Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna neurotyczka

Orgazm

Polecane posty

Witam:) Mam 20 lat, 4 miesiące temu straciłam dziewictwo. Wiem, że seks to bardzo ważny aspekt w zyciu, dlatego chciałabym porozmawiać o frapujących mnie sprawach związanych z nim na tym forum, gdyż nie mam z kim o tym porozmawiać. Mam całkowite zaufanie do mojego mężczyzny, ale chodzi bardziej o porady kobiet. Na moją mamę nie mogę liczyć, gdyż jej nigdy nie am przy mnie. Przyjaciółki nie mam:( , gdyż jestem typem neurotyka, który izoluje się od ludzi. Kupiłam sobie książkę psychologiczną i skończyłam czytanie artykułu nad temat SEKSULANYCH ZACHOWAŃ KOBIET i przyznam szczerze jestem rozczrowana. Nie przeżyłam jeszcze orgazmu. Dlaczego ? W artykule jest napisane, że zaledwie 16 % kobiet przeżywa orgazm podczas penetracji, pozostałe podczas snu lub masturbacji. SZOK. To niesprawiedliwe. Tak bardzo kocham mojego chłopaka, jest mi z nim przyjemnie,ale też chciałabym przezyc orgazm, gdy jest we mnie(pisząc kolokwialnie). Wyczytałam,że jest to mozliwie w pozycji, gdy kobieta jest na partnerze, ale osobiście nie lubie tej pozycji. :( Czy orgazm przyjdzie z czasem ? Jak było u Was ? Liczę na szczere odpowiedzi:)

Jeśli będziesz dążyła do osiągnięcia orgazmu i dużo o nim myślała (podczas stosunku), to... masz małe szanse na jego osiągnięcie. :( Podczas seksu powinnaś się wyluzować a najlepiej, jakbyś sobie fantazjowała o czymś mocno erotycznym, co Cię jeszcze bardziej podnieci. No i ważne są też tu umiejętności Twojego partnera. Zalecam dużo pieszczot - nie tylko łechtaczki i jej okolicy, ale całego ciała.

Neurotyczko, niech twój partner spróbuje stymulować twoją łechtaczkę w trakcie penetracji pochwy. Np. palcami. Wtedy osiągniesz orgazm w trakcie penetracji.

Gość weronii
z moim narzeczonym jestem dlugi czas mamy juz nawet dziecko ale jeszcze ani razu nie mialam orgazmu.... gdyz tak mi sie wydaje ze on za szybko dochodzi a ja potrzebuje troszeczke dluzej i co? nic ... jakos musze z tym zyc bo co poradze a najgorsze jet to ze to byl moj pierwszy chlopak wiec jak sie domyslacie jeszcze nigdy nie mialam orgazmu:(

Gość boska zemsta
to jest właśnie boska zemsta co do kobiet mała ;-)

Gość praczkaEWA
tez tak mialam na poczatku. musisz ćwiczyc miesnie kegla. Mi to pomogło. to te miesnie które zaciskasz by zastopowac strumien moczu. I musisz je cwiczyc. napinac i rozluzniac i tak w kółko przez minute np. dwa razy dziennie. naprawde pomaga to!!!

Gość mama trójki
Dlaczego upierasz się przy orgazmie pochwowym? Łechtaczkowy jest też super. Może popracujecie nad nim. Super urozmaica życie erotyczne.

A może przyczyną sa "rozmiary" mojego chłopaka ? We wzwodzie ma długość 12 cm i średnicę około 2cm.