Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hiszpaniemistrzami

co wy na to ...

Polecane posty

Gość hiszpaniemistrzami

klócę się z nim wczoraj a on wypalil, czy zamierzam się klócić jak będą dzieci, zn. przy dzieciach. to ja mu na to, że jak są dzieci to nie znaczy, że nie ma klótni. a on, że chcialby mieć już dziecko bo nie klócilibyśmy się. co to za filozofia ??? jego starzy się klócili ciągle. moi też. ale bez przesady. dziecko ma wyleczyć ten problem?

moze mysli, ze wtedy juz bedziecie na siebie skazani, wiec zamiast sie klocic to oleje :)

Gość hiszpaniemistrzami
no też mi się tak wydaje ... dodam tyle: powiedzial ostatnio, kiedy mieliśmy zerwaliśmy na moment, żeby zrobić jakiejś dziewczynie dzieciaka, żeby tak ją przy sobie zatrzymać, skoro mu związki nie wychodzą. chore. powiedzialam mu, co o tym myślę. nic nie odpowiedzial. boję się takiego podejścia. on mnie kiedyś zostawi. nie będzie mu odpowiadalo, że go naciskam. on żyje swoim rytmem.

Gość hiszpaniemistrzami
to co wy na to jak sie facet dzieckiem zaslania? juz mnie jeden przy sobie wizja dziecka chcial zatrzymac ... oglupieli ci faceci? jak sa teraz z nimi problemy to przy dziecku bedzie inaczej? mysla ze sie kobieta dzieckiem zajmie a jemu odpusci? chce dziecka ale nie z takim facetem. tzn. coraz mniej chce ...

Gość hiszpaniemistrzami
up