Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna86

jak zapomniec o chlopaku ktory nas nie chce-DEPRESJA!!!

Polecane posty

kumpluje sie z chlopakiem od 6lat...zawsze mi sie poodbal....ale on mial laskie potem...inne jakies przelotne....tyle ze nasz konakt nie zawsz ebyl staly....no wiekszoc opieralla sie na tel.gg itp niz na spotkaniach...ost.pare razy sie spotalsimy....on wie co czuje... do niego....i choc zachowywal sie tak jak by tez cos mial do mnie...ost.napisal mi ze traktuje mnie jak kumeple....ze nic wiecej na razie....wiem ze nie jestem mu obojetna bo widze jak na mnie patrzy,dotyka.....wiem ze baaaardzo mnie lubi...ale jesli nie mam dla niego tego COS...aby byc ze mna to co?wiem ze nic nie zmienie....tyle ze ja caly czas mam z nim konatk...niedlugo sie zoabczymy na imprezie....nie umiem o nim nie myslec.....jak zaczac traktowac go tylko jak kumpla i zyc normalnie.......bo ja mam depreje!!!!:-( pomocy ludziska!!!

hej. najlepiej jest znalezc kogos innego.moze z nim pogadaj na taen temat tak powaznie.jesli wiesz ze jestes dla niego nie obojetna to nie musi oznaczac cos wiecej moze poprostu bardzo Cie lubi np ja jednego bardzo lubie i nie jest mi obojetny ale wiem ze nic z tego bo nic wiecej nie czuje do niego.jak chcesz pogadac to pisz na gg:4026854 pozdrawiam :)