Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kakka

Krem antycellulitowy.

Polecane posty

Gość Niebieskaaa
Moje drogie mnie stać i też byłam głupia i kupowałam drogie i bezskuteczne kosmetyki!! Znajoma właścicielka sieci kosmetyki laserowej poleciła mi tanie a baaardzo skuteczne i co najważniejsze szybko widać efekty i nawet czuć jak działa :) Kosmetyki z EVELINE są WSPANIAŁE!!!! Do wyboru jest dużo z serii SLIM EXTREME 3D ANTYCELLULIT jak i SLIM EXTREME 3D PROFESSIONAL. Polecam!!

wcieram w skóre głowy i we włosy ;) a potem chodze tak do oporu (rekord 12 godzin) :D a co do eveline to miałam i podziekuje :o po kremie do rak do teraz walcze z przesuszoną skórą :o

Gość Niebieskaaa
Ale ja nie mówie o kremie do rąk tylko na cellulit i rozstępy!! Nie ma firmy kosmetycznej która miałaby wszystko idealne!! NP: Z Nivei lubie kremy ale szampony masakra!!

Gość imbirowa
jednak kupie te olejki chyba :) wcześniej miałam, ale takie do podgrzewacza zeby mi ładnie pachniały, ale teraz to się bedę masować. trzeba rozpuścić kilka kropel w oleju! :)

A ja smarowałaś się samym cynamonowym to się nie paliło? To był eteryczny, czy specjalny do masażu? Bo ja mam eteryczny i jak z balsamem używam to piecze jak diabli, a sam to by mi chyba skórę przeżarł :(

ja czytałam właśnie że trzeba go koniecznie rozcieńczyć , w jakimś oleju najlepiej, no bo w wodzie to nie bardzo, wiadomo :) inaczej można sie poparzyć!

Gość imbirowa
wygrałam dziś kasę w grę hazardową ide kupić olejki :D

Gość ropucha 123
kremy nie zlikwidują cellulitu, trzeba zmienić złe nawyki i wolczyć z cellulitem id środka, poprawiając mikrokrążenie i strukturę skóry ja dlatego biorę Recellox w kapsułkach