Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica 21

najdziksze fantazje kobiet

Polecane posty

Gość ladacznica 21

Witam wszystkich.Zalozylam ten temat poniewaz zadaje sobie pytanie jakie kochane kobietki macie fantazje erotyczne.Ja od 2 lat jestem w udanym zwiazku z facetem ktory sprawil ze na wiele nowych doznan i praktyk jestem otwarta i podoba mi sie to,moj ukochany sprawil ze zaczelo we mnie kielkowac ziarenko perwersji.Mam taka dzika fantazje by znalezc sie z inna kobieta w pomieszczeniu gdzie byloby kilkudziesieciu onanizujacych sie a moze i wiecej facetow ktorzy by po kolei do nas podchodzili i spuszczali sie na nasze piersi i brzuszki.Uwielbiam wcierac w siebie sperme i bardzo mi sie podoba polykanie.Chciala bym byc cala lepka i tarzac sie w tej bialej mazi a potem kochac sie z ta kobieta takze cala w spermie.Czy ja jestem zboczona ?CZy macie dzikie fantazje kobietki?

Gość eyhh
ja nie mam zadnych fantazji..

Gość żal pl
chore :/

Gość mi sie podoba
bardzo fajne i masz odwage o tym mowic. super:) mam podobnie , jestem z facetem od ponad 3 lat i tez obudzil we mnie perwersje:) uwilebiam seks i wszystko co z nim zwiazane

Gość mi sie podoba
no... prawie wszystko ;) pozdrawiam caluje...tule...:)

Wieczorem wybieram się do lokalu, gdzie przebywają sami mężczyźni, podnieca mnie to. Nie mam zamiaru wyjść, oni zamykają drzwi, kładą mnie na stole bilardowym. Rozchylają uda i zaczyna się orgia. Rozpinam swą bluzeczkę, zdejmuje stanik, pokazuje im jak sama ze sobą potrafie się zabawiać. Oni patrzą stojąc wokół stołu, a ja zaczynam się coraz ostrzej pieprzyć. W końcu ktoś nie wytrzymuje, podchodzi, rozchyla mije uda i wsuwa penisa tak głęboko, jak tylko można. Jego ruchy stają się coraz szybsze, oni wszyscy patrzą. Inni podchodzą, zaczynają mnie dotykać, Faceci podnieceni, zaczynają się brutalniej do mnie dobierać. Zgniatają piersi, ciągną za sutki, a ja jęcze i wije się jak opętana.Po jakimś czasie spoglądam na zegarek, nagle odpycham wszystkich bilardzistów, wstaje ubieram się i wychodze z lokalu. :)

Gość Realistaaa
nie dałabyś im już wtedy rady. Nie uciekłabyś im, byłoby za późno. :] wykorzystali by Cię na milion sposobów, pakując swoje członki do ust i w odbyt... Wróciłabyś jako wrak człowieka do domu, z porwanym ubraniem,siniakami i świadomością zgwałconej dziewicy.

Gość ladacznica 21
no i co z tego ze szmatka do spermy?W sumie to juz samo okreslenie jest podniecajace...

Gość no własnie na tym polegają
fantazje że ma się w nich pełną kontrolę nawet jeśli to fantazja o brutalnym seksie z kilkunastoma facetami

Gość z Błękitnym
Może nie najdziksza, ale spełniona. Właściwie to najpierw się zdarzyło, a teraz o tym fantazjuję:) Jest noc, ja mój znajomy idziemy przez puste ulice miasta. Wracamy z imprezy. Rozmawiamy, nagle on zatrzymuje się, łapie mnie za rękę, przyciąga do siebie i patrzy głęboko w oczy. Wchodzimy w jakiś zaułek. On zaczyna mnie natarczywie całować. Klękam przed nim, wyjmuję jego członka ze spodni, jest już nabrzmiały. Zaczynam go ssać, najpierw powoli i delikatnie, a potem coraz mocniej, coraz szybciej. Jego członek jest duży, dużo większy od tych, z którymi miałam do czynienia. Jestem bez majtek, więc czuję jak moje soki ciekną po nogach. Nagle on mnie podnosi, odwraca tyłem do siebie, unosi spódniczkę i pociera moją szparkę dłonią, zanurza palec. Jestem tak podniecona, że prawie czuję ból. On pochyla mnie lekko do przodu i wchodzi w moją szparkę. Szybko i brutalnie. Opieram się o ścianę, jego ruchy są coraz bardziej gwałtowne, czuję jak soki ciekną mi po nogach. Podnieca mnie to. On przestaje, ale nie wychodzi ze mnie. Całuje moje plecy, odwracam głowę i całujemy się delikatnie. Wtedy on zaczyna się powoli poruszać, cieknie mi po nogach. On jest coraz szybszy, coraz mocniej we mnie wchodzi. Szczytuję... Czuję jego ciężki oddech na plecach. Porusza się szybko i gwałtownie. Jeszcze kilka mocnych pchnięć i czuję jak drży. Ściska mocno moje piersi. Czuję jak jego penis pulsuje we mnie. Po kilku chwilach on wysuwa się, nasze pomieszane soki wypływają ze mnie, odwracam się, całuję go w usta. Poprawiam spódniczkę, wycieram soczki, on się ubiera i odprowadza mnie do domu. Robię się mokra za każdym razem jak sobie przypomnę. Teraz też:)

Gość z Błękitnym
Mam też fantazję o sexie z kilkoma mężczyznami, ale to pozostaje tylko w sferze fantazji:)

Gość facet marzenie
silcznasuczko Mnie sie twoja FANTAZJA BARDZO PODOBA. Lubie takie filmy ogladac. Sam bym nie bral udzialu w czyms podobnym, ale lubie czytac jak kobieta o tym marzy.

ladacznica daj prawidłowego meila, czekam

Moją dziką fantazją jest podniecić faceta do czerwoności i z zaskoczenia obciąć mu jadra. Ta myśl bardzo mnie podnieca.

Gość taaaaaaaaaaa
akurat hehe

Gość sexowny hlapu
moją fantazja jest to aby zmuśić moją laske do sexu z inną panienką pod przymusem muśi ją lizać ,piescić , lizać jej szpilki , stopy, picze, tylko ja hlapu i one , ale niestety tylko mijam je raz na jakis czas na mieście, potem całujemy i zabawiamy sie całą noc. może tak by się zdażyło to w sklepie po zamknieciu , ?/? ja i dwie piękne sexowne czarnulki.. ahhhhhh ale sie rozmażyłem . dwie laski ija szpilki mini, sexi okulary. no cóż może takie cos się zdaży . dodam że kocham piękne kobiece stopy , najlepiej w szpilce 22 cm [ sexi hlapu ]

Gość Rod
moim mazeniem jest miec 2kobiety i jedna nich przywiązać a ja z jedna zajac sie ostro nia wzlizac jej wszystkie soczki i doprowadzic do wielkio krotnych orgazmow bez minutz przerwy rodzynek1990@o2.pl

Gość gość
A fantazję ze Waszymi stopami, szpilkami, pupami, cipulkami, dłońmi i paluszkami ?? Ja uwielbiam je lizać, ssać, całować, wąchać :)

Gość Rod
Ja bym m chciał zobaczyć sex 2 kobiet ostro napolny pomógł bym im

Gość gość
Allo allo allo allo Biorę to na co mnie stać i mam wszystko kurwa mać dupie O ja pierdolę a dupa boli mnie czasami