Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamie sie

nie zdalam matury

Polecane posty

Gość zalamie sie

braklo mi jednego punktu zalamie sie chyba dzisiaj no wiem ze to papierek ale glupio mi :(

Gość heierr
trzeba było nie siedzieć na kafe tylko się uczyć

Gość zmanierrowana krytykantka
nie przejmuj sie nic nie poradzisz obiecaj sobie, ze przez ten rok zrobisz cos spektakularnego naucz sie jezyka albo zalatw sobie staz cos zeby nie stracic roku nic sie takiego nie stalo w tym roku podobno wiele osob nie zdalo

Gość Smutne ale nie rezygnuj
podejdz za pół roku znowu daj sobie szansę ale za drudim razem przygotuj się dobrze

Gość El Mariachi
Jakim trzeba być idiotą, żeby nie uzyskac 30% punktów? :o

Gość *Beta**
zdasz za rok, nie przejmuj się. Nie Ty pierwsza i nie ostatnie. Głowa do góry. Świat przed Tobą.

nie mowcie, ze trzeba byc idiota. roznie moze byc. poza tym ten rok jest stracony tylko jelsi go stracisz...

Gość zalamie sie
no wiem ze duzo nie zdalo .... zagielam sie na wypracoaniu z jezyka :( wiem ze to nie najwaznieszje :( i mam ni zla nauczke :(

Gość El Mariachi
dodajmy - 20% to idioci, bo jak mozna nie zdobyć 30% punktów? :o Matury nie musi mieć każdy 🖐️

nie przejmuj sie. zorganizuj sobie ten rok i tyle

Gość jeśli oblałaś
z jednego przedmiotu, to mozesz poprawiać w sierpniu. W szkole wam powinni o tm powiedzieć, dopytaj, ale warunek - JEDEN przedmiot tylko.

gdyby był wujek Giertych za panowania miałabyś amnestie. Nie przejmuj się, co Cię nie zabije to Cię wzmocni ;)

Gość El Mariachi
>> gdyby był wujek Giertych za panowania miałabyś amnestie Taaaa czyli nic innego niż tolerancja dla wszechogarniającego debilizmu :o Matura to nie jest coś, co musi miec kazdy - powtórze 🖐️

Gość krokodylkka
ej, mala, nie martw sie :) jesli to jeden przedmiot, to poprawisz w sierpniu. roznie w zyciu bywa, ja tez pare lat temu oblalam ustna mature, w sierpniu ja poprawilam, zdazylam jeszcze zlozyc papiery na kierunek, ktory zawsze chcialam studiowac, tyle, ze na uczelni prywatnej. po obronie licencjata kontynuowalam studia,ale juz na uniwersytecie (dziennie) i srednia mialam naprawde niezla... uszy do gory, jescze nic straconego :)

Gość anusia8919
Nie martw sie ja tez nie zdałam z jednego (na moje nieszczęście) obowiązkowego przedmiotu i czekam na poprawkę w sierpniu :) Co do studii pójdę zaocznie jeżeli nie dostanę sie na dzienne no trudno :) Musisz wziąść się w garść i wyuczyć poządnie na poprawę nie ma innego wyjścia :)

Gość anusia8919
Zależy jaką dojrzałość masz na myśli. Jestem bardziej dojrzała niz Ci się wydaje :]

Gość co do studii
to raczej naucz się machać łopatą

Gość małamii mi tez 87
w mojej macierzystej szkole zdało tylko 40% ucznió w tym roku, nie załamuj się, mozesz miec poprawkę w sierpniu, coś takiego słyszałałam;)

Gość przegralas zycie nieco
z zadnej z 3 rozszerzonych matur nie zeszlam nizej niz 75% :D

>> w mojej macierzystej szkole zdało tylko 40% ucznió w Co to za koledż? :o Jakieś technikum uzupełniające dla dorosłych? :D

Gość coz logiczne
matury sie nie daje, tyllko zdaje, wiec ktos ja musi oblac. Nie wszyscy tez mature musza miec ( skoro nie dają) . Normalne zjawisko, na kogos musiało paśc.

Gość ale debili sie narodzilo
jaki idiota trzeba byc zeby nie zalapac sie na 30% ?

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaak
jak widze "wziasc", to przestaje sie dziwic.

Gość a j.polski Polaku
"po obronie licencjata kontynuowalam studia" :-O rusycyzm !!! :-( prawidłowo: >>po obronie licencjatU >> "Co do studii pójdę zaocznie jeżeli nie dostanę sie na dzienne" :-O :-( prawidłowo: >>co do studiÓW>> Ja też się nie dziwię, że oblałyście jęz. polski, masakra :-O

Gość onik
Ja mam same piątki jak miałem jędną czwórke to poprawiłem na piątke koncze studia administracyjne

Gość całkowicie czarny kot
a po co wszystkim matura?

\"Co do studii pójdę ...\" Anusia, nie dziwie sie, że nie zdałas, skoro piszesz STUDII zamiast STUDIÓW i cieszę sie, że nie przybyło nastepnego przygłupa ze średnim wykształceniem, nie potrafiacym nawet po polsku poprawnie pisać. :)