Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna dziewczyna

ja nie am szansy na miłość

Polecane posty

Gość dziwna dziewczyna
no dobra wyśle ci:D ale mam tylko jedno zdjęcie z przed dwóch lat

pfff pewnie, kazda tak mowi a piosenki sa ladne, ale zeby sluchac ich bez przerwy? :O to ja juz wole Rihanne ;) 🖐️ jak wiesz ze jeste sinna to co narzekasz? albo sie dostosowujesz do swiata, albo pozostaniesz dziwakiem, a pretensje czy zale mozesz miec tylko do siebie, bo swiat nie dostosuje sie do ciebie pozdrawiam

Gość dziwna dziewczyna
no ja się dostosowaam spotymkam się z ludzmii w końcu,mam przyjaciłke,koleżanki Tylko z facetami to tak na siłe nie moge jak widze że ktoś zupełnie ale to zupełnie na iych falach nadaje

no wiec wygladasz normalnie, ale troche wlasnie na taka idealistke, romantyczke, spokojna itd i jestes bardzo ladna, przynajmniej na tym zdjeciu a wracajac do tematu - moim zdaniem masz za duze wymagania

no to nic na sile.. ale te same fale to niekoniecznie uwielbienie do zwierzat albo sluchanie staroci :)

Gość dziwna dziewczyna
waśnie do mnie to dotarło że nie mam szans znaleść kogoś takiego...nie mam wymagań co do wygądu a jak sie okazalo miałam koleżanke która szukała całe życie piekego wysokiego o ciemnej karnacji inteligetego bogatego studeta prawa...wydawało mi się to niemożliwe ale zalazła...!!A ja nie wymagam wiele tylkoo żeby chociaż troszke mnie rozumiał

Gość dziwna dziewczyna
Dobra jeszcze wysłucham te kasztany raz:D i idę spać marzyć o takim facecie..........marzenia mi pozostają...

no to pewnie sie taki znajdzie w koncu, predzej czy pozniej, jestes "wyjatkowa" , "specyficzna", wiec znalezienie kogos takiego jest trudniejsze. wyjasnij jesli mozesz jaki ten ktos mialby byc? jakie mialby miec podejscie do zycia, itd

I jeszcze cos CI powiem - z taka uroda masz duze szanse na fajnego faceta, a to, ze chcesz byle kogo, swiadczy dobrze o Tobie, ale zastanow sie, czy aby nie masz za wysokich wymagan :)

Gość dziwna dziewczyna
musi być...delikatyw słowach( kiedyś pewien chłopak z którym wiżałam pewe nadzieje na pytanie mojej koleżanki "jak wyglądam wtej sukiece"walnął prosto z mostu "grubo"poczym mówił że jest szczery i takich ludzi ceni a ja jestem nie szczera bo nie powiem prawdy.zerwałam koakt nie utrzymywałam kontakó wiecej nie awidze ludzi którzy najpierw mówią potem myślą nie potrafie wybaczyć niby głupota ale ja sie zraziłam zwierzeta usi kochać..nie może się śmiać jak idę z gołebiem do weta o przyrrode powinnie dbać i nie może się nawet przez chwile nabijać z ojego podeiścia do życia) Wrażlwy być musi Jak nie podziela oich gustów muzycznych to niech się chociaż nie śmieje Wulgarności nie znosze jazdy samochodami też nie musi lubic czynny wypoczynek usi kochać wode jazde na rowerze

Gość dziwna dziewczyna
hahaha dziękuje ja mam sporo kompleksów jednak niestety

Gość dziwna dziewczyna
i niczego tak nie znosze jak zarozuialstwa u faceta....nic nie tak nie odpycha jak nadmierna pewność siebie,a to najczęsciej spotykam zle się czuje w towarzystwie takich ludzi

jednym slowem taki sam dziwak jak Ty :) będzie cięzko.. ale tacy faceci tez istnieja i mam nadzieje, zebys takiego spotkala 🌼

Gość dziwna dziewczyna
i żeby ze mnią "noce i dnia oglądał" i nie śmiał się że oglądam to poraz setny...dużo tego..

sa rozni ludzie, z reszta uroda to rzecz wzgledna :) ja nie uwazam sie za pieknosc a jednak mam powodzenie ale co moge ci doradzic to to ze zycie i zwiazki, dokladniej bycie z kims bardzo blisko to sztuka kompromisu, pamietaj o tym :D

"nie jesteś dziwna... ty jesteś... oryginalna A oryginalne rzeczy są lepsze. Dżinsy, dolary, kompakty, ty też.. " :) W sumie po dwóch wykonawcach ciężko coś powiedzieć o twoich gustach muzycznych :) W sumie nie wiem czemu miałabyś mieć problemy ze znalezieniem kogoś. Dużo ludzi lubi zwierzątka :)

wiesz nie dziw sie ze ludzie sie dziwią, kaczmarskiego słuchałam prawie 20lat temu, to o czym on spiewa, było aktualne własnie wtedy, przypuszczam ze rowiesnicy nie rozumieją poprostu tego i moze nawet nie maco się dziwic ponadto mysle ze jeszcze trafisz na swojego, kwestia czasu,jestes przeciez jeszcze młoda, poza tym postawa idealistki w dzisiejszych czasach nie jest modna i stąd chyba problemy, ale jakby nie było nie mozesz udawac kogos innego,nie mozesz postepowac wbrew sobie... zycze powodzenia:)

Gość amis
no cóż czytam i czytam myślę że za bardzo się angażujesz w te sprawy ale tacy są też potrzebni

Bogumił ! Bogumił ! Tomaszek ! Tomaszek ! Bogumił ! Bogumił ! :D Noce i Dnie nie są złe :)

Gość amis
kolorowa37 stara to taka która się tak czuje

Gość dziwna dziewczyna
ja sie po prostu czuje bardzo samotna,nie mam z kim tego dzielic, z kim o tym sobie poromawiać.Niby mam koleżanki ale one też na iych falach zupełnie nadają... O uwielbia tez twórczość Bułata Okudżawy. No nic ide spać.Dzięki za rozmowe(Turquoise tobie w szczegółności za aktywność) mam nadzieje że chociaż rzyśni mi się takii mężczyzna acha i wieś musi kochać!!Najdużej z chłopakiem była 4 miesiące pokłóciliśmy sie bo chciał na wakacje jechać do Stanów a ja na wieś do Gałkówka i tak się skończyło...pojechałam do Gałkówka z moi psem

Gość chyba przesadzasz
. Moja corka w twoim wieku nie znosi muzycznego łomotu, woli ballady, kocha zwierzeta i ma zawsze kupe facetów kolo siebie. Z tym,ze nie robi dramatu jesli ma niezupelnie typowe zainteresowania, przyjmuje to jako rzecz naturalna i znajomi to akceptują. Powinnas zmienic srodowisko, poznac nowych ludzi, a przede wszystkim miec na tyle silna osobowosc, zeby nie robic z innosci problemu. Oryginalnosc to atut.

Gość wiem mam dla ciebie faceta
kolega mojego ojca samotny ale 55 lat (niestety )z muzyka się dogadacie ze zwierzetami też bo ma 5 kotów a muzki to własnie takiej jak ty słucha idetycznej!!chcesz namiary?I na wsi mieszka ma gospodarstwo!!!