Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia789

Śmierdzący PENIS, choroba?

Polecane posty

Gość fuj
ile cm ma jego penis ?

Gość iczi
ta choroba to chlamydia. , KONIECZNIE LEKARZ BO TO JEST ZARAZLIWE

Gość fafafafa
facet jest chory, nie wiem na co ale na bank to nie jest normalne, żeby tak śmierdział. miałam przyjemność z 4 penisami i każdy pachniał 3-5 godzin po umyciu, no może leciutko tracił świeżość po wieczornej kąpieli rano następnego dnia. ale to normalne i nigdy żaden nie śmierdział tak żeby mi było niedobrze. jeżeli śmierdzi tak intensywnie, że nawet mycie nie pomaga, a sama sprawdziłaś myjąc go osobiście, to on coś złapał niestety i ty jesteś następna w kolejce. wygoń go do lekarza.

Gość nie proszę o wiele
miałam przyjemność z 4 penisami - :O:O

Gość lalalalallala
tez tak mam ;// tez zmrod wydostaje sie jnawet przez grube spodnie.. jeszcze mu o tym nie powiedzialam, nawet ne wiem jak zeby go nie urazic.. nie powiem mu tak prosto z mostu \'\'sluchaj, smierdzi Ci fiut\'\'.. czytalam o tej chlamydii objawy dosc podobne ale tam nic nie ma o nieprzyjemnym zapachu ;/

Gość kfjgf
Mam dosyć podobny problem :) Pytałam swojego ginekologa o to, okazuje się jednak, że to normalne. Narządy płciowe wydzielają feromony (bardzo specyficzny zapach, na to jaki on jest zawiera się masa czynników, np. sposób odżywania, alkohol, papierosy, narkotyki, jak i wytrzymałość fizyczna, a w tym szybkość pocenia się); męskie jak i damskie. Z reguły kobiece feromony mają łagodniejszą postać, męskie zaś nie zawsze. Penis mojego faceta nie śmierdzi od razu po umyciu (jeśli tak jest to najprawdopodobniej grzybica), ale po kilku godzinach zaczyna uwalniać się nieprzyjemny dosyć zapach. Uwielbiam pieścić Go ustami, a kobiety mają czuły węch więc to bywa czasem uporczywe, jednak jesteśmy ze sobą na tyle długo i potrafimy sobie mówić pewne rzeczy bez wstydu. Dziewczynki weźmy pod uwagę też to, że i my same takie zapachy wydzielamy. Prawdą jest, że kobieta dba dużo bardziej o siebie niż facet, a tym bardziej o higienę intymną. Większość z nas się depiluje, faceci z reguły raczej nie więc pot zalega także między tymi włochami, tak samo jak pod pachami. Męskie pachy śmierdzą bardziej niż babskie :D Poza tym zauważmy, że damskie narządy są wewnątrz, a męskie na zewnątrz, więc narażone są na więcej niebezpieczeństw. Chociażby takich jak przenikanie kurzu, pyłków itp. przez majty, pocenie się i pocieranie tym wszystkim majtami, poza tym faceci sikają siusiakiem w końcu. Nie zawsze mocz spłynie do WC co do kropelki, niewielka ilość może na nim pozostać. Wkłada penisa w majty i po krzyku. A to wszystko kisi się :) Na dobrą sprawę to tak jakbyśmy my po siusianiu nie używały papieru toaletowego...

Gość buahaha zajebisty temat
:D :)

Gość trenerGrubasow3
jak wali ryba to sie nie martw.... ryba wplywa na sile hahaha ah te reklamy edukuja :D

Gość zwykły facet3
zaskoczył mnie ten temat i nie będę ukrywał że trochę rozbawił xD Ja myśle że po prostu trzeba się myć! a nie wietrzyć! A jak już tak bardzo śmierdzi jak mowicie dziewczyny to niech idą do lekarza i spytają o rade specjaliste! Apeluje do wszystkich facetów, chłopaków: MYJCIE SIĘ!!!!!!!!!!

Gość gfsdd
Jak śmierdzi od razu po umyciu to ginekolog chrzani brednie: to nie jest normalne. Zdrowy facet przynajmniej chwilę jest "świeży", jeśli umyje się dokładnie.

zastanawia mnie opis penisa w wykonaniu autorki zapytanej o ewentualną stulejke u partnera. napletek powinien zejśc cały i odsłonić główke całkiem. a napisalaś że schodzi tak że odsłania "rowek na końcu" cytat: "tak, pdchodzi całkiem, oz widac rowek na koncu główki"? jestes pewna że napletek schodzi cały??????????????????????????????///

bo jesli nie całkiem to on się tam nie umyje dokładnie i zawsze bedzie śmierdziało:P ja np jak sie wieczorem umyje to nawet rano nie śmierdzi i dziewczyna nigdy nie ma z tego powodu oporów by sie nim na dzień dobry pobawić.... jesli smierdzi po umyciu to koniecznie wizyta u lekarza.

Gość stary kawaler 40
chodziłem z wieloma pieknymi paniami ale żadna mnie nie chciała za męża, kilka prawie zwymiotowało, nie musze chyba mówić dlaczego?

Gość Znawca Pituszek xD
ja popieram teorię trzeba się myc a nie wietrzyć!!:) poza tym moze to byc sprawa diety..używek..jesli ktoś pali to z "misia"będzie je*&^%^&*bało potwornie...od nie mycia robi się grzyb,syfilis i inne rzeżączki...niech myje "misia" na próbe 3 razy dziennie ,a najlepiej po kazdym sikaniu..i zmieni diete np (pije sok z ananasa),jeśli to nie pomoze niech leci do lekarza...

Gość jacek.placek
kurwa, bo jak młokos nie myje tydzień to potem w jeden dzień smordu nie wymyje na szybko, u młodych często sperma wyłazie i szybko śmierdzi, niektórzy mają przysłowiowy ser :classic_cool:

Gość krystyna z gazowni_
Brudas jeden niemyty. Tak jak mój Zdzicho Pacześnik z Lipinki. Ja żem mu kazała 2 godziny moczyć trąbkę w jogurcie Danona i było lepiej.

Gość kfjgf
ahaha na ser najlepsza woda utleniona. Nie podrażnia, nie uczula a oczyści wszystkie dziurki i zakamarki na fujarce :)

Gość gfhg
pachnace penisy i co jeszcze .Moze kolor rozu hahaha

Gość cvb
to jest narzad plciowy a nie perfum. Natura nie stworzyla go do pachnienia i do ust tylko w jednym celu. Druga sprawa kazdy ma rozna potliwosc u jednych mniejsza u innych wieksza. Kobiety leczcie sie

Gość kotka222
jest na to sposob; umyj mu penisa domestosem, a potem polej 3% kwasem solnym i jeszcze wsadz na 2 min do wrzatku, na koniec posmaruj kremem bambino dla dzieci powinno byc ok

Gość lett
a moze poprostu umyj sobie sama pipke ;)

Gość Adam1990
Ja mam podobny problem. Gdy byłem mały, to mama nie uczyła mnie myć penisa. Więc 3 lata nie myłem nigdy grzybka, ja jeszcze nie wiedziałem że powinno się go myć. No i gdy się masturbowałem to waliło za każdym razem jak go wyciągałem na 2 metry, myślałem że to normalne. Nie mogłem odkryć grzyba, ale dało się nawet walić więc to olewałem. W końcu po 4 latach postanowiłem na siłę naciągnąć naplete żeby odkryć grzyba całego. Wysmarowałem go mydłem żeby był śliski i odkryłem że jest tam brud taki że skóra od penisa przykleiła się do grzyba, brud był cały twardy i śmierdział jak zgniła ryba. Zaczołem skrobać nożem kuchennym aż wkońcu grzybek był czyściutki jak tralala. Tylko że mam jeszcze 2 problemy. Mój penis jest krzywy no i jebie sperma. Pomużcie mi co mam zrobić!

Gość venom
GRZYB/DROŻDŻAKI-i nie dajcie sobie wmówic że tak ma cuchnac że to normalne? jak się znimi bedziecie kochały to same się zarazicie i z cipek będzie Wam jechało. Muszą isc do lekarza, on da masc i po 2 tyg spokój. anjlepiej zrobić wymaz i o ze 100% pewnościa dobrać najlepszy lek. Wy tez powinnyście sie zbadać jeżeli sie kochaliście. A jak chłopaki sie wstydzą iśc do lekarza to albo ich zmusicie albo bedziecie miały facetóa z grzybem na penisie. smacznego.

Gość kopier
tak na moje oko to jest zwiazane z brakiem higieny powizane ze stosowaniem czesto prezerwatyw

Gość fghhrty
To raczej nie choroba ale jak sie myje dobrze i codziennie po kilka razy to nic nie powinno byc bo podstawa to dobra chigiena.

Gość joks
koles ma mastke, wydzieline jak serek zbierajaca sie za zoledziem, trzeba ja wyplukac i zero syfu pozdro

Gość Ja ne moge chyba sie zerzygam
dziewczyno ten facet jest totalnym brudasem- ma jakiegos grzyba wiec uwazaj - bo jesli on nie ma zadnych swedzialek dla ciebie moze byc o wiele wiecej konsekwencji. Czysty i zdorwy mezczyzna NIE SMIERDZI- nawet jesli jest podniecony, wydziela naturalny zapach ale to jest przyjemny zapach i napewno nie smierdzacy. Zmus go zeby szedl do lekarza sie przebadac a jesli nie to go kopnij w dupsko brudasa