 to to samo co Chi艅ski znak na ramieniu ;) , w wi臋zieniu to chocia偶 mieli te tatua偶e sensowne tzn co艣 oznacza艂y np 10 lat pud艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 male wreden czupiradlo
ale tam dziewczyna napisala , ze to znaczylo ze tyylko bog moze ja sadzic czy cos, te jej chinskie znaki . zreszta kazdy ,ma inny gust i inne potrzeby , jednym podobaja sie tribale , innym nie , ale to nie znaczy , ze jest sie wiesniakiem jesli ma sie tatuaz , ktory akurat nie podoba sie wam.

Udost臋pnij ten post

tylko taki tribal lub chi艅ski znaczek mo偶e mie膰 dla kogo艣 jakie艣 znaczenie...to nie koniecznie musi byc tylko ozdoba...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 male wreden czupiradlo
i wlasnie. moj chlopak wytatuowal sobie pajaka a ich nienawidzi, tzn boi sie ich.. dla niego to ma znaczenie.

Udost臋pnij ten post