Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona1111111111111111

moj byly okazal sie gejem

Polecane posty

wiaam. nie wiem co robic. okazalo sie ze moj byly jest pedalem. Nie jest to potwierdzona wiadomosc i dosc dlugo sie z nim nie widzialam, bo rozstalismy sie 2 miesiace temu. nalegal dzis na spotkanie, wiec sie zgodzilam i dzis wieczorem sie zobaczymy. nie wiem jak sie zachowac. nie moge przeciez zapytac o to wprost, ale tez niemoge pozwolic na to zeby zmienil orientacje. Ja zerwalam i czuje sie temu winna. co robic?????? POMOCY

Gość dresert
dlaczego masz czuć sie winna,ze jest gejem???dlaczego on ma sie czuc winny???taki sie urodził i ty możesz pozwalać albo nie.Gejem sie nie zostaje bo dziewczyna cię żuciła:o:o:o

nikt mi nie pomoze?

tak ale to wszystko stalo sie tak nagle. w jego portfelu widzialam zdjecia samych dziewczyn. nie mogl tak nagle z dnia na dzien zdac sobie sprawy z tego ze jest inny. jak byl ze mna nic na to nie wskazywalo.

Gość dresert
a skąd wogóle taki twój pomysł,że jest gejem?

mam sie znim spotkac za dwie godziny i nie wiem jak sie zachowac, bo osobiscie nie jestem pewna czy to prawda.

Gość kiszka stolcowa
no i co z tego, ze okazał sie gejem. i tak temat to podpucha, bye bye

gdy bylam na dyskotece w jego okolicach jeden znajomy mi powiedzial. i chyba rozmawialam z jego chlopakiem przez komorke

mam gdzies twoje podpuchy kiszka. dalej nikt nie napisal jak mam sie zachowac. przeciez pisze ze sama nie jestem pewna.

Gość Anialisa
A nawet jak jest, to nic ryba z tym nie zrobisz. Wielu gejów ma najpierw kontakty z dziewczynami. Albo później bardziej dochodzi do nich ich orientacja i są tylko z facetami, albo są bi. Mam wielu kolegów gejów, obracam się w tym środowisku, więc to wiem. Twoje pozwalanie mu na "zmianę" orientacji czy tez nie pozwalanie jest śmieszne, bo on już ma swoją orientację i nie jest dzieckiem, a ty jego mamą. Skoro spróbował kontaktów z facetami, to sam sobie na to pozwolił. To jego życie i on ma najwięcej do powiedzenia. Być może, że lubi i dziewczyny i chłopaków. I tak będzie mu się z tym źle żyło, bo ciągle będzie musiał coś przed kimś ukrywać. Lepiej zrobisz, jak nie będziesz go oceniać i zaakceptujesz takiego jakim jest - jako przyjaciela. Przecież to twój były, to co cię obchodzi jak będzie żył? To jego życie. I pamiętaj, że nic się ie dzieje nagle. To, ze miał mnóstwo zdjęć dziewczyn w portfelu może oznaczać, że sie mocno i umiejętnie maskował. Na czole nie miał napisane, że lubi chłopców, tobie nie mówił pewnie z wielu powodów. Chory nie jest, nie uzależnił się od narkotyków czy alkoholu, żebyś zatroskana interweniowała. Bądź przyjaciółką i tyle. Zapytaj o to i wysłuchaj go.

Gość gejek11111111111111
zawiedziona pitolisz bez sensu... nie jest to potwierdzona wiadomosc....jeden znajomy mi powiedzial....i CHYBA rozmawialam z jego chlopakiem przez komorke....nie trzyma sie to kupy.....nawet jakby nim byl no to co z tego nie robi to na nas wrazenia....moze wygladasz jak facet i dlatego mu sie spodobalas hehe

Mówi ze mnie kocha ale ja nie chciałabym żeby był ze mną z powodu mojego hirstutyzmu. A on najbardziej lubi pieścić moje włosy na plecach i nogach. I mówi że nie niemógłby się calować z dziewczyną, która nie ma wąsika :o Nie wiem co o tym myśleć... :(