Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Ten koleś w prosty sposób udowodnił, że w każdej kobiecie...

Polecane posty

Hehehehe sama sie w coś podobnego bawiłam,Fota mojej ładnejkobiety lat 25 byłam bogata z własną firmą do tego baaaaaaardzo lubiłam seks,acha bardzo chciałam być kochana. Zgadnij drogi El Mariachi ilu facetów mnie chciało pokochać.:O

Czlowieku, Ty masz jakas obsesje czy co? Na to sa odpowiednie metody a nie wylewanie pomyj na plec przeciwna i udowadnianie na zasadzie "jak sie chce psa uderzyc to i kij sie znajdzie". Tzn to sie LECZY. Nie, nie u dentysty ani tym bardziej u proktologa (metr wyzej, metr nizej - jakas roznica?). Z weekendowym pozdrowieniem

pomysł wspaniały:) nie mam profilu na NK zastanawialam się czy nie założyć, ale teraz tego nie zrobię.. czy tam wszyscy są tacy?????????

Gość El Mariachi
Nie, NK to chuujowizna szyta grubą nicią, mniej więcej to samo co fotka.pl

Gość e tam wspaniały pomysł
jakbyś wcześniej nie wiedział, że atrakcyjni ludzie przyciągają do siebie płeć przeciwną jak lep muchy.

czemu tak generalizujesz... sorki,ale nie wiem jakie kobiety zapisują sie do grup znajomych typu "super ekstra laski", "śliczne niunie" . Moim zdaniem takie, ktorym po prostu zalezy na takim zainteresowaniu, jakie ty im tam okazałeś,,,

moi znajomi przewaznie mężczyzni maja tam profile, tzn szukają tam lasek?

Oczywiście ze tak mój były mąż wyszukiwał tam 19 letnie niuńki. Nie jest przystojny ale jego sukces dał mi do myslenia.Jak czegoś szukasz to znajdziesz. Hehehe bawiąc sie w inną osobę tez byłam zaskoczona jak faceci reagują. Takie życie.

Oj to nie było na taką skale jak to zrobił koleś Było ich paru ,po kilku rozmowach przechodziłam z Nimi na gg. Hehehe lecieli jednak na mój charakter:O Osobowość była moja natomiast wygląd,status materialny itd wymyslony Faceci lecą na coś czego nie mogą mieć im bardziej ich odrzucasz tym bardziej Cie chcą.. Po tej zabawie miałam dość.Nigdy wiecej nie bede sie w to bawić. Z resztą teraz jako ja nie narzekam na nude :classic_cool:

zlośliwa mam do ciebie jeszcze pytanie nie zwiazane z tym tematem (mam nadzieje, ze autor mnie nie pogoni:P) czy napisalabys smsa na imieniny do faceta z ktorym swietnie sie bawialas przez pól dnia, a on teraz sie nie odzywa, chociaz wczesniej nie bylismy w kontakcie wiecej niz tydzien.... nie chce zeby pomyslal, ze za nim latam, ale i ze jestem niekulturalna.. co bys zrobila? przepraszam autora topiku za tak bolesne wtargnięcie:)

Gość i tak się narzucasz
:D wystarczy zdawkowe: "wszystkiego najlepszego z okazji imienin :)". jeśli ma coś z tego być, to Ci odpisze.

no pewnie ze sie narzucam, ale tylko ja to wiem:) ale zescie mi poradzily, nadal nie wiem co robic, ale moze tylko jedno zdanie, to jest mysl, taki krotki esik:)

Gość toffiii
jakby do mnie zagadal obcy koles napewno nie odpisalabym nic, chociazby dlatego, ze mam kogos na kim mi zalezy i nie potrzebne mi inne znajomosci , co nie znaczy, ze zawsze dodawane przeze mnie osoby do znajomych na NK sa wybitnie mi bliskie, mozna znalezc ludzi , z kotrymi nie utrzymuje kontaktow, lub znam tylko z widzenia a mimo to dodaje ich do znajomych jesli mnie zaprosza i sa z mojego miasta, bo torche glupio mozna sie poczuc, jak kogos sie zaprasza, a on cie olewa, zwlaszcza kiedy ma sie podstawy by go zaprosic :O

z nudów różne rzeczy się wymyśla. Jeśli koleś miał w sobie coś z rozdwojenia jaźni i dobrze mu się z tym żyje, to czemu się tak nie bawić...

Gość kobieta kobieca
ło jej enda, jesteś upierdliwa. a ten koleś od eksperymentu - żałosny ...

Gość złośliwaa w garsonce 30
Heh właśnie podejrzewam ze koleś czuje sie z tym żle,bo wywnioskował ze wszystkie kobiety to żdziry.Tylko zapomniał o tym ze miał twarz przystojniaka i ze pisał co chciał bo NIE BYŁ SOBĄ .Sam siebie pognebił a nie te wszystkie laski. Czytałam kiedyś ze 70 letnia kobieta z domu starców rozkochała w sobie 20 letniego mężczyznę:O Szok dlatego kafe i inne portale to tylko wirtualny świat.

ale nie jest jeszcze tak zle, bo sa jeszcze na tym swiecie takie wspaniale kobiece kobiety jak ty!

Gość progetta
Myslicie, ze gdyby takie cos przeprowadzila kobieta z boskimi fotkami, to nie mialaby setek ofert seksu?

Gość złośliwaa w garsonce30
Enda pół dnia zastanawiasz sie czy wysłać do niego eske,nastepne pół dnia bedziesz sie zastanawiać co napisać.To Znaczy ze chciałbyś by coś sie z tego wykluło,a On moze nie odpisać lub napisać krótkie''dzieki za pamięć'' I tyle Pozdrawiam

Gość kobieta kobieca
ENDA: nie pognębiaj się, tylko tyle Ci mówię jak kobieta kobiecie. A co Ty z tym zrobisz i jak bardzo będziesz na mnie tupać - Twoja sprawa. No ok, powinnam Ci poradzić: prześlij Mu kwiatki skromne które powiedzą bez słów o Twoim uczuciu ?

Gość El Mariachi
Wypierrdalać kobietony z mojego tematu 🖐️