Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oolllllaaaaa

skąd bierzecie pudełka na przeprowadzkę

Polecane posty

Gość Marcinexx

A ja nie miałem problemu z kartonami, bo zamówiłem  usługę w Japa & Co. To porządna firma , która posiada bardzo wiele kartonów i pudeł pasujących do zapakowania każdej rzeczy. Dodatkowo cena i ich nie opisana pomoc, przy przeprowadzce to jest to co ich odróżnia od konkurencji na rynku. Ja się nie zawiodłem i jestem bardzo zadowolony. Polecam serdecznie.

Gość kayette28

mi w przeprowadzce pomogła firma Wiki transport prywatny która wszystko zapewniła więc problem miałam z głowy 🙂

Gość Bodziox

Kartony, kartony to odwieczny problem każdej przeprowadzki. Ja zamówiłem usługę w firmie Japa & Co i nie miałem z kartonami żadnego problemu. Firma ta posiada różnego rodzaju pudła i wychodzi to naprawdę bardzo dogodnie. Bo nie trzeba latać za tym.

Gość Justyna

Ja kupiłam kartony w Less Mess Storage we Warszawie ale mają też sklep internetowy www.ekartony.pl polecam każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór a przede wszystkim kartony są solidne, to było dla mnie wymogiem. Razem z chłopakiem jesteśmy bardzo ale to bardzo zadowoleni 👍👌

Gość Mariola

Tak jak Justyna polecam kartony z Less Mess. Uratowały mnie w czasie przeprowadzki już drugi raz. 

Gość Adminax

Kartony i pudła różnego rodzaju posiada w swojej ofercie firma JAPA & CO. Ja korzystałam z ich usług całkiem nie dawno i jestem pod wrażeniem ich możliwości. Niczym człowiek nie musi się przejmować a cena naprawdę bardzo dogodna. Serdecznie polecam.

Gość Mag

Polecam firmę Less Mess Storage, można tam kupić kartony, taśmy, folie bąbelkowe itp. 

Mają też fajną usługę wynajmu powierzchni do przechowywania. 

Gość Katarzyna

W Less Mess Storage maja kartony dostepne na miejscu, nawet gotowe zestawy przeprowadzkowe, super przydatna rzecz i są trwałe mega!!

Gość Jula

Ja też polecam Less Mess jeśli chodzi o kartony. Duży wybór. Różnie rozmiary i co najważniejsze - solidne. Polecam karton w formie szafy na ubrania, w środku jest wieszak i ubrania się nie gniotą. Moim zdaniem lepsza opcja niż popularny wieszak z IKEI, bo ubrania się nie kurzą. 

Gość Piotr

Tak - byłem w tym Less Mess. Rzeczywiście mają fajny wybór kartonów.  Zakupiłem kilka fajnych materiałów. Czas się pakować:)

Pomieszczenie wynajęte -  kierowca przyjedzie po rzeczy jutro. Naprawdę sprawnie poszło. Polecam fajne miejsce

Gość robcio

Dobry wybór i różne rozmiary kartonów znajdziecie w WOK a do tego ceny mają dobre bo to producent. Kartony są mocne i wytrzymałe, dlatego u nas wszystkie rzeczy przeżyły przeprowadzkę bez najmniejszego szwanku. Jak potrzebujecie skrzynek to też tam mają.

Gość bernardyn

Kartony i pudła  w swojej ofercie posiada firma JAPA & CO. Ja korzystałem z ich usług  i jestem pod wrażeniem ich profesjonalizmu. Wszystko dokładnie rozpalnowane. Serdecznie polecam

Gość faryt

Inter-Styl-Pak mnie zaopatrywali. I to nie w byle pudła! Ten karton był niezmiernie wytrzymały, ale i pojemny - w kilku zmieściłam cały dobytek z mieszkania, dzięki czemu przeprowadzka przeszła bardzo sprawnie i szybko. No i o to chodzi! Koniecznie polecam Wam sprawdzić ich niezastąpione pudła. 

Gość Lolita

A ja wynajęłam pomieszczenie w Less Mess. Przy okazji na miejscu kupiłam kartony i folię bąbelkową. A jeszcze dostałam info, że moga przyjechać i zabrać ode mnie spakowane rzeczy. Mega wygodne rozwiązanie! 

Gość baśka

em-plast.pl ja kupiłam kartony, folie i taśmy na tej stronie. Wszystko się sprawdziło, rzeczy w nienaruszonym stanie zostały przewiezione, tak że wszystkie ich produkty bardzo solidne, trwałe, wytrzymałe. Dobra cena :)

Gość FszystkoFiem

Hej. Ja polecam w . w . w . e - k a r t o n y . p l albo L e s s M e s s  - świetna jakość materiałów oraz najlepsze ceny!

Gość Anna

Polecam tego sprzedawcę na allegro : https://allegro.pl/uzytkownik/ekartony_pl?bmatch=baseline-var-cl-n-bp-uni-1-1-0517

Gość mar_lena

mi pudełka zagwarantowała firma, z która się przeprowadzałam a mianowicie Wiki przeprowadzki 😉 dodatkowo folie ochronne, koce itd więc nic w trakcie transportu się nie uszkodziło 

Gość julka155

polecam less mess storage i stornę ekartony.pl mega wybór kartonów i różnych materiałów opakowaniowych 

Gość julka155

polecam less mess storage i stornę ekartony.pl mega wybór kartonów i różnych materiałów opakowaniowych 

Gość Olcia

Japa & Co i wszystko przebiega bez problemowo. We wszystkim pomogą od zapakowania po zawiezienie i rozpakowanie. Oczywiście wszystko co potrzebne dostępne bezpośrednio od nich co wychodzi o wiele bardziej korzystnie niż zamawiać np pudła na aukcjach czy  szukać nie potrzebnie nie wiadomo gdzie. Zaufaj im naprawdę  godni polecenia.

Gość martyna

planując spory remont w domu zastanawiałam sie co zrobić z tymi wszystkimi rzeczami, które mi zalegają po pokojach. weszłam tutaj i przeczytałam sporo dobrych opinii o less mess storage i ekartonach, zagłębiłam się i postanowiłam skorzystać z ich usług. wszystkie "przydasie" przechowuje w magazynie less mess no i  w ich kartonach oczywiście 🙂 super ze jest firma ktora oferuje tak szerokie usługi 

Gość weronka

też polecam te z less messa/ekartony. mieszkam blisko ich magazynu we wrocławiu i było to moje wybawienie gdy o 18 się zorientowałam, że brakuje mi jeszcze kilku kartonów do przeprowadzki, a kolega z większym autem już w drodze. wstąpił po trasie i wszystko od ręki załatwił, a kartony mega wytrzymałe 

Gość Gocha

ekartony są o tyle fajne, że na stronie można obejrzeć dokładnie produkty, co mają i po ile a potem to samo kupić w sklepie stacjonarnym 

Gość kazimierzk

Jeżeli macie problem ze znalezieniem kartonów i pudeł do przeprowadzki to godna polecenia firmą z szerokim wachlarzem i wyborem kartonów jest JAPA & CO. Szybka i fachowa pomoc :) nie zwlekaj zadzwoń a sam się przekonasz  http://www.japa-przeprowadzki.com.pl/

Gość katrina

ja kupiłam na ekartony od razu cały zestaw przeprowadzkowy- jedno kliknięcie i mam wszystko co potrzebne żeby się porządnie spakować

Gość marianna

zamówiłam na ekartony, następnego dnia miałam już dostawę u siebie, mega sprawnie a kartony dobrej jakości 

Gość alicjastanko

Ja od lat kupuję stacjonarnie albo na stronie kartony z less mess storage, mają kartony specjalnie na rower, laptop i KARTON SZAFA, osobiście ubrania pakuję do takich zwykłych ale jeśli komuś by zależało to jest coś takiego

Gość włodek

zdecydowanie najlepiej na ekartony albo osobiście w less messie. ceny dużo niższe niż w jakichś marketach typu castorama