Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebuś - kablujący związkowiec

Niedzielna frustracja

Polecane posty

Jestem okropnie sfrustrowana. Od jutra zaczynam dwutygodniowy, w pełni zasłużony urlop, na który czekam od października ub. r. To miał być urlop mojego życia, na którym miałam wreszcie poznać mężczyznę mego życia. Mężczyznę, który mnie pokocha oraz w odpowiednim momencie poprowadzi do ołtarza i zapłodni. No, wiecie o co chodzi. Jednak, jak to w tym kur.ewskim życiu bywa, proza życia pokrzyżowała piękne plany. NIE MAM ZA CO JECHAĆ NA WYMARZONE WAKACJE 😭 Spłukałam się na maxa przy remoncie, miałam dostać socjalne już w piątek, ale nie dostałam i cholera wie czy w ogóle dostanę, bo trochę nawywijałam swego czasu i zabrali mi premię uznaniową na trzy miesiące. Ale nie przypominam se, żeby mówili coś o socjalnym. Chcę moje socjalne :( Chcę do Szklasrkiej :( Chcę się pozbyć debetu w wysokości 712,43 na koncie :( Bo nikt nie pokocha kobiety z debetem :(

Gość cxcvxcx
sluchaj nie smuc sie, zawsze jest jakies wyjscie, chcesz to cie zaplodnie, ale musisz mi dac oswiadczenie, ze nie bedziesz zadala alimentow.

Nie chcę być już teraz zapładniana, w ogóle nie chcę. To była taka przenośnia :O

no za wesoło nie masz, ALE: -urlop masz, więc opierniczaj się ile wlezie, nawet w domu (możesz spać do południa, siedzieć do oporu w necie, oglądać głupoty w TV, obżerać się - co tylko chcesz) -debet na koncie wyrówna się, bo nie wyjedziesz nigdzie i nie wydasz więcej kasy -mężczyznę swego życia możesz poznać nawet w pobliskim parku, sklepie itp. (ja swojego poznałam na własnym osiedlu) -masz za sobą remont i tym się ciesz! ja mam przed sobą gruntowny remont kuchni i już mnie skręca :O

Kosmiczak, ale wyobrażałam to sobie zupełnie inaczej, a nie umiem szukać we wszystkim dobrych stron tak jak Ty :P

no wiem, życie czasem strasznie wrednie weryfikuje nasze oczekiwania i marzenia :P ale frustracja prędzej czy później minie - lepiej prędzej, bo po co marnować urlop na zbolałe jęki? zawsze możesz się upić :classic_cool: tylko nie na krechę, bo Ci debet wzrośnie :D

To jest najlepszy pomysł z możliwych :classic_cool: 🖐️