Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nic nie wiem

jak to jest z tą widocznością na skypie?

Polecane posty

Gość już nic nie wiem

Mam włączoną opcję "pokazuj w zasobniku gdy znajomy się pojawi" czyli wyskakuje na chwilę to okienko na dole. od tygodnia nie ma kogoś na skypie dzisiaj siedzę przy kompie - skype włączony cały czas - jestem na "dostępnym" i nagle widzę najeżdżając na nick znajomego "ostatnio widziany" - i tutaj godzina sprzed 3 minut siedziałam wtedy przy kompie i coś czytałam więc gapiłam się w ekran nie pojawiła się informacja że ten ktoś się pojawił w zasobniku, i cały czsa status przy nim do niedostepny? więc skąd to info "ostatnio widziany"?????? przecież gdyby ten ktoś wszedł na niewidoczny to chyba nie powinno się to pokazać?

Gość już nic nie wiem
ale to dziwne jest - skoro ktoś siedzi na ukrytym to skype rejestruje jego obecność??? bez sensu

tak ;)....ale osoba z drugiej strony dowie sie o tym dopiero po najechaniu na profil ...co oznacza ze musiala by nic nie robić tylko najezdzac :D

Gość już nic nie wiem
noż kuźwa a ja się ukrywam na niewidocznym cały czas a wszyscy i tak wiedzą że byłam

Gość już nic nie wiem
a czy w taki sam sposób skype rejestruje też gdy ktoś jest na profilu "niedostepny"? ale skype się włącza - np. przy starcie systemu?

Gość już nic nie wiem
sorry chodziło mi o "NIEPODŁĄCZONY"

Gość już nic nie wiem
dobra dzięki ale w dupę z taką "niewidocznością" na skypie