Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚwiatSięCiągleMyli

Czy podczas pierwszego razu zawsze występuje krawienie?

Polecane posty

Gość Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Powiedz mu prawdę!!! Powinnaś być dumna z tego że jesteś dziewica.. Ja od razu powiedzialam mojemu chlopakowi ze jestem.. Ty tez powinnas--pewnie bedzie sie cieszył że nikt przedtem Ciebie nie miał A bynajmniej seks bedzie delikatniejszy bo skad wiesz ze nie bedzie bolało?? a i krew nei zawsze leci-- mi nie leciała

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
I na kogo ja wyjde w jego oczach :| Powiedział mi ostatnio,że jeszcze ja go będę uczyć seksu a nie on mnie,bo on robił to tylko raz. Strasznie sie migałam,on uważa,że dla mnie to było niemiłe przeżycie bla bla blaa,no i tak sie poplątało,że od dopowiadał swoje i wyszło nie wiadomo co. A on ma 19 lat

mi nie leciała:) i nic nie bolało. ale to zależy od organizmu. nic mu nie mów sam zobaczy, a jak sie zapyta czemu kłamałaś to mu powiedz że się wstydziłas. tyle hehe

Gość kolejna oszustkaee
ja tez tak mialam tez nie powiedzialam facetowi ze jestem dziewica , i jak juz do tego doszlo to nic mnie nie bolalo , nie bylam jakos strasznie przejeta , nie bylo krwi , delikatny bol podczas wchodzenia ale mam go do teraz , wiec sie nie przejmuj tylko sie nie stresuj i o tym nie mysl bo podobno wlasnie stedy moze bardzo bolec i leciec krew , bo podswaidomie jakies tam miesnie sie sciska ;)

Gość kolejna oszustka
w sumei to ja poprostu sie nie spodziewalam ze on ma zamiar wejsc , bo co prawda lezal na mnie i "sie bawilismy" ale na pewno tego nie planowalam , dotykla mnie palcami i nagle poczulam ze juz jest po wszystkim :D , wiec gdzie tu moglo byc przejecie :D

Gość kolejna oszystkaaa
nie przejmuj sie , nie stresuj i bedzie dobrze i tego nie planuj jakos szczegolnie bo to stresuje , a jak sie pojawi krew to mozesz w koncu powiedziec ze to nie od tego , bo ja kiedys tez tak mialam juz troche pozniej ze w trakcie stosunku lekko mi krew leciala i dalej nie wiem od czego to bylo

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Myślałam,żebyśmy sie troszke upili przed ,może wtedy on nie zauważy tego szczegółu,a ja nie poczuje bólu :D

Gość nie dam się
ja chciałbym wiedzieć żę moja dziewczyna jest dziewicą, wtedy inaczej bym do tego podszedł moja rada , powiedz prawde zanim będzie za późno

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Nie chce mu mówić... Tak jak wspomniałam będziemy to robić pod koniec mojej miesiączki i lekko wcięci tak go namówiłam więc wszystko moge zwalić na okres,a ból jakoś przeżyje :)

dziewczyno ale ty glupia!!!jak mozna swojego faceta oklamywac??po co??pomysl sobe jaka on bedzie mial satysfakcje ze swiadomosci ze kocha sie z dziewica..jeszcze jakbys go czyms milym zaskoczyla to napewno by byl zdziwiony i zadowolony..uwierz ze klamstwo do niczego nie prowadzi..i co ty sobie myslisz??pozniej tez masz zamiar go oklamywac ze jest ci dobrze i wogole ze masz orgazm nawet jak nie bedziesz miala??twoje zachowanie to tylko zwykla dziecinada..zachowujesz sie jak gowniarz..jak nie wiesz o co chodzi w te klocki to sie nie pchaj do tego!!wspolczuje twojemu chlopakowi ze ma taka dziewczyne klamczuche..

Gość WIELKIE YO
ZIOMALE

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
beatka bym może i się przyznała,ale kiedy go zapytałam czy wolałby żebym byla dziewicą powiedział,że miał już swoją dziewice i to zabiera pół przyjemności z seksu :|

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Jakbym o sobie czytała. ;p

Gość bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
opowiedz później jak było :D

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Ehe na pewno. ;p

No i jak było? Miałaś podobno uprawiać seks wkrótce, a tu juz minęły 2 tygodnie i nic się nie odzywasz na topiku. Ja jestem ciekawy, jak to wyszło. Napisz, jak masz odwagę... :)

Gość monika_18
Mam 18scie lat i calkiem niedawno przezylam swoj pierwszy raz. Wogole mnie nie bolalo - WOGOLE!! - a o jakiejkolwiek krwi nie bylo mowy. Sama bylam zdziwiona, przypuszczam , ze moja blona dziewicza pekla juz wczesniej, np. od uzywania tamponow lub cwiczen, bo jak juz mowilam nie odczuwalam zadnego bolu i zero krwi. Bylo calkiem przyjemnie;)

Moniko, a jak zareagował na to Twój partner? Mówiłaś mu wcześniej, że jesteś dziewicą? No a czy po wszystkim o nic nie pytał, nie był zdziwiony, że nie bolało Cię i nie było krwawienia? A czy przed stosunkiem wkładał Ci palec do pochwy (podczas pieszczot)?

A mnie bolało okrutnie... i mialam krwawienie z dwa dni, on wiedzial ze jestem dziewica, nie byl specjalnie delikatny no i rozmiar stanowczo.... za duzy bo drugi raz tez mnie bolało- nie wiem moze to normalne, mam nadzieje ze to sie jakos unormuje bo nie zamierzam zwdychac zamiast z przyjemnosci to z bolu za kazdym razem. Zwlaszcza ze bardzo sie kochamy i to moze byc moh pierwszy i ostatni partner ...

Gość 14-latek
Ja sie boje mojego pierwszego razu. Boje sie ze nie sprostam ze zawiode ze bede beznadziejny. to jest na prawde tragiczne uczucie miec kompleks :(

Gość kamil483
Mam pytanie jestem chlopakiem i w jakim wieku powinienem przezyc ten pierwszy raz

Gość sexigirl
siemka mam 16 lat. od niedawna rozmawiam z moim chlopakiem na wszystkie tematy, majac 15 lat chcialam znaczy myslalam o tym ze w wieku 16 lat bede juz to miala za soba, ale kurcze boje sie powiedziec o tym mojemu chlopakowi. :( Gdybym mu powiedziala to on pewnie tez by chcial. ale ja bym chciala sie do tego jakos przygotowac. kurde co robic?? prosze pomozcie.

Gość Ktoś taki super
mnie ani nie bolalo, ani nie krwawilam... wszystko zależy od kobiety..:) i od podejścia partnera do sprawy pierwszego wspólzycia:) pozdrawiam :*

Gość karolina17
Ja mam 17 lat i niedawno przezyłam swój pierwszy raz i tez sie strasznie bałam ale mnie prawie nie bolało...i krwi zero...mój chłopak wiedział ze jesem dziewicą...pytał czy mnie boli i był delikatny...moim zdaniem jesli sie tego chce i bardzo kocha swojego chłopaka to jest inaczej! i najwazniejsze trzeba byc gotowym na to a nie głupią pietnastolatką co nic o tym nie wie!!!!

Gość Akejsg
Nie boli. Każdy tak mówi. Wiem, doskonale.. kupa nastolatków czyta to forum. Jednak, to wszystko jest z napięcia kobiety. Mężczyzna, przed stosunkiem, powinien zwilżyć, wejście. Jeśli używacie gumek, radzę partnerowi brać, z dodatkowym zwilżeniem. pomoże ! ;-) I, jeśli chodzi o, błonę. Myślę, że na prawdę mężczyzna będzie zadowolony. powiedz.

Gość dr. Evil
krew nie zawsze, co do bólu nie wiem

Gość jurajka
mam 19 lat, i nie dawno straciłam dziewictwo z chłopakiem którego naprawde Kocham. Nie miałam krwawienia, lecz bolało koszmarnie. chlopak był głęboko.. hmmm.. czy jest mozliwosc ze błona została nie przerwana jezeli nie krwawiłam? czy nie musiało wystąpic krwawienie??? pozdrawiam :)

Gość miska mala ...
swoj pierwszy raz mialam 5 mscy temu. Bolalo bardzo;-( ale krwawienia nie bylo w ogole