Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pewna siebie

Prosze o szczere opinie!! Foto do oceny!!

Polecane posty

Gość sliczna dziewczyna z Ciebie
serio :):):)

Gość Ulalalalalalala
Tak, ta fotka była juz kiedyś na ogólnym chyba. Ładna jesteś :), więcej wiary, ale tu to niekonicznie Cie dowartościują :O

Ok ponawiacz wiemy, ale staramy się teraz pomóc:) Autorko, a jak teraz wygląda Twoje życie? Przyjaciele, znajomi? Pracujesz, chodzisz na imprezy?:)

kochana, mam takiego dobrego przyjaciela, wg którego byłabyś jego ideałem, bo jak powiada pewne przysłowie, każda zmora znajdzie swojego amatora, a jak się znajdzie amator na Ciebie to on już się postara, żeby Twoja samoocena wzrosła :)

Gość nie pewna siebie
hmm moje zycie wyglada teraz nijak, mam bardzo malo znajomych, na imprezy raczej nie chodze, boje sie tych wszystkich spojrzen, boje sie sama nie wiem czego, nigdy nie mialam faceta a mam 25 lat :(

Kurczę, ciężka sprawa..:( No to może drastyczniej - myślałaś o psychologu? Jak widzisz, większość mówi, że jesteś śliczna, bo to prawda, ale widać, że Twój problem tkwi głębiej:(

Jak atrakcyjna kobieta może wmawiać sobie, że jest brzydka? Nie uwierzyłabym, gdybym nie miała takiej przyjaciółki.:( Piękna, długonoga, szalenie zgrabna blondynka, która przez wyolbrzymione kompleksy rujnuje sobie życie. Wpędza się w depresję i nerwicę, podczas gdy facetom wyskakują gały z orbit na jej widok.

Gość nie pewna siebie
zastanwialam sie nad tym, ale jak pomysle ze bede musiala opowiedz obcej osobie o swoim problemie, ze wogole bede musiala z kims rozmawiac, bopje sie a:(

Gość nie pewna siebie
KATIS ja mam tak samo niestety :(

Gość ldfckfd
niew pewna siebie,jestes ładna ale zastanawia mnie jedno czy naprawde nie masz nikogo kto by ci to powiedział a mzoe nie jestes taka niepewna siebie ,tylko zadufana w sobie

Gość ldfckfd
I jeszcze jedno,nad uroda nie musisz pracować,bo natura obdarzyła Cię ładnym obliczem,ale radze popracuj nad ortografia.(niepewna)a nie nie pewna

Gość nie pewna siebie
mam jredan dobra przyjaciolke, ktora ciagle probuje mnie gdzies wyciagnac lub niby przypadkiem wpadamy na miescie na jej jakiegos znajomego, kuzyna itp..Duzo ludzi m i mowi jaka ty juestes ladna, ale treudno mi w to uwierzyc, ostatn\io przyjkaciolka wyhciagnela mnike na solarium, bylam dwa razy, ale nie chce chodzic strzaskana jak murzynka, wiec nie bede juz tam chodzila, przyjaciolka zarzuca mi ze jestem strasznie staroswiecka, no ale taka jestem jus, probuje sie zmienic ale ciesko mi jest Z:(

Gość nie pewna siebie
ale to tak celowo napisalam zeby kazdy wyraz byl oddzielnie, zreszta nie kazdy jest orlem z ortografii

Gość ldfckfd
DZiewczyno,sk0oncz te bzdury pisac.Jestes ładna i wiesz dobrze o tym a temat załozyłas aby kazdy przytakiwał Ci i upewniał jaka jestes piekna.Widze w Tobie narcystyczny charakter. lepiej naprawde weź sie za nauke ortografii

Gość Nie lubisz
swojej koleżanki... i tu zamieściłaś jej zdjęcie, czy może zazdrościsz dziewczynie... durne, durne dziewczę...

Gość nie pewna siebie
tak tak dziekuje bardzol, dolucie mnie jeszcze, wiem ze jestem beznadziejna i wogole ide ryczec :(

Przyjaciółka powinna Ci pomóc w inny sposób, a nie atakując Cię. Nie wątpię w to, że zbierasz dużo szczerych komplementów, ale żeby zapoznać kogoś (mam na myśli faceta), musisz najpierw uwierzyć w to co mówią ludzie... Nie chcę naciskać, ale moim zdaniem powinnaś się przełamać i przynajmniej spróbować rozmowy ze specjalistą...

Gość ziutekzmoczar
Kurde dziewczyno, gdzie ty mieszkasz jestes sliczna, takiej wlasnie pani szukam, jestyes dla mnie idealem, te oczy...usta ahhh nosilbym cie na rekach, jestes tak sliczna naturalna istotka, ze powinnas wierzyc w siebie powaznie....

Ponawiacz jeśli mówisz serio, to na niesmiałość też są sposoby:) Ale problem masz troche mniejszy niż Niepewna siebie, skoro masz wysoką samoocenę... Ja już nie wiem co Jej radzic:(

Gość nie pewna siebie
Ludziska umowilam sie wlasnie z chlopakiem, ktory juz od dawna zabiegal o moje wzgledy, to nasze pierwsze spotkanie, bo wczesniej mu odmawialam, ale byl strasznie cierpliwy i wytrwaly i dzis spotkalismy sie na miescie i on zapytal czy wyjde z nim wieczorem na kawe, po chwili wahania sie zgodzilam, dzieki waszym opiniom troche jakbym inaczej na siebie spojrzala i mam nadzieje ze jestem na dobrej drodze aby wyleczyc sie z tego wielkiego kompleksu :)

Gość nie pewna siebie
dziekuje :)

Gość hm hm zdanko moje
nie widać:P z ukosa.. masz ujęcie;) a ujęcie wiele może "wyładnić":) Tak to ładnie, oczy okey. Nosek tylk do reperacji:)

Gość tomekkiuy
a mi sie nie podobasz, ja lubie blondyneczki o delikatnych rysach twarzy, a u ciebie to takie meskie dominuja, jestes normalna bez sexapilu, taka sobie zwykla dziewczyna.

Gość taka sobie ona
kazdemu podoba sie cos innego :0

Gość nie pewna siebie
niestety nie jestem blondynka :(

Gość ladna jestes nawet bardzo

Gość shantai2312
ja ladniejsza jestem....:)