Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny prowokator

Dupa Maryny

Polecane posty

przerwa na kawę - już wiem, kto ploty roznosi o biednej Maryni... :(

łapa w rękawiczce była, więc jakby nietykana... w każdym razie - dowodów brak! nie zamkniecie mnie! nic na mnie nie macie!

kapitan powinien ostatni zejść ;) cóż, ktoś musi brudną roboteę wykonać - dupa w górę, płyniemy pełną parą.. W górę falujące pośladki ...

koniec suszenia! Na szeroko wode trza wpłynąć! Zamoczyć odwłok we świecie!

Za zadne pieniadz swiat nie dostanie mojego odwloka pomyslala Maryna okrywajac odwlok plociennymi reformami wzmacnianymi kevlarem. Pancerna dupa to jest to co potrzeba w dzisiejsczym swiecie. Mozdzek moze byc malutki ;)

dupcia a nie dupa - oświadczyła Maryna o sowim stanie w dniu dzisiejszym i odwróciła się w stronę słońca.

myślałam, ze Wredny is back :-D a ten się na złość trzyma, i tylko mi tym humor psuje, ze ja tutaj znowu ;-)

trzęsienie pupom wyrzuciło dupę na brzeg... Rozpłaszczyła się z kurtki, siedzi na brzegu morza i czeka, co dzień przyniesie...

No tak Hilton to marzenie pomyślała dupa. Tylko dlaczego kibelek w korytarzu, hę? Ktoś mnie zrobił w szkapę!!! Jak śmieli, naciągacze!!! Dobrze, że trawa dookoła i świerszcze grają, a może się bzykają??? Zamyśliła się... Eeee tam, jak graja to są zajęte czymś innym :) W górę serca, a serce pociągnie i dupę :P

Wredny 🖐️ Jesteś zagrozony kafeholizmem :-D a to dlatego, ze Twój styl wypowiedzi zaczyna się robic bardziej pro fikcja literacka ;-) PS. ja właśnie obserwuję u siebie maksimalny poziom chęci zredukowania czasu poświęcanego na pobyty w tym uroczym miejscu. a więc wszystko na dobrej drosze. nareszcie, po prawie 4 miesiacach :-P

Polaola🖐️ ... dzisiaj jestem w nastroju, żeby p******ć o wszystkim z każdym....w końcu , co to komu przeszkadza ?

dupiato bez dupy, więc wypłynęła "D i kłapie pośladkami... kłap kłap