Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość El Mariachi

Ten koleś w prosty sposób udowodnił, że w każdej kobiecie...

Polecane posty

Gość ale szokkkk
i to cała prawda o kobietach i nie tylko, tacy są w dzisiejszych czasach ludzie, liczy się tylko dupa sex, nie układa się w związku skok na bok, bo przecież sex najważniejszy

Gość El Mariachi
>> Takich ponad 30 lat to tylko kilka było Autor badań wziął pod uwagę tylko te kobiety, które mogą się podobać, wiec starszym paniom po 30. siłą rzeczy musiał podziękować :classic_cool:

ale szokkkk--------- Gówno prawda zawsze tak było..tylko wtedy nie było tak łatwego dostepu do internetu,jak sie technika dalej posunie i bedzie można sie teleportować,to dopiero bedą jaja. W pokoju mąż pisze grzeczne na klawiaturze... Po godzinie wchodzi żona do pokoju --patrzy w monitor i widzi jak mąż obraca laske:O Chcemy techniki to nie lamentujmy. Tamari tak trzymaj;)

Gość El Mariachi
>> planuje wyjad z granice i tam sobie poderwe na raz Proponuje murzyna, albo jakiegoś kozojeebce, oczywiście rżnięcie bez gumy :classic_cool:

Gość El Mariachi
To nie obowiązek tylko przyjemność :classic_cool: Teraz gotuje mi obiadek ;)

El Mariachi, czytaj ze zrozumieniem, ten facet nie napisał, że udało mu się zarwać 100% i udowodnił, jak bardzo trzeba szanować wierne kobiety (skarb nieomal tak rzadki jak wierny mężczyzna, ale statystycznie wierny mężczyzna to nadal nieco większa rzadkość) każdy sobie znajdzie, czego potrzebuje, jak ktoś ma obsesję, to ją udokomentuje, czyli odczyta świat przez jej pryzmat (patrz Kaczyńscy :P) prawdziwą ofiara projektu jest sam autor; nie napisał, ile ma lat, ale ileż w tym fanfaronady - przekonał do seksu tyle kobiet :D przekonać w liście z zrobić coś serio to dwie rzeczy, d.upa wołowa a nie "badacz" :P no i zostawmy go z tą zwycięska prawdą objawioną o naturze kobiet, żeby określałą jego życie i związki na starcie - czego mu jednak tak naprawdę nie życzę 🌼

o, kurczę, nie spojrzałam na datę założenia topiku, a to już wszystko stare, upss :D

Nie napisałabym smsa,bo kazdy facet który sie do mnie nie odzywa dłuzej niz 5 dni jest kasowany z nr tel,lub listy gg. hehe robie dokładnie tak samo :) najgorzej jak po miesiacu dostaje sms typu: co u ciebie słychac? a nie mam pojecia od kogo :D

Gość prawdziwyON
kiedyś czytałem o tym projekcie i powiem tyle - jest on zupełnie bez sensu, nie ma żadnej wartości poznawczej, jest tendencyjny i zupełnie, ale to zupełnie do mnie nie przemawia. Koleś udowadnia w nim kwadraturę koła.... Tylko zupełna szara masa może uważać ten projekt za badanie socjologoiczne a dla mnie jest zupełnie bezwartościowy. to tak jakby pytac geja czy woli dziewczynki czy chłopców... DNO

Gość prawdziwyON
i jeszcze jedno -do autora postu- znalazłeś w znajomych tego projektu profil swojej kobiety? hehehe; ten projekt udowadnia jedną rzecz, a mianowicie jak łatwo jest manipulować prostymi, bezmyśllnymi ludźmi - tak jak autorem postu; PS łyknąłeś kolego bez zastanowinia, pewnie słuchasz Dody i Fila...