Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚwiatSięCiągleMyli

Czy podczas pierwszego razu zawsze występuje krawienie?

Polecane posty

Gość ŚwiatSięCiągleMyli

zawsze boli? Jak można temu zapobiec? Oszukałam chłopaka,że nie jestem dziewicą,ponieważ on swój pierwszy raz ma za sobą,a nie chce żeby poznał,że jestem dziewicą,gdy dojdzie między nami do zbliżenia...

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
??

Gość bzummmm
Zwykle boli i czesto wystepuje krwawienie. A oszukiwanie w dziedzinie seksu to dosc glupawy pomysl.

Gość nieeeeeeeee
mi krew nie poleciała, ciasno było a jeśli chodzi o ból to troszkę.. większa była przyjemność... ale nie rozumiem dlaczego nie cchesz powiedziec facetowi ze to twój pierwszy raz... na pewno bedzie sie cieszyc i bedzie traktował cie delikatniej... powinien byc dumny, ze własnie z nim postanowiłaś zrobić ten pierwszy raz:)

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Wiem,że powinnam,ale bałam sie,że będzie sie ze mną obchodził jak z jajkiem a tego nie chce ;/ Teraz to już troche za poźno,żeby mu powiedzieć.

Gość ugotuj
nigdy nie jest za późno.. i mów mu zawsze co lubisz a czego nie... co cie podnieca a co niekoniecznie... przecież możesz mu w trakcie powiedzieć pikantnie, ze masz ochotę na coś mocniejszego ;)

Gość Moze on tez klamie
:)

Gość siedź oryncz
Tylko totalnego frajera da się oszukać, że już nie jest się dziewicą. Każdy normalny obejży sobie cipkę podczas jej całowania przed włozeniem mięcha. I prawda wyjdzie na jaw.

Gość JaTakSamo
. Up

Gość ze mnie sie lalo jakbym sie
pociela :D I to pare dni :P

Gość A bo ja wiem

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
No to mamy problem

Gość gimnazjum skonczylas
nie zawsze sama się rozdziewicz, bo nie wiesz jak bedzie w twoim przypadku

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
A jak mam to zrobić ;o

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Jak mu powiedziałam,że nie jestem więc dziwnie,że jestem czyli tak czy siak wstydze.

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Up

Gość karramba87
mnie bolało ale nie krwawilam

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Czyli krwawienie zależy od grubości błony? Słyszałam,że błone można przerwać podczas jakiś intensywnych ćwiczeń. Nie wiecie jakie to ćwiczenia?

Gość AGAAAAAAta
ktoś tu pisał że kazdy facet się skapnie nie prawda facet z ktorym przeżyłam pierwszy raz nie wiedział i nie zorientował się że byłam dziewicą a bolało mnie strasznie!!tyle że trochę to ukrywałam a krew była nie na pościeli ale pojawiała się gdy się załatwiałam przez ikilka nastepnych dni

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
Czyli pozostaje mi modlić się,żeby nie została krew i zaciskać zęby jak boli? ;p

Gość ŚwiatSięCiągleMyli
UP

Gość po co to ukrywać
mój facet nie wiedział, że jestem dziewicą aż do naszej pierwszej nocy, powiedziałam mu tego wieczora kiedy to zrobiliśmy, a nie byłam najmłodszą dziewicą :P bardzo się ucieszył :D

Hmm,mnie bolało i krwawiłam dość mocno,może przez to,że mój facet jest naprawdę hojnie obdarzony. Lepiej powiedz temu swojemu prawdę,facet powinien to wiedzieć i być delikatny podczas pierwszego razu!

Coś się dzieje z tym forum,bo piszę przez samo ,,h" a tu wyskakuje ,,ch" :p i jeszcze wychodzi wulgaryzm :D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmm
boli i to bardzo:/ dobrze ze mam to za soba:/ a co do krwi to moze odrobinka poleciec:/

Rety, przecież ten pierwszy raz powinien być miłym przeżyciem. Przecież to się zazwyczaj zawsze pamięta i ten pierwszy raz często rzutuje na dalsze życie erotyczne. Dlatego uważam, że powinnaś powiedzieć swojemu facetowi PRZED seksem \"przepraszam Cię, okłamałam Cię mówiąc, że nie jestem już dziewicą. Jestem nią, tylko się wstydziłam do tego przyznać, bo mi bardzo na Tobie zależy i nie chciałam wyglądać na taką cnotkę, szczególnie że bardzo mnie pociągasz i chcę się z Tobą kochać. Wybacz mi, Kochany, głupio postąpiłam\". :)