Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yetisia

jogurty - jakie podawać 8-miesięczniakowi?

Polecane posty

Gość yetisia

jakie jogurty będą najlepsze dla 8-miesięcznego dziecka? mogę podać mojej córci jogurty pitne, takie, jakie pijemy z mężem?

Specjalne dla dzieci. W słoiczkach ma hipp i chyba z bobowity jakieś nowości też widziałam ;)

Gość wiesia mysia
Absolutnie, no chyba, że pijecie z mężem jogurty przeznaczone dla niemowląt. Z pitnych to kojarzą mi się tylko koktajle jogurtowe Gerbera, nic poza tym

Gość buletta
spokojnie możeszpodawać te koktajle owocowo-jogurtowe gerbera - one są po szóstym miesiącu i są smaczne, a co najważniejsze nie zawierają cukru.

Gość nie sluchaj tych moherow tu
zwykle jogurty dostepne na rynku dawaj,zadnego cudowania!!!!!!

Gość deli256
najlepiej zwykły naturalny i dodać do tego owoce

Gość Jakie chcesz wsio mozna
naturalnego dziecko nie wezmie,bo kwasne, zwykly ze sklepu albo...doslodzic glukoza:)

Gość tiku tak
Ja też polecam te jogurty Gerbera. Bardzo owocowe i bezcukrowe

ja tez sie zastanawiam nad jogurtami...mysle ze kupie na dniach naturalny i dodam owoce (jabłko, banana itp) i zobaczymy...moje dziecko ma niecałe 8 miesiecy:)

A może Misiowy Jogurcik? To w 100% naturalny produkt, bez sztucznych barwników i konserwantów, nowość na naszym rynku. Występuje w czterech smakach: jagodowym, malinowym, gruszkowym oraz truskawkowym. Jogurty te można wprowadzać do diety dziecka już po 6 miesiącu, za wyjątkiem truskawkowego, który zaleca się dzieciom, które skończyły 9 miesięcy. Wzbogacony w wapń, magnez i witaminę B2 i przetestowany z powodzeniem przez moją 7 miesięczną córeczkę. Pozdrawiam

Gość tuzinka
widziałam ten misiowy jogurcik na półce w markecie, ale mój synek jest mocno przyzwyczajony do koktajli jogurtowych gerbera, więc jednak stanęło na gerberze.