Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siksa88

wszyscy to robia ale nikt nic nie mowi

Polecane posty

>> aż nie mogę się otrząsnąć, że ze mną rozmawiasz w taki sposób tj. normlanie Szok, Mariachi to jednakl nie jest żaden psychopata, tylko normalny koleś :D Powiem Ci tak, nieco metaforycznie - rozmawiając z debilem muszę się zniżyć do jego poziomu, zeby odbierac z nim na podobnych falach ;) Lub inaczej Do człowieka z mentalnością świni podchodzę z mentalnością rzeźnika. Ty jesteś normalna, więc normalnie z Toba rozmawiam, nie wygłaszasz, zadnych głupich tez, nie gadasz od rzeczy, a wręcz przeciwnie bardzo mądrze i inteligentnie się wypowiadasz, więc nie mam żadnych powodów rozmawiać z Tobą jak z większoscią tutejszych polędwiczek ;)

polędwiczek?? hmmm jak słodko :) bardzo się cieszę, że mogłam dziś odbyć z El_Mariachi interesującą wymianę podglądów ;D uciekam obierać ziemniaczki na obiadek, do następnego spotkania

Gość Psedłonim Nadzwyczajny
Cześć, El Marchiari. Widzę, że inteligentne małolaty zarywasz...:-). Życzę Ci powodzenia.

Gość niedobra żona
ja nigdy nikogo nie zdradziłam

Gość nie ma wyjątkow
wszyscy się bzykają, zdradzają, w trójkąciki układają ale jak przyjdzie co do czego to każdy jest wierny i "co złego to nie ja" czyż nie?? tak to prawda :) tylko odpowiednia okazja i nie ma takiej osoby co by nie zdradzila :)

>> tylko odpowiednia okazja i nie ma takiej osoby co by nie zdradzila Jest to oczywistą nieprawdą, że niby okazja czyni złodzieja? :o Albo ma się złodziejski charakter, albo się go nie ma i nawet okazja do tego nie skłoni ;)

Gość nie ma wyjątkow
znam takie pary co by jedno za drugim w ogien wskoczylo a i tak mieli oboje male skoki w bok (zalezy co uznajemy za zdrade bo ja np poalunek tez) nie da się tak po prostu razem przez 10-20 lat i bez kompletnie zadnego grzeszku

Gość nie ma wyjątkow
Albo ma się złodziejski charakter, albo się go nie ma i nawet okazja do tego nie skłoni ale az nie nadarzy się ta okazja nigdy nic nie wiadomo, odsylam do stopki komicznego ;)

>> nie da się tak po prostu razem przez 10-20 lat i bez kompletnie zadnego grzeszku Oj ktoś tu chyba ma złe doświadczenia :o Da się tak, z pewnościa tak się da :)

Gość jestes gupia jak noc