Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko pytaneczko co u ciebie

ILE KOSZTUJE TEN SHAPE? I KTO GO MA?

Polecane posty

cw. podobno są jakies na uda i w ogole. tak? Ktos zakładał taki topik wczoraj. Ile on kosztuje? i czy mozna go dostac w kolporterze?

Zwykle 7,50, chyba że jakieś płyty dodają to ze 12. Lepiej poszukać ćwiczeń na necie, choćby nie wiem co pisali na okładce, to Ameryki nie odkryli, uwierz mi. Powinien być w Kolporterze.

a cwiczyłas te cw.?

ze strony. Chciałabym wiedziec czy daja jakies efekty, i po jakim czasie.

:>

Powiem tak: wszystkie ćwiczenia oddziaływujące na poszczególne grupy mięśni dają efekty, jeśli wykonuje się je prawidłowo, regularnie i odpowiednio długo. Nie powiem Ci, po jakim czasie są efekty, bo dopiero zaczynam, poza tym to zależy od wielu czynników, na przykład od stanu "wyjściowego", od tego, czy stosujesz dietę i w ogóle jak się odżywiasz, od organizmu, itd. Jeśli chodzi o ćwiczenia z Shape'a, to też na pewno są skuteczne, jeśli są wykonywane jak trzeba. Chodzi mi jedynie o to, że oni zawsze na okładkach mają hasła, które zwracają uwagę i dają takie przeczucie, że tak naprawdę nic nie będziesz musiała robić i wszystko zrobi się samo, jakieś takie wrażenie to sprawia. Że wszystko jest proste, piękne i że Ty też będziesz piękna bez większego wysiłku. Prawda jest taka, że niestety pomęczyć si.ę trzeba, bo samo nic nie przychodzi. Aha, ostatniego Shape'a nie widziałam, ale piszę z doświadczenia, bo kupowałam swojego czasu :)

DZieki, to zaczne te cw, ze strony :) Dzieki jeszcze raz : )

Proszę bardzo :) A wiesz, z ciekawości chyba kupię tego całego Shape'a, może w końcu mają coś odkrywczego ;)