Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _o_l_a

czy facet po 30 zaczeka na seks?

Polecane posty

chociaż mu wyjaśnij dlaczego nie chcesz się bzykać.... ale dziwię się temu Twojemu strachowi.... prezerwatywa może nie jest 100% skuteczna ale bez przesady, żeby się tak bać!

Gość kiciaaaaaaaacca
dlaczego mężczyznom zalezy tylko na sexie:-(

Gość _o_l_a
dotyku swoich rąk mu nie będę skąpić, z ustami może być różnie :-P tylko czy to mu wystarczy?

doradze, byś brała z połykiem, bo bez tego kiepski seksik wychodzi i facet sie i tak kolezanką z pracy moze pocieszyc

ciekawe czy dzisiaj basia z administracji siedzi mu pod biurkiem czy kornelia z kadr :D

"dotyku swoich rąk mu nie będę skąpić, z ustami może być różnie tylko czy to mu wystarczy?" nie wystarczy, jesli nie bedzie dobrego obciągania

Gość _o_l_a
Biało-czarna - on wie dokładnie, dlaczego ja nie chce. no przecież, że z nim o tym rozmawiam, a nie mówię "nie, bo nie". ja też bym się dziwiła, gdybym nie przeszła tego, co przeszłam. uwierz mi, powód do strachu jest spory.

głębokie gardełko i jazda - walnij mu pałę jak wróci z pracy... prawdopodobieństwo odejścia spadnie o 2% :D

Gość mam 16 lat juz
Panowie powiedzcie mi czy wolicie sex oralny czy lepszy taki sex prawdziwy no wiecie:-)

Gość Dop*****lam dziś każdemu
oba po równo

Gość MISTRZOSTWA EUROPY
oral tylko z połykiem,niezły odjazd

Gość Dop*****lam dziś każdemu
_o_l_a jeśli on wie o twoim problemie to na pewno zaczeka ale przez ten czas można inaczej go zaspokoić a jak to zależy od ciebie Poza tym sama piszesz że mu ufasz więc nie widzę problemu.

by mu ufała to by tematu nie zakładała bo po co ??? Koleś posuwa na boku jakąś lalę na 100 % :P

Gość mam 16 lat juz
BO MI KILEZANKA MOWILA ZE MEZCZYZNA LUBI CZUC MOKRO ,JA NIE WIEM O CO CHODZI BO JESZCZE TO NAPRAWDE NIE BYLAM Z MEZCZYZą TYLE ZE SIE CALOWALISMY

no to już prawie jak seks :D ale też można małego na deszcz wystawić - orgazm gwarantowany ;)

Gość 180
ja cale zycie zabezpieczam sie tylko gumami a w ciaze jakos nie zaszlam, nie ma co popadac w paranoje, wlasnie po to sa gumy zeby nie zajsc :p chyba ze jest tez jakis inny powod

Gość _o_l_a
180 - różni ludzie mają różną płodność. są tacy, co nie zachodzą nawet bez stosowania jakiejkolwiek antykoncepcji, więc Twój przykład o niczym nie świadczy. dziękuję tym wszystkim, którzy pisali to, co naprawdę myślą. mam pełniejszy obraz tego, co może się pojawić w głowie faceta. i coraz bardziej cieszę się, że mój nie jest idiotą :-D

kobieto ocknij sie - facet zawsze mowi kobiecie to, co ona chce słyszec... a robi swoje...

Gość _o_l_a
że nie jest cwaniakiem i oszustem, takim, jak Ty komiczne, też się cieszę

Masz racje Bezedurowy aż mi sie głupio zrobiło... Taki cudowny facet, nie mysli o seksie i spokojnie poczeka te kilka miesiecy a ja tu prawie ze swoim kutasem sie wciskam sugerujac, ze on jest takim chamem i prostakiem jak i ja... jestes prawdziwą szcęściarą autorko

Jesuuu.. większych głupot nie czytałam:D:D Przypomina mi to topik o panienco co wylądowala z facetem w łózku, ale on jej nie bzyknął bo stwierdził że ja za bardzo szanuje:D:D:D:D Muszę jakoś te 18h na kafe wyrobić tylko nijak mi nie wychodzi:O

Gość _o_l_a
nefrytowakotka - a co właściwie nazywasz tu głupotą?

Gość blehhhhjjj
no to komiczne pojechał po bandzie:D:D:D