Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wincza

Projekt Kasandry na NK

Polecane posty

To tylko pokazuje, jakie kobiety to kurwiszcza. Maja mezow, lub sa zareczone, a szukaja seksu na necie. A jak placza, ze to faceci zdradzaja. Wstyd, drogie panie.

Gość progetta
A ja proponuje jakiejs kobiecie przeprowadzenie podobnego eksperymentu. NIech wstawi sobie jakies boskie fotki, a za 4 dni bedzie miala 1000 ofert seksu. Poza tym dlaczego facet zapraszal do znajomych tylko laski, ktore wygladaja jak dziwki i nawet studiow nie pokonczyly? Wiecie dlaczego? Bo eksperyment by sie nie udal z kobietami wyksztalconymi.

Gość jaaaaaaaassss
szkoda, ze nie pisze się o fajnych dziewczynach, które na zaproszenie albo komentarze w ogole nie zareagowały:) bo nie wierzę, że byłąm jedna jedyna:) hehe:) no ale cóż, jak się nie chce czegoś udowodnic obiektywnie tylko potwierdzic swoje chore zdanie, to tak to własnie wygląda:)

Gość wincza
Potwór to troszkę na inny temat a wstawkę o tej liście gości dodałam bo od rana płacze ze śmiechu jak czytam tamten topik no ale Aleksandrowi Kasandry gratuluję projektu 🖐️

Gość wincza
jaaaaaassss on o tym pisze "Przez 4 dni na profilu o nazwie Arkadiusz Kasandry wydarzyły się następujące rzeczy - zdobyłem 580 znajomości (stan na dzień 27 czerwca 2008, do godzina 17:15) - tylko 3 osoby spytały mnie czy się znamy, a po odpowiedz przeczącej, nie dodały mnie do znajomych - 2 osoby zapytały mnie czy się znamy, a po odpowiedzi przeczącej dodały mnie do znajomych - 20 kobiet dodało mnie do znajomych a dopiero po tym fakcie zapytało czy się znamy - 20 osób bez pytania odrzuciło moje zaproszenie (gratulacje) - z 3 osób, które miały w profilu napisane, że nie przyjmują zaproszeń od obcych jedna przyjęła moje zaproszenie - 21 obcych mi kobiet wysłało do mnie zaproszenie. Pytając skąd się znamy żadna mi nie odpowiedziała - jedna dziewczyna odnalazła oryginalne pochodzenie skradzionych przeze mnie zdjęć. Gratuluję!"

Gość jaaaaaaaassss
progetta...DOKLADNIE. wystarczy spojrzec na fotki jego "znajomych" i w wiekszosci przypadkow mozna podjerzewac co kto soba przedstawia (wypięte na tle futryny w rózowych obcisłych spodniach, sypiające w solarium platynowo platynowe blondynki z opalizującymi pomadkami itd itp) ale jak pisalam, to jest wlasnie brak obiektywizmu:)

Gość jaaaaaaaassss
ok, ale na 600 dziewczyn, 20 to trochę mało co...? czy nie? czy to ja jestem jakas INNA? jednak obstawiam przy swoim - trzeba było wybierac obiektywnie swoje "ofiary" a nie celowac w rózowe 19latki. i tyle

Gość Vercetti
"Bo eksperyment by sie nie udal z kobietami wyksztalconymi." a od kiedy zdolnosc do zdrad jest zalezna od wyksztalcenia?

Gość wincza
progetta przeczytaj dokładnie artykuł - gość przecież jasno pisze że takie było założenie projektu: wycycany gość z listą znajomych składających się z samych lasek Założenie profilu: "Piękny zarozumiały chłopaczek, ze stadkiem cudownych niewiast w znajomościach."

Gość progetta
Jestem pewna, ze gdyby w eksperymencie braly udzial kobiety po studiach, to na 600 takich kobiet, wiekszosc odrzucila by jego zaproszenie. Nie widzisz roznicy miedzy dziwka po zawodowce wstawiajaca foty z dupa na wierzchu, a atrakcyjna kobieta na poziomie? Jesli nie, to wspolczuje:O

Gość wincza
jaaaaassss nie 20 ale 3 :D "- tylko 3 osoby spytały mnie czy się znamy, a po odpowiedz przeczącej, nie dodały mnie do znajomych"

Gość Vercetti
"szkoda, ze nie pisze się o fajnych dziewczynach, które na zaproszenie albo komentarze w ogole nie zareagowały" alez dokladnie napisal, ile kobietdodalo go do znajomych, a ile bylo chetnych na seks "bo nie wierzę, że byłąm jedna jedyna" to gratuluje Twojemu facetowi :P

Gość zimne palce
i co z tego jezeli kobieta zalozy podobny profil na n-k ?? dziiwkarstwo facetow nie usprawiedliwa dziiwkarstwa kobiet :O

Gość progetta
Wincza, ale dlaczego nie znalazl zadnej normalnej kobiety? Spojrz na zdjecia kobiet w jego kontaktach, same dziwy...

Gość wincza
Amant poczytaj a potem gadaj jasno tam jest napisane "Bez najmniejszego problemu wyszukałem pierwszy lepszy wyimaginowany profil typu "Ekstra laski", wszedłem w jego znajomych i zacząłem na ślepo klikać w każdą pannę i dodawać do swoich znajomości. Nie patrzyłem na wiek. Patrzyłem na urodę."

Niby pisze, że zapraszał i małolaty, i starsze, i samotne, i mężatki, i rozwiedzione... Ale te zdjęcia, które powstawiał, to same kurwiszcza, więc czego się spodziewał po odpowiedziach??

Gość jaaaaaaaassss
...aaa nie wiem juz nic. mało ważne. wstyd tylko, że należę do grona kobiet, które podejrzewane były o możliwość takiego, a nie innego zachowania:) bo podjerzewam, że dlatego koleś do mnie napisał:) sądząc, że będę kolejną potwierdzającą jego zdanie:) a widać okazałam się wyjątkiem potwierdzającym regułę:) życie:)

Gość wincza
progetta ja tam nie wiem czemu nie znalazł aczkolwiek pomysł projektu mi się podoba :D sama sie zastanawiam czy nie wymyśleć czegoś podobnego :P

Gość jaaaaaaaassss
tylko dodam, że nie jestem w żadnych extra laskach, super polkach itd:)

Gość progetta
Desiree, o ile dobrze przeczytalam, to on bral kontakty z profilu Sexu laski czy cos w tym stylu. Jaka normalna kobieta dodalaby sie do takiego profilu??:O Skoro szukal wsrod kurwiszczow, to czego sie spodziewal?

zarąbiste:D też uważam że naszaklasa projekt z założenia majacy pomóc w znalezieniu znajomych z czasów szkolnych, przerodził się w kolejny portal randkowy.. a wyścig kto ma ilu znajomych jest żałosny.

Gość progetta
wincza, jesli masz czas to zrob cos takiego. Poszukaj jakies fotki boskiej kobiety i dzialaj. Jestem pewna, ze po tygodniu bedziesz miala 1000 kontaktow.

"wincza Amant poczytaj a potem gadaj jasno tam jest napisane "Bez najmniejszego problemu wyszukałem pierwszy lepszy wyimaginowany profil typu "Ekstra laski", wszedłem w jego znajomych i zacząłem na ślepo klikać w każdą pannę i dodawać do swoich znajomości. Nie patrzyłem na wiek. Patrzyłem na urodę." " Tylko że uroda zwykle zależy od wieku więc to tak jakbyś na wiek patrzała:P.

Gość progetta
A ja sie jeszcze raz pytam? Jaka kobieta na poziomie zapisalaby sie do profilu ekstra laski?

jak to dobrze czytać kafe , a na N-K jest opcja nie przyjmuję zaproszenia wystarczy kliknąć......

Gość zimne palce
moze NIE SPODZIEWAL sie tego, ze zamezne czy mjace chlopakow baby beda mu sie pakowac do lozka po 3 mailach ? :O nie wazne czy znalaz je na extra laskach czy najpiekniejszych polkach czy na zwyklych klasach :O moze sie jakas zonka uwazac za piekna extra laske ale to nie znaczy, ze czujac przynaleznosc do tej grupy musi zaraz przyprawiac rogi swojemu facetowi, chyba ze ty masz progetta takie spaczone podejscie :O