Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pewna siebie

Prosze o szczere opinie!! Foto do oceny!!

Polecane posty

Gość nie pewna siebie

Mam 25 lat, jestem strasznie niesmiala i nie mam pewnosci siebie, wszyscy dookola mowia mi ze jestem ladna, mezczyzni sie za mna ogladaja chca sie umowic, ale ja odmawiam bo mam bardzo niska samoocene, bardzo prosze o szczere wypowiedzi na moj temat, potrzebuje troche dowartosciowania :( http://www.voila.pl/497/uakfg/index.php?get=1&f=1

Gość weweew
to juz bylo kiedys

Gość nie pewna siebie
niemozliwe, pierwszy raz daje swoje foto na tym forum, jestem tu moze od 2 dni i siecydowalam

Gość anka121
bylo to juz.

Gość nie pewna siebie
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

Gość Miśka007
+ za ładne oczy ;) a wlosy masz naturne czy farbowane?

Gość czarnulka2345
wysokie czolo ,wylupiaste oczy ,kurwiki w oczach ,jednyce co ladne to opalenizna

Gość nie pewna siebie
wlosy mam natuyralne, wlasnie chce sobie zrobic grzywke, ale nie wiem czy7 bedzie mi pasowac,

Gość co czarnulka
konkurencji trzeba dokopać ?? :P Bardzo ładna dziewczyna, moim zdaniem śliczna taka naturalna :)

Gość czarnulka2345
zrob sobie grzywke

Gość nie pewna siebie
dziekuje wam moi drodzy, nie wiem jak poczuc sie pewniej, jak slysze od chlopaka ze jestem bardzo ladna albo inny komplement to zamiast podziekowac uciekam stamtad, nie wiem co sie dzieje, najchetniej nie wychodziloabym z tomu, bo nie lubie jak ktos na mnie poatrzy :(

Gość co czarnulka
zależy od fryzury ta grzywka: jesli masz włosy związane (jak na zdjęciu) to grzywka nie bardzo będzie pasować, do włosów rozpuszczonych może ładnie się dopasować.

Gość marcinwrocekk
czarnulka ja Ci nic nie chce mówić ale ona jest duuuuuuużo ładniejsza od Ciebie , kurwiki w oczach to masz ty, widać ze jesteśdumną i bladą blacharą, a ona jest przynajmniej naturalna!

Gość to JUż BYłO
już wklejałaś tutaj swoje zdjęcia!!! czy Wy we głupiutkie laski liczycie na to że ktoś się będzie wami zachwycał??? żałosna jesteś!!! tym bardziej że już kiedyś TO BYŁO!!!!!!!!!!!!!

Skoro faceci się Tobą interesują, to znaczy, że jesteś atrakcyjna:) Powtarzaj sobie "Jestem piękna, inteligentna, mogę wszystko!", wychodź z domu z uśmiechem na twarzy, pomyśl, że jesteś wyjątkowa, masz dużo zalet -powinno pomóc. Wiem, że nie jest łatwo uwierzyć w siebie, ale ja się staram i chyba mi wychodzi:)

Gość nie pewna siebie
ja zadnych zdjec swoich tu wczesniej nie wklejalam, i nic o tym nie wiem

Gość czarnulka2345
jestem fryzjerka wiec ci dobre radze-grzywka zmiejszy ci optycznie czolo

Gość nie pewna siebie
la pantera......ja juz tego probowalam i niby bylo juz dobrze to cos sie musialo wydarzyc ze znowu moja samoocena spadla w dol, ciezko jest uwierzyc w siebie :(

Gość to już było
gdybym miała czas to poświęciłabym i poszukała tego topiku ale musze uciekac

Gość nie pewna siebie
kurcze czyli wyglada na to ze ktos sie moim zdjecie poslugiwal w necie, ludzie sa wredni niektorzy :(

No to może tak... Nie chcę nic sugerować, ale może ma to jakieś podłoże psychiczne?

Gość nie pewna siebie
w szkole, w podstawowce, chlopcy sie zawsze ze mnie wysmiewali, bo bylam dosc pulchna dziewczynka, nikkt mnie nie lubil, mialamk tylko jedna przyjaciolke...ale teraz mam 164 wzrostu i waze 55kg, to chyba nie jest to duzo??

A tak ogólnie, to co Ci się w sobie nie podoba? Moim zdaniem nie ma się do czego doczepić. Masz duże usta, ładne oczy, naprawdę ładną cerę, zadbane włosy.

Gość jest ok ale brwi /
blagam cie zrob cos z tymi brwiami! Niecierpie jak dziewczyny maja takie wychakane brwi.

Gość nie pewna siebie
nie wiem co dokladnie, ogolnie uwazam sie za nie warta uwagi, uwazam ze mam za wielki nochal i wlasnie to czolo, w ogole do niczego jestem :(

To chyba przeszłość się ciągnie za Tobą... Czas zostawić ją w tyle! Ważysz w normie, pewnie jesteś zgrabna:) O wrednych bachorach ze szkoły zapomnij:) Katis ma rację, nie ma się do czego przyczepić.

Gość nie pewna siebie
masz race przeszlosc ciagnie sie za mna, boje sie ze ktos kiedys nazwie mnie gruba swinia, albo pulpetem, to boli, moze dlatego unikam ludzi bo boje sie krytyki?? sama nie wiem jak z tym walczyc :(