Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Passsa.

Biedronkowe kosmetyki

Polecane posty

Gość Passsa.

Jakie kosmetyki z biedronki używacie?? Ja ubóstwiam wręcz błyszczyk mleczno-karmelowy, maseczkę oczyszczającą. Są super!!!

Gość Passsa.
??

ja sie boje używać takich kosmatyków i leków :O wole używać rzeczy droższych przynajmniej wiem że ich sładniki były długo destylowane itp. ;)

biedronkowe kosmetyki ponoś produkuje Tołpa :O czyli dobra firma,niema sieczego bać.

Gość bbbbbk
Ja uwielbiałam ich mydło, Love, z niebieskimi peelingującymi granulkami. Niestety nie mają go już. A było o wiele lepsze niż np Dove, bo miało tych drobinek dużo, aż do zmydlenia, i nie rozmiękało jak to badziewie Dove.

Gość komsikomsa
a ja proponuje dezodorant Active Wind, taki bialy. Ma naprawde swietny swiezy zapach, uzywam juz trzeciego opakowania i wiem ze nastepny tez sobie kupie:-)

kosmetyki z biedronki produkuja dobre firmy, tyle ze nie reklamuja ich swoim logiem. ja jestem wrazliwcem ale kosmetyki biedronki nigdy mnie nie uczulily w zaden sposob,wrecz przeciwnie,dzialaly jak trzeba.np to mydlo wspomniane wyzej,tez go uzywalam,nie wyysuszalo jak inne mydla! uzywam tez zelu za 2 zl z mlekiem,moze to wstyd,ale jest naprawde fajny,niczym sie nie rozni od drogich zel z oriflame,a jest go 50% wiecej a kosztuje 2 zl!! uzywam tez chusteczek do demakijazu dla wrazliwej cery i chusteczek Dada dla bobasow do higieny intymnej..... sa wspaniale. probowalam plyn do kapieli,rozowy,cena smieszna jak na 2 litry,moze nie nawilzal ale i nie wysuszal za to pieknie pachnial,po co mam placic 10 zl za pol litra plynu DOBREJ firmy skoro mam 2 litry za 5 zl takiego samego a moze i lepszego.. to samo sie tyczy reszty kosmetykow.