Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózka szukam

Tani, fajny wózek

Polecane posty

Gość wózka szukam

Jaki polecacie? Szukam czegoś taniego, lekkiego, żeby sprawdzilo się przez zime. Co polecacie? Lepiej kupić wozek za 250 zł czy zainwestowac w taki za 1000 zl 3-funkcyjny?

Gość do góryyyyyyy

Gość znow pytanie o mleko
głeboki kuic tani uzywany(niewielofunkcyjny)-uzywasz tylko ok poł roku a potem zainwestowac w dobra spacerowke

Gość wózka szukam
a nie lepiej kupić np chicco enjoy? Gondolka jest, spacerówka wydaje się fajna no i fotelik wpina się na stelaż?

Zasadniczo to nie ma fajnych, tanich i lekkich wózków - na raz ;) Ogólnie powiem tak. W gondoli Ci dziecko pojeździ do 4-5, góra 6. miesiąca. Potem będziesz musiała wozić w spacerówce, ale jeszcze NIE w parasolce, bo taki maluszek jest za mały na parasolkę. Dlatego wózek na początek musi mieć dobrą gondolę i znośną spacerówkę, żebyś dała radę chociaż z 5 miesięcy nią pojeździć i potem dla roczniaka kupić coś lżejszego, np. Baby Design Sprint. No chyba, że masz zamiar chodzić na spacery po lasach, łąkach itd., to wówczas zaopatrz się w dobry wielofunkcyjny, na potężniejszych kołach. Chodzi o to, że nie istnieje spacerówka lekka, dobrze amortyzowana i na dużych kołach. W sensie że nie znajdziesz na spacery nic lepszego, niż spacerówka z wielofunkcyjnego. Ja właśnie zasugerowałam się sugestiami typu "kup byle jaką gondolę a potem zmień na dobry spacerowy". Lusia skończyła 5 miesięcy, w gondoli nie chciała jeździć, wózek ciężki, drażnił coraz bardziej, parasolka nawet taka potężniejsza na "moje" wertepy się nie nadawała, a innych spacerówek prawie nie ma. I teraz kupuję Emmaljungę Scooter - jedną z niewielu spacerówek na dużych kołach. Jakbym wówczas miała obecną wiedzę to bym kupiła wypas wielofunkcyjny, na tyle lekki by był do zniesienia, na tyle ładny by w oczy się brzydotą nie rzucał, na tyle wygodny i przemyślany by córka w nim chciała jeździć.

Gość wózka szukam
to który wybrać? chicco enjoy? titti omega coneco axel ? a może jakiś inny?

ja mam wózek Tako.Wiem, nie jest najnowocześniejszy,ale jest super praktyczny.Najważniejsze,że ma mieciutkie zawieszenie,dla dziecka które lubi bujanie,rewelacja:D

Ja tam Ci niczego nie doradzę o ile nie napiszesz na ktorym piętrze mieszkasz i czy będziesz spacerować po równych chodnikach i ścieżkach parkowych czy po wertepach, kocich łbach, powyrywanych płytach chodnikowych, lasach i łąkach.

Gość Bebecar granatowy gond. spac.
Cześć dziewczyny przepłacać za wózek moim zdaniem nie ma co młoda mama kiedy rodzi się dzidziuś ma tyle wydatków...Pieluszki ciuszki szczepienia łóżeczko.... Wiec jako doświadczona mamusia polecam wam wózeczek za 150zł firmy Bebecar granatowy z dużymi kołami, wielką gondolą rewelacyjny na zimę!!! Mam do zaoferowania wózeczek spacerowy oraz gondole Mój link na którym można zobaczyć ten oto wózeczek to http://moda.allegro.pl/okazja-wozek-bebecar-gondola-spacerowka-i1213798761.html zapraszam do zakupu

Gość ja mialam cc
ja mam taki,ale to dosyc droga zabawka (mozna znalezc taniej na allegro): http://www.youtube.com/watch?v=vEm8hfIWipE a ostatnio dostalam od kolezanki bebecar urban i z ciekawosci postanowilam sprobowac (bardzo podobny do tego ktory ktos powyzej sprzedaje tylko bezowy i czarne opony) Wiec mam porownanie: -bugaboo frog - typowy wozek 3 w 1: gondolka (u nas starczyla do 7.5 miesiaca), czesc spacerowa, mozliwosc wpiecia fotelika w rame, skretne przednie kola z mozliwoscia blokady, przednie amortyzowane na sprezynach,tylne pompowane sztywne, waga ok.9 kg calosc Niezastapiony w miescie,sklepach, idealnie obraca sie jedna reka, mozna prowadzic jedna reka w drugiej trzymam koszyk i robie zakupy, dosyc latwo sie sklada do auta,ale zajmuje wiecej miejsca niz parasolka niestety ;) -bebecar urban - duze 4 pompowane opony, brak skretnych kol,zawieszenie sprezynowe wiec wozek buja fantastycznie, dobry na wyjscia po kamieniach, trudnym podlozu,blocie. Minusem jest to ze zajmuje wlasciwie caly bagaznik i jest ciezki (nie znam dokladnej wagi,ale ja czuje :D wiec uzywam go na piesze dlugie wycieczki "off road" bez samochodu. Obydwa sa dobre,ale Bugaboo jest praktyczniejszy w miescie wg mnie i bardziej zwrotny chociaz wiem ze Bebecar ma rowniez nowsze modele wozkow ze skretnymi kolami wiec moze to bylby zloty srodek :)