Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i.......iiii

co facetów kręci a analu??

Polecane posty

rano dawać duupy do kontroli na biurka. co druga wali się w duupsko a tu stroją panny niewydymki :o z rodzynami od niedzieli 😭 poza warkoczem. :D

Gość toi prawda że na
dłuższą metę seks analny może prowadzić do schorzeń tego rejonu. Co do ejejej, jeśli piszesz że faceci zdradzają swoje partnerki z takimi, co na wszystko pozwalają, to naprawdę współczuję twojej partnerce. Rozumiem, że o miłości w ogóle nie masz pojęcia. Jak się dwoje ludzi kocha, to się dogadają, co i jak ich kręci, na co mają ochotę a na co nie. A jak mimo tego facet lata do tej, co na wszystko pozwala, co tu gadać - to po prostu zwierzę, które nie panuje nad swoim instynktem, wsadza w inną dziurkę innej pani, zawsze coś nowego.

Gość toi prawda że na
zwykłe umycie się przed seksem analnym nic nie daje, trzeba sie myć tam w środku, żeby nie było niespodzianek. Zrób sobie lewatywę i wtedy możemy porozmawiać.

Gość wycie wilka
można życ bez analu jak się ma to już u partneki za sobą ...

Gość podnieca mnie w tym
a co do tego ze anal szkodzi zdrowiu to wg mnie jest to seks na specjalne okazje, nie codziennie wiec jesli od czasu do czasu pokochamy sie w dupke nic sie nie stanie... a tak w ogóle to wszystko jest dla ludzi.... tylko ludzi z głowa.

Gość ejejejeje
Ktos tam wyzej, czytaj ze zrozumieniem, nawet nie chce mi sie odpowiadac.

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyhhhhhhhhhyyyyy
w sumie też myśle że raz na jakiś czas można sobie tak sex urozmaicić, byleby nie za często :)

Gość a.b.c.
Każdy robi, to co lubi. O gustach i tym bardziej upodobaniach seksualnych się nie dyskutuje. nie próbowałam, nie chcę spróbować, moje życie erotyczne jest super, takie jakie jest :) I mój partner nie zdradza mnie na boku z taką, która wszystko daje...

Gość odpopwiadam już
anal to normalka co innego sex na dwa baty .

Gość olallllleeeee
a ja bardzooooooooo lubię,mmmmmmmmm może nie zawsze,ale może być fajnie;) ehhhhhhh

sex analny powoduje raka i hemoroidy?? to w takim razie sex waginalny powoduje grzybicę pochwy i polipy;) A wycięcie kołtunaz włosów powoduje ślepotę:D