Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa

obwisla skora na brzuchu po ciazy...

Polecane posty

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa

rozumiem,ze brzuch zawsze po porodzie tak wyglada.nie mozna temu w zaden sposob zaradzic... ? jesli nie to co robic z taka skorą obwislą, czy ona kiedys wroci do stanu sprzed ciazu? wystarcza kremy, cwiczenia? czy konieczna bedzie operacja? :o

Gość SanSan
nie kazda ma obwisly brzuch po ciazy ;) moj wciagnal sie (oczywiscie nie pare dni po porodzie) moze jakas dieta, cwiczenia dobry krem-najlepiej poradzic sie w aptece moja kolezanka robila tylko brzuszki i po 3 mies miala zupelnie plaski brzuch, ale u niej chyba to dziedziczne bo jej mama nawet teraz ma super plaski brzuch a przeszla 3 ciaze

Gość bo słoneczko zajdzie...
uwaga zaraz tu przyjdzie niezła mamuśka ze swoimi mądrościami

Gość bo słoneczko zajdzie...
patrzcie, tu jest miła :)

Gość SanSan
tak a pozniej sie obudzilam :-D

Gość hahahahhaha
i tu błędy sadzisz?

Gość *123*
kiedys czytalam, ze brzuch po ciazy moze sie wchlaniac nawet do 3 lat :/. Napewno pomoga cwiczenia,dieta no i kremy. Polecam cocoa butter formula. Jezeli masz swierze rozstepy to powonny w wiekszosci po tym zniknac.

Gość miskaaaaaaaaaaaaaaa
ja sie pytam tak na zapas, jeszcze nie jestem w ciazy;) czyli nie zawsze taki brzuch jest? jak to mozliwe? :)

Gość mamaTez
tez uwazam ze nie kazdej obwisają brzuch cycki i dupa - wystarczy troche dobrych genow, troche owoców i witaminy C, troche cwiczen po ciąży i troche kremów i bedzie git, tylko trzeba dbac!a nie siedziec na tyłku!

Gość mamaTez
i przede wszystkim nie tyć tyle w ciązy ,nie obzerac się tylko jesc normalnie jak przed ciążą, wspolczuje laskom ktore przytyły w ciązy wiecej niz 10 kg..ale to przeciez zalezy od nas, wystarczy mniej żrec

Gość Nawet zlła mama
gdybym tylko miała czas na cwiczniea,moje drogie dziecko moje ciagle ma kolki, jedyny sport na jaki moge sobie pzoowlic to spacery z dzieckiem

Gość Nawet zlła mama
co za wulgarnosc, taka szczupła a uzywa takiego słownictwa u kazdego normalnego faceta taka prymitywna dziewucha, nie ma szans