Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NO MERCY

OTO CO ZROBIL TEN PALANT

Polecane posty

Gość NO MERCY
bzzzzzz: jasne! wszystkich gothow do jednego wora! :-0

Gość Alicja B lonodn
Ja czekam na kolejne zranienia:P zacieram ręce)! Jakis artykul gdzie ja wymienona jako zona jakby zawsze obok niego! super! Aniby wy razem! a ja ciagle i moj zawod! aby sie zglaszali! jkaby co, jeszcze mam darmowa promocje jak Maja:) Strzela focha- robiac fotomontaze lub sciskajac inne, zawsze jej tak robisz na zlosc. super:P dzieki ci!!!! kocham cie i twa kase, pamietaj!:) i nie moge zapomniec!:**

Jeśli on taki jest, jak piszesz, to: 1. oboje nie jesteście szaleni, ani Ty, ani on 2. jesteście siebie warci...

Gość NO MERCY
Alicja london.. nie bardzo rozumiem twoje monologi :-0 do Ehhhh: no wlasnie, nic bardziej zenujacego jak faceci ktorzy laduja sie z laska do lozka, a potem sciemniaja,ze to ona sie do niego dobierala! wielu facetow to zwykle gnoje, ktorzy nie maja honoru przyznac sie jak bylo! no wlasnie..a skad ja mam wiedziec, ze powiedzial mi prawde??? mam go w dupie!!! do tej pory po telefonie z rana i moim sms-ie sie nie odezwal!!! gardze tchorzami!!!!

Gość NO MERCY
Ehhhh... piszesz naprawde bardzo madrze...

Gość NO MERCY
pieknie piszesz.. wiesz..mnie z reguly lepiej wychodza przyjaznie, bo w przyjazni jest tak, ze akceptuje sie kogos bezgranicznie, wraz ze wszystkimi jego wadami. ktos kiedys powiedzial: "milosc /na poczatku/ nie widzi wad, przyjazn je uwielbia". przyjaciolom na ogol wybacza sie wiecej.. dlatego, aby chciec osiagnac maksymalna harmonie, we wszelkich relacjach,czy to w przyjazni czy w milosci, nalezy szukac "lustra", to znaczy moc odnalezc siebie w drugiej osobie. przeciwnosci sie przyciagaja, ale tylko na chwile. i ja mialam nadzieje, ze znalazlam moje lustro, bo on odzwierciedla dosc sporo moich cech, tymczasem wystarczy czasem glupota, taka jak tej nocy, aby poslac wszystko w diabli.. jeszcze sie nie odezwal, ale i tak "nie chce mi sie z nim gadac"...

Gość gdybys.............
trzeba było KURWA MAC pojechać z nim i zostać skoro cie prosil kretynko jedna!!!!!! baby najpierw robią potem mysla

Gość Anna Bella
Ale on taki nie był! Był wlasnie taki 2002 co dbal o uczucia ukochanej:) A zrobil sie taki potem? zlosliwy..foch to u niego - obsciski z inna.. czemu zachowuje sie jak gowniarz? A ja pociagało w nim ze byl meski:) zamiast porozmawiac strzela focha, robi na zlosc, zaraz idzie na gg czy spotkanie z ex kochanka..

Gość trzeba bylo jechac z chlopakie
gdybys byla tak szalona jak to opisujesz i jak twierdzisz to -> "moj man blaga mnie,abysmy pojechali do niego na noc,bo ta para musi sie gdzies przekimac,choc on ma tylko jedno duze wyro,no ale przeciez nie zostawi ich na dworcu. wiec mi mowi,ze polozymy sie all together do tego wyra pomysl wydaje mi sie tak absurdalny,ze obstaje przy " z tego nie robilabys problemu :o

Gość trzeba bylo jechac z chlopakie
widac autorko potrzebujesz duzo zainteresowania wlasna osoba i dlatego robisz mu non stop "wystarczal jakis banal, aby prawie sobie skakac do oczu." i skaczesz potem do oczu jak cos zrobi co sie tobie nie podoba :o prowokatorka !

Gość jestes typem takiej babyyyyy
i tak go nie zostawisz tylko bedziesz dreczyc i meczc hahah:D

Gość Anna Bella
30.06.2008] 17:00 a on o tym wie i co? I robi co chce? jak widzi, ze ma obok siebie kogos kto go kocha powinien zachiwyc sie jak facet a nie jak zlosliwy maly gowniarz:)

Gość jestes typem takiej babyyyyy
ale z tego co pisze laska to tez jest zlośliwą gówniarą, sa siebie warci :D

Gość Anna Bella
Nie wydaje mi sie. On sie zachowuje zle. Ona mowi co jest nie tak a ten strzela focha i zlosliwie pokazuje sie z innymi.. on sie jak gowniarz zachowuje. a byl meski jak Andrzej Lampart. Bardzo skromny madry człowiek. Jeszcze mu sie w glowie nie poprzerwcało. Nie za wszelka cene i nie tak na juz. Madre slowa:)

Gość NO MERCY
Anna Bella, zgadzam sie z twoja ostatnia wypowiedzia! do kogos tam: tak, potrafie byc upierdliwa ksiezniczka, taka czasem jestem, ale w sumie mozna ze mna konie krasc. i jeszcze jedno: nie jestem malolata, skonczylam 30 lat! :-p

Gość iupiopo
konie krasc hahah:D taka paniusie i wielka dame juz dawno bym w dupe kopnal i on zrobi to samo niedlugo🖐️

Gość NO MERCY
Anna Bella, chodzilo mi o poprzednia twoja wypowiedz! bo co do tej, co dopiero napisalas, mialabym pewne "ale". on nigdy nie byl skromny. zawsze byl troche narcyzem, tak jak i ja zreszta :-p w granicach rozsadku. nie odkrylam nagle,ze jest inny, bo to jest ciagle ten sam facet sprzed roku. nie podoba mi sie jednak jego ostatni wyskok!

Gość iupiopo
a poważnie pewnie uprawiali namiętny seks całą noc, pewnie lizał ją po małych cycuszkach, ona go drapała po plecach pazurami kiedy on w nia wchodził , pozwolila mu nazywac siebie jego małą suczką , pewnie byla szalona w lozku w porownaniu do ciebie kłodo:) musialo mu byc nieziemsko:D

Gość iupiopo
ps . nigdy sie o tym nie dowiesz :D

Gość Anna Bellarossa
narcyz.. to w sumie postepowanie gdzie czlowiek umie docenic w sobie atuty, ale i widzi wady. Nie skupia sie nawadach. Wiec nie jest to zly narcyzmz:) dwa zadna suczką nie bede..wlasnie nie wiem skad mu sie wzielo to w seksie. Byl taki romantyczny..całowanie rak, oczu, slowa o Aniolach. Za to go pokochałam. potem jak stracil prace 2003 i mial duzoo czasuu.. nistety..troche sie zmienil..i zaczal sex bardzooo liberalnie traktowac. To na minus. Bo mialam nadzieje, ze wroci do samego siebie- prawdziwego ja:) To prawda, ze jak sie ma duzo czasu to sie glupoty robi:) :P Nie podoba mi sie i autorce ostani wybryk ale i te poprzednie...I mimo ze o tym glosno mowilam, zrobil to samo. czy to nie gowniatsrwo:)?

Gość NO MERCY
Anna Bellarossa, /come mai questa scelta di nick bame italiano..? / widze, ze wprowadzasz do mojego topiku watki autobiograficzne :-p do kogos tam: skad wiesz,ze ta panna ma male piersi? :-p poza tym: nawet jesli z nia to zrobil, to tym bardziej olewam sprawe, gdyz dziewczyna nie jest nawet atrakcyjna, brzydula, powiedzialabym.. i troche prostaczka :-0 nie bede sie ciac przez dupka! a kiedy i mnie przyjdzie ochota na seks po calej tej sprawie, to przynajmniej zrobie super selekcje! na brak powodzenia nie narzekam!

Gość faceci to swinie
wiem cos o tym

Gość NO MERCY
dokladnie..! Bella- niezle schizo czytac jej teksty :-D z lekka neurotyczny zrobil sie moj topic :-D

Gość NO MERCY
no i w sumie nie wiem co mam robic po tych wszystkich waszych wypowiedziach... dzwonil raz, ale jak pomyslalam, ze znow ma byc teksanska masakra, to nie odebralam.. wczesniej nie domyslil sie, aby zadzwonic, bo przeciez mial do 17-tej gosci w domu, tak wiec poszlam w odstawke.. o mnie chyba mysli dopiero wtedy, kiedy sie czuje sam jak pies! kocham go, ale urazil moja dume.. on nie jest polakiem, tak wiec czesto zdarza mu sie powtarzac "wy w polsce na pewno wszyscy tacy honorowi jestescie, co za narod!", albo slysze jak mowi komus, ze ma dziewczyne polke i dodaje: "wiesz, polacy sa strasznie wrazliwi na punkcie wlasnego honoru" :-0

Gość NO MERCY
nikt tu juz nie przyjdzie...? :-(

NO MERCY Obraziłaś się na chłopaka tylko dlatego że spał w jednym łóżku z brzydką dziewuchą i nawet jej nie dotknął O:

Gość NO MERCY
ale ja nie wiem, czy jej nie dotknal! dopiero co dzwonil tlumaczac sie, ze nic sie nie stalo i tym podobne brednie. w ktoryms momencie mnie wkurwil i sie rozlaczylam. spytalam go kilka razy, bo unikal odpowiedzi: powiedz mi: czy moge przespac sie z przyjacielem??? az w koncu odpowiedzial kategoryczne NIE! a na swoje denne wytlumaczenie mial fakt, ze ja zna od 10 lat, ze byla jego sasiadka i tym podobny bull shit, jakby sam tego fakt mialby mu stwarzac bariere!!! dno nie facet!!

Gość NO MERCY
i nikt tu juz wiecej nie przyjdzie..? :-( zle mi... :-( musze poszukac przyjaciela, coby sie z nim przespac...