Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona1234

Jakie i kiedy były u Was pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Gość ona1234

Najpierw spozniał mi sie okres 10 dni przy czym bardzo bolał mnie biust i zmienił rozmiar o jakies dwa numery w góre. Widac na piersiach było duzo zył. Okazało sie ze jestem w 5 tc, potem około 7 tc zaczeły sie nudności, wymioty i częste siusianie. Pozdrawiam.

Gość AAANIKAAAA
ja miałam dość wcześnie bo myślałam że owulke dopiero bede miec a juz miałam objawy tzn, senność, wnerwienie, leciało mi z rąk, opuchnięty brzuch nadęty, potem już czyli po dniu spodziewanej obolałe strasznie cycki :P , rozciąganie jakby brzucha, potem w 2-3 mcu mdłości, senność, pragnienie ogromne i chęć na kolę.

Gość ale nie piłaś chyba tej koli

AAANIKAAAA no to Ty dobre objawy mialaś jak na samym początku czulaś od razu rozsnący brzuch i rozciąganie... Pierwsze slyszę... :) Nie wiem co niby mialo by ci ten brzuch rozciągać tak od razu... :) chyba że źle rozumiem co napislaś... A w odpowiedzi na topik ja np na początku objawów nie mialam praktycznie żadnych, chyba że mdlości tak przez tydzień, to byly moje pierwsze objawy... A raczej objaw...

Jakiekolwiek rozdrażnienie, powiększenie piersi to tak od 2 miesiąca albo i póxniej... I mialam np wręcz przeciwny objaw jesli chodzi o seks, bo na początku podobno się "nie chce" a ja mialam wręcz przeciewnie... Ale tylko początek mojej ciazy byl taki malo objawowy, bo teraz a jestem w 29tygodniu do wszystkich objawów ksiązkowych brakuje mi tylko bóli glowy... :) Niestety mam wszystkie, zgagę, bóle pleców, kurcze lydek, częste sikanie, zaparcia itd itd itd... :)

Na początku to miałam objawy jak na okres czyli ból brzucha i piersi który szybko zanikł.Jedynym objawem na początku to tylko brak okresu.Dopiero już w bardziej zaawansowanej ciąży przyszła pora na częste oddawanie moczu oraz ból piersi.

u mnie bol sutkow , czeste siusianie i non stop chcialo mi sie spac

pomaranczowa wiesz co? ponizej krytyki. ja rozumiem ze mozna cos glupiego napisac posmiac sie itd. ale to nie bylo ani smieszne ani na miejscu. Nie zycze ci zeby umarl ci ktoś bliski! Nie zycze aCi zeby umarlo twoje dziecko! Mam nadzieje ze kiedyś (jak troche podrośniesz) zdasz sobie sprawę z tego co tu napisalaś.

Gość AAANIKAAAA
TZN, MIALAM ROZCIąGANIE WIAZADEł, OPUCHNIETY BRZUCH. BRZ

u mnie pierwszym objawem było większe parcie na pęcherz. sikałam dosłownie co pół godziny. nie wiedziałam jeszcze o dzidzi. potem doszły mdłości, ale nadal nie wiązałam tego z ciążą. dopiero po pozytywnym teście wszystko do mnie dotarło :)

Gość mdłości
okropna sennosć, zmęczenie, rozdraznienie, niechęć do wielu potraw i upodobanie innych, bolące piersi, ciągłe parcie na pecherz, brak okresu:) czyli wszystkie ksiązkowe dolegliwosci