Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana kobitka

jestem zalamana poznalam super faceta ale jego penis....

Polecane posty

Gość zalamana kobitka

nie chce abym wyszla na jakas powierzchowna dziewczyne, ale poznalam super faceta, idealnie nam sie uklada jednak jesli chodzi o sexs to on ma 15 cm precika :-o mialam tylko dwoch partnerow. jeden mial 23 cm ( mierzylam sama ;-) ) a drugi 20. teraz jak sie kocham z obecnym to nie mam orgazmu, nie sprawia mi to rozkoszy i czuje sie sfrustrowana takim malym penisem :-( co mam zrobic bo dla mnie sexs jest bardzo wazny a nie mam z tego zadnej przyjemnosci :-(

Gość _o_l_a
nigdy się nie kochałam z facetem, który by miał więcej niż 15 cm. a orgazmów miałam wieeeele :-D pochwa jest elastyczna, może się przyzwyczaić. Ty też bądź elastyczna w myśleniu, nauczcie się siebie pieścić i dawać rozkosz, a będzie ok. i nie rezygnuj po 1 razie! bo największa przyjemność z seksu przychodzi z czasem, jak się lepiej poznacie, zgracie.

co za idiotka :-o 15 cm i jej mało :-o widze ze musialas kopulować z koniem albo bykiem rozpłodowym skoro jestes tak rozepchana :-o zal mi takich workow na sperme :-o

Po pierwsze - temat to prowokacja :) Po drugie: >> zostaje ci tylko murzyn Stereotyp, który dawno został obalony przez brytyjskich lekarzy. Średnia długość murzyńskiego zaganiacza jest tylko o 1,7 cm dłuższa od średniej europejskiej :) Zasadniczo i tak od długości ważniejsza jest grubość :classic_cool:

Gość zmien faceta

Gość zalamana kobitka
El Marchi, dlaczego zaraz prowokacja ? bo lubie wieksze penisy ? moze ty mowisz ze prowokacja bo sam masz precika ty internetowy przegrancu:-D:-p Szanuje mezczyzn, ale dma mnie facet jak ma ponizej 20, no powiedzmy 18 cm to nie nadaje sie na partnera do lozka Mojego faceta kocham i dlatego jestem zalamana ze on ma tylko 15 cm bo to zdecydowanie za malo :-(

Gość El Mariachi
sam mam 10 cm we wzwodzie i marszcze codzien moja malenka stulejke pod jotpegi:classic_cool:🖐️

>. El Marchi, dlaczego zaraz prowokacja ? bo lubie wieksze penisy ? moze ty mowisz ze prowokacja bo sam masz precika ty internetowy przegrancu MI mój, jak to go nazwałaś, pręcik, w zupełności wystarcza i dzięki niemu orgazm mam zawsze :) >>Mojego faceta kocham i dlatego jestem zalamana ze on ma tylko 15 cm bo to zdecydowanie za malo Nic się nie bój, niedługo stadnina koni w Janowie Podlaskim będzie urządzała coroczną sprzedaż swoich ogierów, namów chłopaka, to kupi Ci takiego wierzchowca z półmetrowym buzdyganem, ten to dopiero da ci przyjemność, ze ho ho :classic_cool:

Gość KUL
na pewno prowokacja, bo każdy inteligentny człowiek wie, że pierwsze 5 cm pochwy jest silnie ukrwiona a dalsze części mają niewielkie znaczenie w seksie, bo już nie są to strefy silnie erogenne. Długość penisa nie ma znaczenia natomiast jego obwód ma znaczenie nieznacznie większe. Pochwa JEST elastyczna i przy odpowiednich ćwiczeniach można samymi jej skurczami doprowadzić partnera do orgazmu. Autorka to zapewne młode dziewczę bez większego wykształcenia z zakresu anatomii człowieka (a takowe można zdobyć w szkole średniej). Można by zacząć analizować jej psyche pod kątem "cm" partnera, bo zdecydowanie NIE JEST normą mierzenie partnerom penisów i omawianie tego poza ich wiedzą (jak sądzę). Być może to wpływ środowiska rodzinnego (różne mamy patologie i dewiacje) lub też środowiska rówieśniczego rodem z dyskoteki, co również coraz częściej oceniane jest jako środowisko bardzo patogenne. Proponuję autorce zwrócić się do seksuologa by pozbyć się "natręctwa" mierzenia penisów swoich facetów.

Gość habia
ja mam penisa 24cm to jest duży?

Gość habia
penis jest chyba duży a pozatym jest gruby w obwodzie?

Gość habia
naogół według badań penis powinien byc duży po to żeby kobiecie dogodzić

Gość habia
mnie się wydaje że 34cm to jest sam raz!

nie jesteś załamana tylko beznadziejna jako kobieta i kochanka, niestety , po to ma kobieta mięśnie Kegla by robić z nich użytek. Są kulki rozkoszy, które służą do ćwiczeń , mięśni pochwy, a położy się taka rura i leży jak kłoda to dla niej zaganiacz nawet 30cm będzie mały.......

to prowokacja majaca na celu wpedzenie facetow w kompleksy... anatomicznie do sprawy podchodząc, facet z penisem powyzej 18 cm moze stanowic juz problem i ograniczenie dla wielu partnerek

prowokacja jak nic :o 20 cm sprawiłoby mi tylko ból i nic więcej

przeciez taki jest idealny:) im wiekszy tym gorzej bo to juz nie jest przyjemnosc tylko bol:(

Gość habia
Czemu ból od penisa 20cm nie przesadzajcie kobitki taki daje właśnie dużo rozkoszy, a w dodatku jak jest obrzezany tak szybko nie dochodzi do orgazmu.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
po za tym faceci z małymi są mądrzejsi bo im mniej krwi z głowy do psipsiora odpływa ;) a tak serio to podejrzewam że problem jest inny. z mojego doświadczenia wszyscy faceci podając długość zawyżają o mniej więcej tyle samo cm, a kobiety mają bardzo słabe wyczucie jeśli chodzi o długość. mnie samą długo chłopy w bambuko robiły. podejrzewam że poprzedni partnerzy autorki mieli 19 i 16 cm, a obecny ma ok 11...no i 11 to wcale nie rewelacja.

bo jak jest gleboka penetracja to boli i nie mow ze jest inaczej!

Gość habia
wiadomo jak jest kobieta młoda i nigdy nie uprwaiała seksu to ma pochwe zbyt wąską i dla takiej nawet 10cm będzię ból

Gość ankkkkkkkka
mój facet ( w sierpniu mąż)ma 24 cm :) Wczesniej mialam faceta który miał ok 15 i rozumiem autorkę topicu.

Gość kul gadasz glupoty
pochwa moze i jest najsilniej ukrwiona przy wejsciu, ale z krotkim penisem nie da sie stosowac niektorych pozycji i to moze byc minusem sama mialam faceta ktory mial porzadnego penisa /nie mierzylam / a po nim faceta z naprawde niezbyt duzym ... orgazm wprawdzie mialam, ale pozycja tylko misjonarska ... z boku na lyzeczke sie nie da, a tak bardzo lubie :( wiec dlugosc MA znaczenie, tak jak i grubosc

Gość ankkkkkkkka
oczywiscie ze wymiar penisa ma duże znaczenie

Gość habia
a mieliscie okazje miec penisa dużego i obrzezanego?

mam partnera od 6 lat i doswiadczenie nie male wiec nie bede dyskutowac z toba:P

Gość habia
a która z was miała z penisem obrzezanym jakie są doświadczenia z takim penisem?

tez tak mysle ale dla mnie duzy jest mniej wart niz mniejszy:)