Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO MERCY

OTO CO ZROBIL TEN PALANT

Polecane posty

Gość NO MERCY

przez kilka ostatnich dni klocilismy sie troche. w sensie; umawialismy sie np na impreze sobotnia i kiedy juz sie spotykalismy, wystarczal jakis banal, aby prawie sobie skakac do oczu. w efekcie odwozi mnie do domu,bo tak chce!! jednak i tak wychodze z kilkoma znajomymi,bo nie chce stracic koncertu przez dupka. bawie sie, podrywaja mnie faceci jak zawsze, ale grzecznie wracam do domu tuz po koncercie,mimo ze nic mu o tym nie mowie. ani mi w glowie zadne flirty odkad jestem z tym idiota,ponad rok! w niedziele wysylamy sobie ostre sms-y w stylu co mysle na temat twojego zachowania, potem czujemy sie tak rozbici, ze dzwonimy do siebie z milosnymi wyznaniami. on mowi: kocham cie jak nikogo na swiecie, dlaczego robisz mi te paranoje, zaraz po ciebie przyjade! przyjezdza, przytulamy sie i calujemy jak szaleni. jedziemy na final festiwalu muzyki metal, gdzie oczekuja go para jego przyjaciol. wszystko super, koncert judas priest, alkohol, zabawa, faceci pozerajacy mnie wzrokiem i on z lekka o to zazdrosny. kleka przede mna i krzyczy przy wszystkich,ze mnie kocha i pyta czy za niego wyjde. nie pierwszy raz o to pyta,ale w tych okolicznosciach wprawia mnie to raczej w zaklopotanie. wsrod czulosci, pocalunkow i przytulankach pyta swych przyjaciol,czy zgodza sie nam swiadkowac, mowi im o tym jak bardzo mnie kocha itd :-0 jego kumpla juz znam,przyjechal z gosciowa, taka metallara, z metr 50, drobniutka,krecone wlosy, raczej brzydula z twarzy, prosta dziolcha,takie jak wiele fanek metalu,z piwskiem w rece,ktora glosno beka itd :-0 ale sympatyczna w sumie i moj facet w sumie traktuje ja bardziej jak kolesia niz jak kobiete. moj man blaga mnie,abysmy pojechali do niego na noc,bo ta para musi sie gdzies przekimac,choc on ma tylko jedno duze wyro,no ale przeciez nie zostawi ich na dworcu. wiec mi mowi,ze polozymy sie all together do tego wyra :-0 pomysl wydaje mi sie tak absurdalny,ze obstaje przy tym aby odwiozl mnie do domu. probuja mnie przekonac,ale mowie nie. wiedzialam,ze poloza sie w trojke do tego lozka,tzn ze laska bedzie spala z brzegu i obok typa z ktorym przyjechala. zdarzylo sie juz kiedys,gdy wrocilismy z imprezy z jego kumplem i spalismy wszyscy w jednym lozku, ale normalne,ze ja bylam kolo sciany i obok mojego faceta!!!! dzis do niego dzwonie,pytam "i jak tam", on mi cos tam odpowiada i kiedy pytam jak spali, mowi: ten pijak damian zasnal na podlodze! a ze damian to kawal chlopa,taki wiking, to juz tam zostal nieruszony,a moj man walnal sie do wyra z ta gosciowa!!! i zebym nie myslala ze cos bylo!! to jedynie jego kumpelka, ze zasneli pijani...i mowi mi o tym gnoj spokojnie!!!! opadly mi ramiona z bezsilnosci, w kilku slowach powiedzialam co o tym mysle i wyslalam go w cholere!!! obrazil mnie jako kobiete, rozczarowal!!! zero szacunku!!! rzygac mi sie chce i gardze soba,ze jeszcze kogos takiego kocham!!! mam wszystko w dupie!!!! chce mi sie zdewastowac wszystko naokolo, rozpierdolic wszystko!!!!! moze ja sie przespie z przyjacielem?!!! fuck it allllll!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Somebodys Watching Me
Żaden, podkreślam, ŻADEN facet nie zasługuje na to, by tak rozpisywać się na jego temat :P

Gość NO MERCY
wszelkie podszywy o sraniu, kupie, spermie, menelach itp juz dawno przestaly byc zabawne :-0 co za smutek :-0 jak to nie wynika z postu, ze mnie obrazil??? spal w jednym lozku z inna!!! on czegos takiego nigdy by nie zaakceptowal z mojej strony!!!! nie ma mowy nawet o tym,abym z przyczyn technicznych polozyla sie z kumplem do jednego wyra!!!! nawet by mi to na mysl nie przyszlo wlasnie poprzez najzwyklejszy SZACUNEK!!!

Gość NO MERCY
a rozpisuje sie, bo najnormalniej w swiecie uwielbiam pisac!!!

Gość bbffdestuh
!!!!!!!!!!!!

Gość griszka
na logikę-jakby cos między nimi było ,to przecież by Ci nie powiedział,że razem spali.Raczej zełgałby ,że sam na podlodze spał z braku miejsca :D Wyluzuj.

No to co z tego? Kochał się z nią, lizał? Co ma u licha miejsce spania do rzeczy? Czy przez to, że tak wyszło on zmienił do ciebie nastawienie, zdradził, oddał część intymności, która powinna być tylko między Wami? Czy cokolwiek złego się stało? Dlaczego Cię to tak wkurza? Sama czujesz, że między nimi raczej nic nie zaszło, bo on ją traktuje jak chłopaka. więc o co chodzi? Bo to z boku źle wygląda? Bo co ludzie powiedzą? A nawet jeśli to Cię rusza to mu na spokojnie powiedz, że nie życzysz podobnych akcji więcej i tyle. Bez jakiejś histerii, bo w którymś momencie możesz powiedzieć za dużo. I Wasz piękny związek może się skończyć. Potem będziesz się zastanawiać co było powodem: brak zaufania czy nieumiejętność rozmowy.

i co się dziwiwsz może miał dosyć , i chciał sie do kogoś spokojnego prztulić , , pewnie do niczego nie doszło bo by ł pijany jak "świnia"

Gość Anna Bella
jasne... Pije i sie z babami sciska.. Nie zazdroszcze ci.. zle sie zachował.. i to bardzo.

Gość spoko no mercy
idź na koncert i niech cię zarywają.. w końcu pisałaś że masz powodzenie;))

czytając to co naskrobałąś doszłam do wniosku że haos nie jest ci obcy , wiec tak jak nad wszystkich przejdż do pożadku dxziennego i zrób mu awanturę a potem się pogodź itd,

--> Somebodys Watching Me { Żaden, podkreślam, ŻADEN facet nie zasługuje na to, by tak rozpisywać się na jego temat } Dobrze się zastanów.. :P:D

ale laska przesadzasz:O weź wyluzuj...omg, jak mu takie cały czas jazdy robisz o byle gówno to sie szczerze mu dziwnie ze cie tak baaaardzo kocha...raczej masz szczęscie że na takiego trafiłaś

jak ktos wczesniej napisał, gdyby do czego doszło to by ci tego nie mówił...i jak to kumpelka, którą jak sama napisałaś bardziej traktuje jak kumpla...to o co halo??

Gość szokeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
samas sobie winna :classic_cool: glupia baba :o moglas zostac, to pojechalas, mam nadzieje, ze twoj facet wyruchal tamta babe :D:D

Gość NO MERCY
nie jestem metalowa!!! jesli juz mialabym sie definiowac, to naleze do srodowiska goth-dark wave, post punk!! wiecie..sisters of mercy, cure, bauhaus, itp. tak czy inaczej nie ma to na nic wplywu. coz, czuje sie w jakims sensie zdradzona, bo on raczej wie, ze to co zrobil mi by sie nie spodobalo. no i przede wszystkim fakt,ze mnie by cos takiego do lba nie przyszlo, aby polozyc sie z kolesiem do jednego lozka!!! wlasnie przede wszystkim, ze jemu zdecydowanie to by sie nie podobalo!! :-0

Gość jestescie siebie warci
:)

Gość Anna Bella
coz, czuje sie w jakims sensie zdradzona, bo on raczej wie, ze to co zrobil mi by sie nie spodobalo. no i przede wszystkim fakt,ze mnie by cos takiego do lba nie przyszlo, aby polozyc sie z kolesiem do jednego lozka!!! -- wieział co cie zrani.. i zrobił to.. z PREMETYDACJĄ..

Gość Anna Bella
Nie jest ciebie wart..Nie kocha cie.. skoro robi ci na złosc..itp zmienil sie..Nie jest tym fajnym facetem z jajami z umysłem co byl kiedys..2002 i wczesniej, 2003..jak fajnie mowil mądrze..miał swoje zdanie..potem alka go urobiła..i ranil ciebie swiadomie..od roku 2004..

Myrevin ja się rozpiszę na Twój temat :p A tak a propos tematu, to przesadzasz trochę... Co za wielka rzecz?? Matko, bo raz się po imprezie zdarzało zasnąć obok kogokolwiek?? Przecież oni spali, a nie pieprzyli się, to zdecydowana różnica. Na pewno też o żadnym przytulaniu nawet nie mogło być mowy. Nie macie ludzie większych problemów w związkach?? Jak czasem czytam takie rzeczy, to mnie skręca... \"bo on wysłał smsa do byłej\", \"bo jego koleżanka się przytuliła\", \"bo poszedł z jakąś na piwo\" i, o zgrozo! położył się z koleżanką w jednym łóżku!! Jak Ci to nie odpowiada, to go rzuć, jaki problem?? Jakbym była facetem i miała mieć taką laskę (nie mówię tu już tylko o autorce, ale ogólnie o tym, co się czasem na forum dzieje) to bym wzięła dupę w troki i zostawiła taką.

Gość Alicja B lonodn
hehehehe fajnie fajnie fajnie:D ciesze sie! nawet nie masz pojecia jak ja sie ciesze jak widze foty w gazecie jak robisz Jej na złosc..jak ja ponizasz.. A mnie wynosisz na olatrze..i swoje kolezanki:) Kurcze gdybym wiedziała nie robiłabym lalek vodoo.. a moze jednak czary działaja:) super

Gość NO MERCY
jesli juz z kims jestem, to chce byc spokojna, ze moj facet w momencie, gdy nie ma mnie obok, bedzie umial sie zachowac madrze, a nie, ze potem jakby co bedzie mi sie metnie tlumaczyl, ze przeciez wypil itd. ja daje mu zaufanie, bez paranoi, ale nie chce w zamian slyszec historii, ze przespal sie w lozku z inna!!! nie chce innej kobiety w jego lozku, tak jak i w moim lozku nie ma innego faceta!!! dla mnie to dupek, ktory nie docenia pewnych wartosci! pewnych rzeczy sie nie robi i juz!

Gość NO MERCY
ej, bella...co za schizy masz z tymi liczbami...? :-0

Gość wódz Gumbu-Gumbu
desiree83 jedyny mądry wpis w tym temacie 🖐️

Dlatego odpowiedź jest jedna - jeśli Ty oczekujesz TAKIEGO spokoju, a on Ci go nie daje, to go rzuć. Proste. Bo ja na jego miejscu rzuciłabym Ciebie za fochy i awantury w zasadzie bezpodstawne...

Gość Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
14:57 NO MERCY nie jestem metalowa!!! jesli juz mialabym sie definiowac, to naleze do srodowiska goth-dark wave, post punk!! wiecie..sisters of mercy, cure, bauhaus, itp. tak czy inaczej nie ma to na nic wplywu. coz, czuje sie w jakims sensie zdradzona, bo on raczej wie, ze to co zrobil mi by sie nie spodobalo. no i przede wszystkim fakt,ze mnie by cos takiego do lba nie przyszlo, aby polozyc sie z kolesiem do jednego lozka!!! wlasnie przede wszystkim, ze jemu zdecydowanie to by sie nie podobalo!! Nieeee...gotki nie sa tak nierozgraniete

Gość NO MERCY
desiree, masz troche racji, z natury jestem troche "ksiezniczka" :-0 zawsze taka bylam, mimo to potrafie miec pewne zasady jesli chodzi o zycie w zwiazku. on na przyklad nie akceptuje faktu, ze moglabym sie spotkac z dawnym kumplem, z ktorym wychodzilismy czasem do klubow, na koncerty itd. no bo jego zdaniem ci,ktorzy sie mna interesuja, mysla tylko jakby mnie przeleciec! a wyjscia na koncerty, itd to z ich strony tylko kamuflaz, aby predzej czy pozniej zaciagnac mnie do lozka! oto filozofia mojego faceta!!! pieprzony maskilista!!! kurcze! chce normalnego faceta, troche zwariowanego jak ja, ktory lubi te same rzeczy jak ja, i ktory, do diabla! MNIE SZANUJE!!!